Дамски велурени чанти може да се превърне в ефектен завършек на всеки образ. Големи изделия от кожа тип „торба“, малки ярки аксесоари на веригата, лаконичен черни възможности, които се носят през рамо, екстравагантни и необичайни атрибути: всеки вариант ще изглежда скъпо и приличен, благодарение на дръзката матова текстура.

Fashion suede handbags

Естествена велур

Велур, специално обработена кожа на елен или агне. За да създадете стилни продукти от подобен материал, производителите са положили много усилия на всички етапи от производството.

Платно и кожена дълъг убивам, дръпнете при определени условия, а след това премахване на горния слой. Кожата източник за шивашки на висококачествени чанти и други стилни продукти трябва да бъдат твърди и еластични. За това те са накиснати в специален лубрикант и сушени при определени условия.

Fashion suede handbags

Fashion suede handbags

Изкуствени аналози

Велурени дамски чанти, от изкуствена аналози отстъпва по качество естествена кожа, но все пак имат право на съществуване. Много добър заместител на велур, външно еднакви естествена кожа, те са по-достъпни по цена и не прихотливы грижи.

Fashion suede handbags

Правила за избора на идеалната чанта велур

Основните предимства на аксесоари за модни дамски велур – дълготрайност, практичност и непобедим естетически качество. Подобни статии, по-специално, женствена и елегантна. Дори възлести стил се превръща в изискан благодарение на солидна текстура. Сив или кафяв цвят изглежда по-дълбоко и по-брутални „хакове“ изведнъж се превръща в еталон за нежност и въздържаност.

Fashion suede handbags

Закупуване на модерна чанта, трябва да запомните следните правила:

Размер. Замшевая чанта с ресни или на оригиналния декор среден размер са идеалният съд за телефон, портфейл, козметика и други аксесоари. Това е голям труд и всекидневни вариант. Малки модели за вериги, които обикновено се носят през рамо, годни за публикуване на банкет или парти. Те могат да бъдат класически черни или ярко синьо, зелено, червено на цвят;за цвят. Повечето чанти са изработени в класически цветове, които винаги са на мода (черно, каки, всички нюанси на бордо, червено, синьо). Въпреки това, можете да намерите модели в доста необичайни цветове (син, розов, комбиниране на няколко необичайни нюанси). Изборът трябва да се основава на лични предпочитания;удобство. Важно е да се помисли колко много неща ще се съхранява в чантата си, и начина на експлоатацията на продукта. Да играе роля и дори Размер на една жена. Миниатюрен портфейл с много украшения изглеждат доста нелепо в ръцете на закръглени дами, и обратното.

Fashion suede handbags

Fashion suede handbags

Формат Smart casual и нови цветови решения

Като велур се смята за изключителен и скъпи неща, чанти просто отразяват шик и лукс. Те винаги се вписват във формат бизнес ансамбъл или Бохемски лук.

Един от най-изгодните дестинации е сложна и многостранна смарт случайни. Основната идея-простотата и изразителността на всичко. Аксесоари за ежедневието трябва да се аристократичными и сдържани едновременно.

Fashion suede handbags

Специален тенденция – модел „тоут“ са с правоъгълна или кръгла тип. Те винаги изглеждат стилно, но малко грубовато. През новия сезон дизайнерите препоръчват да изберете моден стил с ярки велур текстура, която прави всеки от продуктите по-женствена и елегантна.

Изискани нюанси-това е специален тенденция

През новия сезон в търсенето на сложни нюанси. Това са всички нюанси на шоколад, синьо, маслинено, сребрист цвят. Бархатистая текстура материали обогатява фактура на всеки цвят. От насыщеннее тон, толкова по-ефективно ще бъде разкрита въз основа на велур продукт.

Още едно важно нещо – най-малко декор и ограниченото използване на оборудване. Това е много лесно претоварване модел твърде странните орнаменти. Така че, за да не загубят, е по-добре да се предпочитат минималистическим дизайн.

Fashion suede handbags

Любим модел

Вертикални чанти са спечелили няколко сезона преди модерен подиума, не бързат да вземат своите позиции. Доста стилен и уникален дизайн, с минимум декор изглеждат много впечатляващо.

Сравнително нова тенденция, която само набира популярност и в стил Сафари дизайн на чантата. Този аксесоар е органична в повечето ансамбли.

Fashion suede handbags

Чанта

За любителите на оригинални решения на дизайнерите предлагат да търси себе си бретон. Тези модели са далеч от „Златния канон“ класика, но е много ценен за неформален стил. С такъв ярък аксесоар за всеки младежката лук може качествено да се разнообрази, като добави някаква „Западен“ начин.

Демонстративно дълги ресни ефектно изглежда в пастелни цветове. За да изпълни сложен дизайн идея ще помогне россыпью пръти. Тези модели са идеални за създаване на неформални лъкове. Изглежда страхотно с дънки, костюми, всекидневни.

Популярни варианти на торбички с дълго рамо новия сезон каишка няколко сметка мутират. Сега това е умален модел кръгла форма, с меки линии. Основно правило: колкото по-малък е Размерът, толкова по-ярка на цвят. Може би, това е единственият модел, който наистина изглежда стилно и скъпо в светлата цветова гама.

Fashion suede handbags

Как да изчистите замшевую чанта у дома

Едва ли ще намерите по-капризен материал, от велур. Това е коприна, но това не са изложени на по-силен експлоатационни натоварвания, например, кожата на агнето или на елен.

Най-добрият вариант за почистване на велур продукти от замърсяване в домашни условия умерено излагане на пара. Чанта е лесен държи над вряща вода в продължение на 5 – 10 минути. След това размягченную повърхност се втрива в специална четка. Устройство за почистване на повърхности трябва да бъдат изработени от естествени материали.

Fashion suede handbags

Изсушените изделия от велур само далеч от отоплителни уреди. В противен случай на повърхността на изделия ще се деформира и непривлекателни.

Ако замърсяването е много забележим, петна могат да бъдат отстранени с концентриран сапун. Велур почистете, а след това „почистване“ четка за зъби. Категорично е забранено да се използва за почистване на всички видове стейн премахване и разтворители.

Fashion suede handbags

Fashion suede handbags

Fashion suede handbags

Fashion suede handbags

Fashion suede handbags

Fashion suede handbags

Fashion suede handbags