стил

Модерна малка баня 2018

Как да създадем красив и уютен интериор на малка баня? Днес ще споделя с практически съвети за най-добра констелации, тайните на визуалното увеличаване на пространството и модерни дизайнерски идеи 2018.

Modern small bathroom 2018

Modern small bathroom 2018

Modern small bathroom 2018

Modern small bathroom 2018

Modern small bathroom 2018

Малка баня 2018

Независимо от ценовата категория не е вашата бъдеща баня, винаги избирайте качествени материали, в противен случай може да се случи така, че след кратко време свеж ремонт може да бъде в по-добра форма.

Modern small bathroom 2018

Modern small bathroom 2018

Modern small bathroom 2018

Modern small bathroom 2018

Опитайте се да следват единен стил в дизайна на малка баня, всекидневна с тоалетна.

Modern small bathroom 2018

Modern small bathroom 2018

Modern small bathroom 2018

Modern small bathroom 2018

Компактен баня наличието на качулка е много важно, тъй като прекомерна влага, допринася за гъбични образувания.

Modern small bathroom 2018

Modern small bathroom 2018

Също така, имайте на ум, какъв вид вани искате – ъглов, вграждане или в краката си; където смятате да поставите пералнята, биде или мивка.

Modern small bathroom 2018

Modern small bathroom 2018

Важен въпрос е изборът на плочки. От неговото качество, материал, цвят, ще зависи от вашето настроение и дълголетие ремонт.

Modern small bathroom 2018

Modern small bathroom 2018

Винаги печеливш вариант – класически бели плочки, но зелен цвят ще освежи интериора на малка баня.

Modern small bathroom 2018

Не забравяйте и за детайлите – те придават на помещението атмосфера и уют, което ни е нужно след напрегнат ден. Това може да бъде всичко, което радва окото: красиви огледала, аксесоари, сладък рафтове, текстил и дори очарователна картина, в хармония с цялостния дизайн на интериора.

Modern small bathroom 2018

Специално внимание ще бъде сценарий за осветление. Правилното разположение на осветителни тела, аплици, полилеи или точкови подчертава успеха на визуалното възприемане на пространството.

Modern small bathroom 2018 Modern small bathroom 2018 Modern small bathroom 2018

Modern small bathroom 2018

Оригинални дизайнерски идеи за малка баня 2018

Компактен дизайн на банята е напълно да речем. И ако вие наистина искате да се реализира творчески декор, защо не? Баня – помещението е функционално, и ние го използваме само от време на време, така че едва ли ви се уморяват запомнящи се песни. Тук също може да се използва в обзавеждането на такива материали, които в голяма стая може да се направи в кръгла сума.

Modern small bathroom 2018 Modern small bathroom 2018 Modern small bathroom 2018

Modern small bathroom 2018 Modern small bathroom 2018

Modern small bathroom 2018

В малка самостоятелна стая, опитайте се да не използвате повече от два вида покрития. Това ще помогне да увеличите визуално пространството. Например, както е показано на снимката по-долу. Кликнете тук за стените се използват бял мрамор, и мивка по поръчка от същия камък. На пода дървена повърхност. Стаята изглежда луксозно и в същото време, спретнато, а декоративни ниши в стената привлича внимание.

Modern small bathroom 2018 Интересни аксесоари и оригиналната баня може да се превърне в кулминацията на и особен акцент в апартамента си. Чудесен пример е представен в следващата снимка. Старинен комплект и огледало в луксозна рамка страхотно. Красиви големи картини по стените и мрамор престилка завършване на декоративна композиция на интериора. Modern small bathroom 2018 Този номер просто са покрити с дървена ламперия. Дизайнерите умело подгонял линия на копията на вените – то плавно се преминава от една лента в друга. Дървено покритие създава усещане за уют и топлина. Специално внимание се отделя на осветление в нишата. Той добавя модерен бар в класически интериор, който привлича окото и отклонява вниманието от бяло кълбо. Modern small bathroom 2018 Доста интересно може да изглеждат противоположни прием. Горната и долната част на стените са напълно различни, както по цвят и текстура. Отгоре е покрит с ярко боядисани тапети, а дъното е облицована с панели. Колкото по-скъпи довършителни веднага хваща окото и е много изгодно осветен от естествена светлина, която идва от люк. Modern small bathroom 2018 Modern small bathroom 2018 Впечатляващ дизайн малка баня на следващата снимка. Въпреки че в стаята преобладават два типа материали и неутрална цветова гама, благодарение на изобразяването на формата на книги по рафтовете, това изглежда много оригинално. Очарователен зеленина в бели саксии на перваза на прозореца, добавя нюанс на цвят. Modern small bathroom 2018 Атмосферата в тази стая дава игра на светлина и форми. Погледни към тавана первази. Просто добър пример, когато баня твърде е, че такива експерименти струва значителна сума. Снимка дървета на тапети луксозно играе с дървен под и облицовка на стените. Подсвеченные арка създава ефект на пространствена дълбочина. Изглежда, че някъде другаде в гората. Формата на сводест проход, наподобяващ на вратата, а през осветление създава илюзията, че тя е открехната. Modern small bathroom 2018 Елегантна простота, не трябва да струва цяло състояние. Благороден цвят и изискан фигура на стената придава на помещението богат външен вид. За довършителните работи са използвани само боя. Modern small bathroom 2018 Експерименти със смесване на стилове са добре дошли. На фона На аскетичного интериора на тази баня да изглежда бляскаво и доста екзотични. Всичко в лъскави Тапети с флорални мотиви и в старинен стил, луксозни огледала. Modern small bathroom 2018 Творческа композиция в малки помещения, може да играе важна роля. Банята е с тоалетна чиния с казанче от стария модел – ключов елемент на сценария. Правилно подбрани аксесоари ще добавят цвят и текстура.
Modern small bathroom 2018

15 лайфхаков за тоалетна и малка баня

Убирающаяся стъпало – отлично устройство за децата ще ви помогне лесно да стигнете до мивката. Сега стол няма да се претрупва една малка стая. Modern small bathroom 2018 2. Кошница за дрехи, поставени под мивката в предната част на дъното на чекмеджето-това е практично решение за банята. Modern small bathroom 2018 3. Огледални шкафове – добра идея за банята. Техните огледала са разположени както отвън, така и отвътре. С това чудо огледало може да се види и отстрани и отзад. Modern small bathroom 2018 4. Сгъваем простор – чудесен lifac за малка баня. Modern small bathroom 2018 5. Още един полезен житейски умения – тоалетно огледало във вътрешността на шкафове. Сега не е нужно да му намери удобно място в малка баня. Modern small bathroom 20186. Огледало в ъгъла – още един начин да увеличите визуално пространството. Оказва се, че в стаята има повече светлина. Този ефект се постига чрез размисъл, който е много повече. Modern small bathroom 2018 7. Най-лесният, евтин и оригинален начин да спестите място в банята, за да се мотае елегантни завеси вместо врати на шкафчетата. Те изглеждат много добре, но при условие, че са оптимално оразмерени текстил. За да промените тези щори във всеки един момент. Modern small bathroom 2018 8. Панорамна фотообои – един от най-добрите начини, за да увеличите пространството в малка баня. В този случай, като намалява усещането за стягане, но самата снимка можете лесно да обновите настроение. Modern small bathroom 2018

9. Три пръстена и въже може да направи необичаен и удобен държач за кърпи.

Modern small bathroom 2018 10. Пълен-дължина огледало със сигурност не ще бъде излишно в банята. И в рамките на една стая е отлично място за врата, с рафтове за козметика. Modern small bathroom 2018 11. Специална поставка за книги – страхотна идея за любителите на четене и в същото време да вземете вана! Те също могат да бъдат намерени в раздел аксесоари за баня. Modern small bathroom 2018

12. Малък рафт за четка за зъби-тя е отлична алтернатива на стъклото.

Modern small bathroom 2018 13. Между мивката и стената е останало Свободно място? В кухнята шкафове за бутилки – универсален органайзер, идеален за банята. Тесен шкаф с чекмеджета ще ям много козметика, която ще бъде подредена, за да стигнем до. Modern small bathroom 2018 14. Много кутии и преградни стени в банята със сигурност не ще бъде излишно. Modern small bathroom 2018 Modern small bathroom 2018 15. Столове в банята е добре да изберете единици за градинска мебел. Боядисани метален стол с пластмасова накладкам на крака изглежда много елегантно. Modern small bathroom 2018

Защо баня в Мала нужди баня: силен аргумент

Душ или вана в една малка стая? Спешен въпрос, ние сега се опитаме да разберем.

Като цяло, много хора смятат, че душ в малка баня ще спестите място и разходи на вода. Но преди да вземе окончателно решение, се замисли, защото ние имаме много аргументи в полза на бани.

Modern small bathroom 2018 Modern small bathroom 2018

1. Баня-това е чудесен повод, за да се обърне внимание след дълъг ден или да започнете сутрин. Ароматна пяна, свещи, Любима книга или музика ще ви помогне да се отпуснете и да се насладите на спокойна атмосфера. Modern small bathroom 2018 2. Вана за оптимално планиране. Съгласете се, една малка душа, която наистина ще ви помогне да спестите място, не винаги ще бъде удобно за всички членове на семейството. Тогава няма смисъл да се отрека от себе си в удобна вана.
Modern small bathroom 20183. Баня – това е място за детски забавления. Може да служи като мини-басейн за бебето, където той обича да играе с водни играчки. И ярък дизайн на стаите ще създаде весело настроение и специална и щастлива атмосфера. Modern small bathroom 2018 4. В банята са лесни за измиване на домашни любимци след разходка… Modern small bathroom 2018 … и се накисва дрехите си. Modern small bathroom 2018 5. Спестяване на време вана за заети домакини. Това е много по-лесно за почистване гладката повърхност на вана, отколкото душ-кабина с високи стени и прозрачно капаче, а останалите петна от вода. Modern small bathroom 2018

Модерен малка баня: нов 2018

Modern small bathroom 2018 Modern small bathroom 2018

Modern small bathroom 2018

Modern small bathroom 2018 Modern small bathroom 2018

Modern small bathroom 2018 Modern small bathroom 2018

Modern small bathroom 2018

Modern small bathroom 2018 Modern small bathroom 2018

Modern small bathroom 2018 Modern small bathroom 2018 Modern small bathroom 2018

Modern small bathroom 2018

Modern small bathroom 2018

Modern small bathroom 2018

Кажете ни в коментарите, коя стая Ви харесва най-много? Какво точно да привлече в дизайна, интериора, цветовата схема или модел?

Theme by Anders Norén