Маникюр – основен елемент начин на всички дами. За ноктите си да се грижи за това как подрастващите момичета и зрели дами. Любопитното е, че тази традиция не десетки, не стотици, а хиляди години. Първият пирон боя с къна, а специален лак, се появи сравнително неотдавна – през миналия век. Ролята на „пионерска“ сред цветя, има червена (не защото той е популярен винаги?).

Fashionable color varnishes 2018-2019 yearЧервено-най-популярният цвят в маникюре.

Днес изборът на цвета на лака за нокти, буквално няма граници. Някои харесват, други стоят до прозореца в нерешителност. Не е лесно, защото всяка показват учат по-различен начин, въпреки, че някои тенденции се придържаме в продължение на много години. За да разберат изненади есенно-зимния сезон 2018-2019 ще ви помогне в тази статия.

Ваша светлост

Един от водещите тенденции в есенно-зимния сезон 2018-2019 – естествено. Мляко, бежово, розово нюанси на червилото подчертава естествената красота на вашите нокти, обърнете внимание на техните ухоженность. Тези, които се гордеят с аристократичной бледа кожа, ярки цветове не е препоръчително да се прилага два пъти (освен бяло и жълто).

Fashionable color varnishes 2018-2019 yearМек бежов розов лак за нокти са много актуални през този сезон.

Ако пастелни нюанси са свързани с нещо скучно, можете да използвате пайети. Въпреки това, не си струва да се включите с тях: това ще бъде достатъчно, за да украсяват ноктите един пръст, например, безименен пръст. Да ги замени с кристали.

Неброские, спокойни тонове изглеждат женствени и е подходящ за всяка възраст. Идеален за ежедневието, те са идеални за случая, не отвлича вниманието от дрехи и аксесоари. Съвет за тези, които искат да са сред първите модата: покритие трябва да бъде непрозрачна.

Fashionable color varnishes 2018-2019 yearМатиран маникюр — отлична алтернатива на класическата лъскава.

Извън времето и пространството

Това, разбира се, е класика. Маникюр червено, като малка черна рокля или червено червило – това е тенденция, която е „плаващ“ в продължение на един сезон. Есен-зима 2018-2019-не е изключение.

Червено, макар и кара пешеходците забави, освежава, повишава ефективността, подобрява настроението. И, разбира се, привлича вниманието, така че ноктите боядисани в червено, за активни и уверени в себе си. Останалите ще бъдат полезни не по-малко модерни корал, червено, череша и други сродни нюанси. За да се създаде цялостна, наистина смели ще подбрани в тон червило.

Fashionable color varnishes 2018-2019 yearВечерен маникюр и грим в червени тонове.

„Капка от гората малиновую шапка…“

През есента на 2015 г., модни къщи ни води към цветовете на природата: сив, изумрудено зелено, Индиго… списъкът ще свърши скоро. Има цвят на падащите листа чак до бордо.

За тези, които обичат да рисувам различни лъскане на нокти (което не в противоречие с модните тенденции 2018-2019), трябва малка бележка, която отразява хармонично „есенни“ комбинация от:

    със сиво изглеждат добре, червено, зелено, синьо, черно, бордо с сини, сиво;кафяво – бежово, сиво, тъмно синьо, тъмно зелено – червено, лилаво, синьо, сиво, червено.

Повечето нокти са тъмни на цвят подходящ обладательницам тен на кожата.

Fashionable color varnishes 2018-2019 yearБордо „есен“ маникюр.

Празнично настроение

Нова Година е съвсем близо и е време да се помисли за една незабравима облекло! Значителни и части за тях, включително и маникюр. Не забравяйте, че целта му е да се подчертае, да се допълни, а не да засенчи, така че има смисъл да не се използва пайети, кристали и дузина цветове едновременно.

Най-добрият вариант в тази ситуация ще метални, особено в есенно-зимния сезон 2018-2019, той беше много впечатлен. На върха на значимост – нюанси на сребро и злато. Те нека ноктите блестящи при всякакво осветление.

Fashionable color varnishes 2018-2019 yearСребърен коледен маникюр.

Северно Сияние

Колко е трудно понякога, за да изберете само един цвят! Тази зима модни експерти дават ни шанс да се поддаде на капризу и остава в тенденция към намаляване. Вече не за първи сезон, наклон-това е любима прием на дизайнери и стилисти. Смесете две-три любимите си цветове и да се учудваш на другите! Забележка: неон и ярко-розово, жълто, оранжево и зелено лъки трябва да бъдат запазени през цялото лято.

Преходът от първата към втората тон може да бъде рязко и несигурно. За да се постигне същия ефект като у дома си. Основното правило е да се прилага всяка сянка, вместо да чака, докато изсъхне предишния.

Fashionable color varnishes 2018-2019 yearГрадиентный маникюр може да се направи не само в зала, но и за дома си.

Как да градиентный маникюр в домашни условия

Дъга: intreccia използвате

Най-горещите тенденции в есенно-зимния сезон 2018-2019 ние сме посочили. Можете да се обърнете към него и да не ходят. В края на краищата, би било полезно да се припомни, какви са тайните на определен цвят. Те са приложими не само лак, но и украшения, дрехи.

    „студените“ оттенъци са незаменими в създаването на официална обстановка, „топло“ и е изградил източник в „домашен“ режим. зеленият цвят успокоява и отпуска, лилаво размисъл, пастелни цветове навевают сантиментално настроение. независимо от сезона, комбинация от бяло, червено и черно. Този диапазон ще изглеждате неотразимо във всякакви ситуации, от научни конференции и завършва с партида.

Fashionable color varnishes 2018-2019 yearВинаги актуален червено-белият маникюр.

Късмет!

Мода днес е много демократична. Диктува закони, той в същото време ги кара да се промени и дори се смущава. Покоряването тенденция, рано или късно намират неординарное решение и се открояват от масата. Подчинявайки се на тенденции, вие сливаетесь с нея. Затова, подготвяйки се за зимата 2018-2019, вслушайте се в себе си първо, а после модни дизайнери и приятелите.