мода

Модерни дънки за мъже 2018: тесни и широки модели

Дънки са незаменими, неразрушим и вечен нещо в мъжки гардероба от ранна възраст до дълбока старост по всяко време на годината. Изглежда, че те не са подложени на промени, като втора кожа за много мъже. Но статичен природата на нещата измамен, модни дънки за мъже се актуализира ежегодно и се променя не толкова бързо.

Fashionable jeans for men 2018: narrow and wide models

Кой и как да изберем дънки модерен мъжки? На какво обръща вниманието на човек, като влезете в магазин да си купите стилни панталони? Основните критерии за избор на 2018 г.:

    класически и зауженные панталони;дънки;стил гръндж „rvance“;маншет;тесни дънки добавена ширина.

Дори тези елементи са достатъчни, за да изберете стилен костюм, но и подробно ръководство със сигурност ще помогне да изберете най-модерни мъжки дънки.

Характеристики класически стил

Винаги консервативен класически стил през 2018 г., претърпя промени. Какво?

    На първо място, това е докоснала Широчина панталони — те са станали по-тесни по цялата дължина. Тесен, но здраво! Леко зауженные към дъното. На второ място, дънки загуби по дължина. Всички водещи модни къщи на модните подиуми 2018 година показва бъде съкратен до няколко сантиметра от класически модели. Различни текстури от страничните шевове. Те могат да бъдат украсени с жълти конци откъснала светла младежта. На страничния шев почти не се вижда — за по-зрели мъже.

Зауженные класически дънки, които лесно да изрежете и най-малко на декоративни елементи. Закупуване на облекла за офис, класически стил трябва да се опита първо

Fashionable jeans for men 2018: narrow and wide models

Широки дънки, прие формата на

Така че, подчерта безформени дънки минали сезони, които са свързани с този начин на мачо, опъната в посока на класиката. Краката, а през 2018 г. ще остане богат, но за отделяща се или леко зауженные, изчезна, нарочитая безредие основни елементи.

Широки младежки дънки са различни в много подробности. Колани, тиранти, големи джобове подчертават модели на модерност, на човек в тези дънки изглежда по-мъжествен, отколкото в тесните „скинни“.

Fashionable jeans for men 2018: narrow and wide models

Неостаряваща гръндж, 2018 и скъсани дънки

След достигане на мода още през осемдесетте години на миналия век, сега скъсани дънки последен писък на модата. През 2018 година дизайнерите който играя си с помощта на способността бунтарский гръндж. Връхната точка на колекцията пролет-лято стомана скъсани дънки в различни стилове и цветове.

Fashionable jeans for men 2018: narrow and wide models

Търся си купуват модни дънки за мъже, трябва да се обърне внимание на скъсаните модели. Пролетта и лятото-сезони, когато скъсани дънки са от особено значение. Порязвания, кръпки и штопки хареса през 2018 г., не само тийнейджъри или ексцентрични млади хора — скъсани дънки са се превърнали в желани неща сред хора от почти всички възрасти. Има желание да се отличи и pabotaet — купи скъсаните джинси, те са признати хит на уличната мода. През пролетта и лятото приятно да се намира в скучни дрехи моден тренд.

Гръндж изисква известна предпазливост в съчетание на нюанси. Ако скъсани панталони съдържа вложка от друг цвят, а всички останали елементи на облеклото трябва да бъдат точно и сдържани по отношение на цвят. В противен случай, човек рискува да направи своя път по-наситен цвят.

Fashionable jeans for men 2018: narrow and wide models

Копчета за дънки

Младежки панталони, получено през 2018 г. за нов вариант на мода. Тесни дънки, украсени с ревера. Роден е през миналата година в женската мода, лацканы през пролетта на 2018 година премина на дънки за мъже. Зауженные и тесни дънки правят имидж на господаря си, особено модерни. Важно е да изберете правилния ревера, прави панталони са малко по-къси от нормалната дължина.

Fashionable jeans for men 2018: narrow and wide models

Дънки дизайн мъжка мода

Модни дънки за мъже са декорирани в съвременен стил. Кои елементи на декора препоръчваме ви колекциите на модни дизайнери през 2018 г.?

    Приложения. Пачът може да бъде в тон основния цвят панталони и контрастная, лятото ви позволява да използвате ярки цветове. Материали — от плат деним до кожата. Джобове — те задават стил на този модел. Големи, обемни-преглед на джобовете на широката крак се открояват в колекциите пролет-лято. Метални нитове е загубила своята агресивност. Те се допълват взаимно в някои модели, не е задължителен елемент. Дупка, кръпка дупки, украсена с чул и контрастни тъкани. Дупката е част от смел начин! Леки ожулвания, без фанатизъм. Естествен вид леко watertoy тъкан на бедрата и предната част на крака. Пълна натуральность.

Fashionable jeans for men 2018: narrow and wide models

Цветове и модели на дънки

Дизайнерите препоръчват тъмни на цвят, за най-студения сезон. Черно и тъмно сиво модел е хармонично, смесени с палто, топло яке, топло тъмни обувки. Дълбок син цвят дънки изглежда добре с жакетами, блузами и пуловери.

Пролет и слънчево лято изисква по-ярки и разнообразни цветове. Предлаган цвят в сезон 2018 „Индиго“ в диапазон от тонове, понякога с акцент към синьо. От оригиналните цветове за сезон пролет-лято петнист дънки се предлагат в различни цветове.

Fashionable jeans for men 2018: narrow and wide models

Пролетта носи свежест и цъфтеж. Си тон може да се закупи светли зауженные панталони, те са в този сезон на върха на популярността. И, разбира се, не може да се мине без бели дънки. Бели дънкови панталони особено елегантно, идеален за носене в горещо време. Ако ти дънки, изглежда, мрачна, на измиване, може да се обърне внимание на светло сиви или бежови тонове.

През пролетта и лятото, разнообразие от модели разнообразие. Широки дънки и класически модели са идеални за варианта през Пролетта време за лятото — скъсани или дънки с белезници.

Fashionable jeans for men 2018: narrow and wide models

Модни аксесоари и други „чипове“

Жените никога не забравяйте допълват вашия инвентар правилният аксесоар. В мода за мъже някои изменения и правилата на не по-малко актуални.

    Колани през този сезон все още е в центъра на вниманието на дизайнерите. Дизайнерите препоръчват да има няколко ленти с различна ширина и с изкривени различна степен на масивност. Съчетавайки панталони с колан, можете да създадете желаните образи. Не забравяйте, че тесните дънки и широки модели изискват колани от различен тип. Наслаивать. Дънки изглеждат особено стилно пластове под дрехите. Зауженные модели могат да се носят с дълга риза, леко укороченную яке, а на върха си носи пуловер или сако. Пролетта — това е време на годината, когато многослойность облекло е особено важно. Широки дънки изискват умереност в количества, пуснати на слоевете дрехи, проста риза или сако. Малки аксесоари. Оригинален ключодържател на колана, модерен раница на рамото си, необикновен калъф за смартфон — това са тези малки неща, които ще придадат на образа стил и завършеност.

Fashionable jeans for men 2018: narrow and wide models

Изглеждате стилно и модерно на дънки от качествен деним. Небрежност при избора на магазин, липса на внимание към качеството на шивашки, шевове и детайли за проектиране и аксесоари може да съсипе всички усилия, за да се създаде добър гардероб.

Но най-важното при избора на дънки своя визия и чувства в създадения образ. През 2018 година дизайнерите доведе до Мъжка мода някаква непосилни екстравагантност. За да изглежда естествено в екстравагантен начин, трябва да отговарят на външния вид на вътрешното състояние на душата.

Fashionable jeans for men 2018: narrow and wide models

Дънки и обувки

Всяка облекло изисква определена обувки и дънки не са изключение. Дънки са най-модерни мъжки можете в един миг да загуби своя стил, ако не изберете правилната обувки. Най-важният съвет, който не се уморяват да даде дизайнери: дънки не са спортни дрехи. Заключение не слагам ги под обувки за спорт.

Fashionable jeans for men 2018: narrow and wide models

Обувки — добра двойка с дънки. Цветът им може да бъде такава, че сега са на мода, дънки лесно се съчетават с повечето от нюанси, бели дънки изискват леки обувки. Зимни обувки може да бъде заменен с обувки, черни или тъмно кафяви.

И че за мода на дънки? Шоу 2018 дизайнери ще ви разкрие тайната на следващия сезон. Общество, събиране на проби, предложени някои модни къщи отново съвсем забравих Бел. Той е съвсем малък, започва от коляното, че не се признава, но в началото.

Fashionable jeans for men 2018: narrow and wide models

Fashionable jeans for men 2018: narrow and wide models

Fashionable jeans for men 2018: narrow and wide models

Theme by Anders Norén