Стилен външен вид на човека играе огромна роля в съвременното общество, това е повече от половината от успеха във всяка област, независимо дали това е работа, почивка или личен живот. Чанта Hermes ще стане ярък и запомнящ се визитка, ще допълнят ефектно ансамбъл за всеки костюм е неговата изключителност, ще му характерен вкус, хармония и завършеност на образа.

Fashionable Hermes bagsHermes декор Fashionable Hermes bagsчанти на Hermes Kelly

Малко повече информация за марката и особеностите на Hermes

Френската марка Hermes вече повече от 50 години стабилно работи успешно на световния пазар на съвременната мода.

Производител на луксозни аксесоари премиум-клас за жени и мъже от средите на най-висшата аристокрация, са помогнали на 20-ти век един френски семеен марка, за да се превърне в един от най-престижните търговски къщи и да заеме най-високото място сред световните лидери в сферата на модата.

Fashionable Hermes bagsМодерна чанта от „Хермес“

Луксозни кожени чанти и качествени аксесоари са индустриален стандарт в света на съвременната мода, аристократично и по-строги, те днес мега популярен сред любителите на висок стил и високи членове на обществото.

Логото на марката е съобразен надпис Хермес Париж, разположен под снимката на коня, запряженные в.; изображението е с оранжев цвят на бял фон. Аз мисля, че излишно е да казвам, че логото на марката да присъства във всяка единица на продукта, издаден от тази Европейска фирма.

Fashionable Hermes bagsЧервена чанта Hermes

Актуални модели чанти на Hermes ослепително благородство монохромни цветове, уникални форми и практичност кожена текстура.

Характерни особености на изключителен стил Хермес се открояват сред стотици други, да го изучаваме, да го следват. Имаш поне една такава чанта в гардероба на съвременната мода почтеност, принадлежащи към висок статус и изгодно показва изискания вкус на собственика.

Френски Търговски дом произвежда няколко елегантни колекции Хермес чанти и модни аксесоари, различни видове изключителен стил, те са направени изцяло от естествена кожа и велур специални шалове. Оригиналност на тяхното изпълнение подчертава наличието на оригинални части и качествени аксесоари.

Fashionable Hermes bagsРеколта Хермес Бъркин чанта

Чанта Hermes е един от най-желаните аксесоари за жени, на най-търсените модели не съществува в масово производство, но се произвеждат по индивидуална поръчка и за един чувал на богата жените са готови да платят хиляди долара.

Fashionable Hermes bagsЧанта Hermes крокодилска

Дамски колекция чанти Хермес

За стилна, женствена дама, която взема под внимание последните тенденции в модната индустрия, представена обновена класическа колекция чанти на Hermes. Има няколко основни моделиране линии за всеки вкус и всяко настроение: Констанс, парти в градината, Hendbag, Picotin, Кели, мъжка серия и, разбира се, легендарната Бъркин!

Fashionable Hermes bagsЧанта Hermes от лачена кожа

Изобретяването на Парижката модна къща, всеки един от тези модели запазва интригуваща история за своя произход. Ярчайший пример-това е елегантен модел дамски чанти Кели. За първи път модел на трапецовидния Хермес чанти са направени през 1935 г., но е придобила култов популярност след момента, когато през 1956 година на корицата на списание Life се докаже тази известната американска актриса Грейс Кели (принцесата на Монако), за да покрие малка беременный корема мъкна от погледи на папараците.

Fashionable Hermes bagsОранжева чанта на Hermes

Не по-малко интересна е и една истинска история чанти на култовия женски Vgcp, първият екземпляр на която е издаден през 1984 година. Според една от версиите скица на тази чанта, собственост на холивудската актриса Джейн Бъркин, който наскоро долетя с полет. В съседния стол се оказа един от лидерите на „Хермес“ (Жан-Луи Дюма). Случайно от чанти на актрисата разпръсна листовки със скици, тя се оплаква човек, че никъде не може да се купи голям чанта за малки пътувания. Жан-Луи Дюма проникся си проблем, обещавайки й, че аз исках да направя специално за нея перфектната чанта, и е изпълнил обещанието си, по скица. Оттогава, този уникален аксесоар е несменяем признак на богатство и лукс на живот, не престава да зарадва своите щастливите собственици на идеални пропорции, форми и разнообразие от цветове.

Fashionable Hermes bagsХермес ежедневния начин на Fashionable Hermes bagsчанта от круизната колекция на Hermes 2018

Характеристики на оригинални чанти Хермес Бъркин

Бясно популярни модели шедьовър допринася за растежа на много фалшификати, така че трябва да се купуват в лицензирани магазини, а не от бессовестных ръка на пазара, където възможността за фалшифициране на невероятно висока.

Fashionable Hermes bagsРозова чанта Hermes

Хермес Бъркин чанта е идеалната чанта, и тя се превърна в неразделна част от имиджа на такива звезди от световния шоу-бизнес, като Виктория Бекъм, Ева Лонгория и Ким Geri.

Fashionable Hermes bagsСива чанта Hermes

Ето някои от характеристиките на автентични чанти Хермес Бъркин:

    изработен е от естествена телешка кожа, тънки шалове;отлично поддържа форма, бързо и равномерно рихтовки след деформация;малки метални крачета и декоративни елементи със защитно покритие;има непрекъснат спектър, може да се направи в 20 цвята;дълбоко, голям, цветът не накърняват или с течение на времето и не се изгори след слънцето.

Fashionable Hermes bagsHermes Kelly чанта сив Fashionable Hermes bagsХермес Бъркин Чанта

Колекция мъжки чанти Хермес

В Арсенала на съвременните бизнес мъже, в крак с времето, трябва да бъде маркова кожена чанта за аксесоари, при това нетривиальный дизайн и здрава арматура. Уважаван портфейл в черен или тъмно кафяв, не само ще изпълнява практическа функция – пълно съхранение на такива продукти, като записная книга, органайзер и документи, но също така и одобри окончателния си авторитет в очите на колеги по бизнес и бизнес партньори. Традиционната лаконичността на изпълнение, стриктно изпълнение на преките форми, без излишни украшения и удобна капацитет, в същото време – това са основните параметри марка калъф луксозен.

Fashionable Hermes bagsМъжки чанти Hermes Fashionable Hermes bagsмъжки модни Хермес чанта от синя кожа

Отличен кожен портфейл черно ще бъде желан подарък за скъп човек, който със сигурност ще оценят.

Fashionable Hermes bagsЧерна чанта Hermes