прически

Модерен мъжки прически и прически 2018

Прическата, независимо дали е мъж или жена, винаги привлича вниманието на околните. Съвременните мъже също искат да изглеждат стилно и прически мода за мъже се променя толкова бързо, колкото жените, предлагайки нова тенденция на последователите си. Има свой собствен стил за тези, които се стремят към успеха в днешно време е необходимост. Завършен образ невъзможен без спретнат, чист подстриженных на косата.

Fashionable mens haircuts and hairstyles 2018

Разбира се, женската половина от населението се отнася към темата за прически, по-тревожны, отколкото мъжете. В момента, обаче, мъжете много повече се интересуват от модата, отколкото преди половин век. Много от тях да направите оригинална прическа и дори за боядисване на косата. Мъж с по-модерен, чист прическа винаги изглежда модерно и уверено.

Така че нека да говорим за това, че модните мъжки прически на най-популярни през тази година.

Основните модни тенденции 2018

Всички прически, както женски, така и мъжки, разделени на 3 зони:

    къса;средна дължина на косата;за дълга коса.

През 2018 г., сегашната е много къси мъжки прически или тези, които ви позволяват да се открояват от тълпата. Основни характеристики на модерни мъжки прически за този сезон са: на диаграмите, простота на формата, спортен дух, минимални финансови и времеви разходи за инсталиране.
Също така на мода ретро-стил, няколко театрално и чист пробором върху гладки дълга коса.

Fashionable mens haircuts and hairstyles 2018

Силната половина двусмислено отношение на човечеството за дълга коса. Поради различни предразсъдъци и стереотипи ги няколко версии. Въпреки това, този дълъг сезон косата също в тенденция, напомнящи средновековни времена и красиви храбри рицари.

Класическа прическа

Аккуратная прическа с къса, зачесанной на една страна бретон никога няма да излязат от мода. Минимално време за подреждане – точно това, което трябва делови човек. Тази прическа изглежда чист, мъжествен и стилен.

Не по-малко популярни в момента сред бизнесмени и дълга прическа. Въпреки това, те се нуждаят от време за полагане всяка сутрин.

Fashionable mens haircuts and hairstyles 2018

Прически за креативни хора

Къса коса отстрани и в задната част на главата в съчетание с вече е на върха изглежда смирен и в същото време творческа. Тази прическа позволява много варианти: косата леко зачесанные назад или в трапезарията. Не ще бъде излишно и леко по-дълги бретон, която е не само стилен външен вид, но и е в състояние да адаптират визуално формата на лицето.

Fashionable mens haircuts and hairstyles 2018

Стил ретро

През 2018 г., стилове на холивудски актьори 50-те години на ХХ век отново дойде на мода. Не обиколи тази тенденция на лицето и косата. Много привлекателно изглежда легендарната прическа в стил Елвис Пресли: опакован в Кок обемна коса. Популярни и прически за къса коса с дълга, зачесанной назад бретон. Ярки образи на миналия век – истинско вдъхновение за модата на нашето време.

Fashionable mens haircuts and hairstyles 2018

Асиметрични прически

Много ефектен модни прически за къса коса с най-дългата права бретон, падаща на едното око, в комбинация с обръснати или много по-кратък в храмовете. Тази прическа създава жесток и противоречив път

Може да бъде и асиметрични къси прически. Тук също така актуални са полегати, но не дълги, бретон. Тази прическа е подходяща за имоти, много тънки и овални.

Fashionable mens haircuts and hairstyles 2018

Кратък Боб

Безспорен тенденция за уверени в себе си мъже-това е класически Боб с коса на нивото на ушите, или малко по-долу. Прическа изглежда страхотно на снажен млади хора с буйна, гъста коса.

Fashionable mens haircuts and hairstyles 2018

Прическа с прав бретон

Основание за тази прическа може да служи по-горе Боб. В ежедневното носене на тежки бретон не е твърде удобно, но са много на мода. По-удобно косене с покрития челото или до средно ниво на бретон.

Fashionable mens haircuts and hairstyles 2018

Прически за средно дълга коса

Дължината на косата е малко под нивото на брадичката днес в тенденция. Тази прическа е много подходяща за млади хора с широко лице, визуално удлиняя си и намали черти на лицето. Трябва да се отбележи, че тази дължина е добър само за гъста коса. Голяма част от дълги прически отлично се съчетава с дрехите в стил casual и бизнес костюм.

Fashionable mens haircuts and hairstyles 2018

Fashionable mens haircuts and hairstyles 2018

Дълги прически с оцветяването

Новост в модата мъжки прически 2018 въвеждат различни видове петна. Предпочитани естествени нюанси, ефект выгоревших коса (Балаяж, Омбре), направления на цвят мед или шоколад. Боядисани окапване на косата със средна дължина, добре подчертават начин на уверен в себе си, стилни, спортни мъже. Тази прическа е подходящ също и на улицата и бизнес стил.

Fashionable mens haircuts and hairstyles 2018

Дълга коса с бретон

Такава прическа (дълги прави кичури, раздяла в центъра) ще трябва да се сблъска с хора с творчески професии. Те изискват грижа и стайлинг, но те изглеждат много стилно, привлекателно и романтично.

Fashionable mens haircuts and hairstyles 2018

Прически за къдрава коса

Собствениците на къдрава може да ви посъветва за къса прическа с дълъг бретон. Той е лесен за почистване и отнема малко време и пари за полагане.

Fashionable mens haircuts and hairstyles 2018

Прически с отблясъци

Хит на сезона за темноволосых мъжете са късите прически с отблясъци. Те изглеждат стилно и модерно, те могат да бъдат изпълнени във всеки салон за красота.

Fashionable mens haircuts and hairstyles 2018

Спортни прически

Модни прически в спортен стил, в зависимост от общия стил и ситуации могат да бъдат много различни. Такива къси прически, които не се нуждаят от цялостно подреждане, е много практичен и подходящ за мъже, които предпочитат активния начин на живот.

Fashionable mens haircuts and hairstyles 2018

Прически за тънка коса

За тънка коса добре степен прически за средно дълга. Косата лесно придобива желаната форма и обем. Акцентът на тази прическа е бретон, косо, прикрепен към средата на челото или са насочени в една посока.

Можете да постигнете шокиращ ефект, промяна на дължина на бретон. Ултра-къс бретон ще даде по-отворена и спортен вид на мъжки лица.

Fashionable mens haircuts and hairstyles 2018

„Мъжествен денди“

Коригира нюанси прическа изглежда стилно и спретнато, на мъжете — лидери, които са способни да държим всичко под контрол. Стил „мъжествен денди“ – това е модел на изтънчена елегантност.

Fashionable mens haircuts and hairstyles 2018

Класически стил

Класически винаги е в тренд. Тези на пръв поглед лесни прически изглеждат невероятно — благородно и смело — във всяка среда. Инсталирането е лесно да направите и сами, разделете косата пробором или zachesov ги върне обратно.

За мъже с редки глоба фризьори препоръчват къси прически с леко удължен бретон, който може да даде обем на косата продукти. Този универсален перфектната прическа за зрелите спортни хора всякакъв вид дейност.

Fashionable mens haircuts and hairstyles 2018

„Холивудски“ стил

Възрастни, но не е загубил младежи задора мъже с гъста буйна коса костюм къси модни прически холивудски звезди Брад Пит или Юда Лоу. Те не изискват полагане и изглеждат чудесно.

Ако космите намалели с напредване на възрастта — не се отчайвайте, ситуацията ще спаси модерен ултра-къса прическа. Този стил вече са избрали много от звездите на световното кино и спорт.

Fashionable mens haircuts and hairstyles 2018

Прически полубокс, бокс и Таралеж в тенденция, както винаги. Но в новия сезон 2018 г. препоръчително е да отделите малко време и средства за полагане, за да направления на стила в короната на върха на иглата или зачесать ги обратно. Тези прически са особено мъжете, с овална, кръгла или квадратна форма на лицето не се препоръчва за дълго.

Химическо завивка

С помощта на прости процедури, моно тънка коса да се превърне в главата на кудрей, които след това ще бъде възможно да се обработват със специални средства и се тълпят по желание, и уиски за удобство, за да намали колкото е възможно по-кратки или дори да се обръсне.

Сферична форма е известна също и при полагане на къдрав мъжки прически през новия сезон. Биозавивка (ако косата от природата къдрава) и прическа „каскада“ за коса със средна дължина, – това, което ви трябва, за да се постигне ефекта на чист светли къдрици.

Fashionable mens haircuts and hairstyles 2018

В стил „гръндж“

Ярък и агресивен стил „пънк“ през новия сезон отстъпва на оригинала, макар и не толкова шокиращ стил „гръндж“. Екшън „Mohawk“, — обикновен стилни разрошени кичури се поставят заедно с внимателно выбритыми висками. Всичко това създава ярки, смели и атрактивен характер.

Fashionable mens haircuts and hairstyles 2018

Трябва да се избягва

Често мъжете си мислят, че выбритые уиски, дълга коса, наклонена бретон или плешивото блестела в стил Вин Дизел — това е модерно, защото е визия, наложена по модните подиуми. Въпреки това, изборът на дори и най-модерните прически могат да бъдат обрив, ако не следвате няколко прости правила:

За да изглеждате стилно и модерно, трябва да прическа във фризьорски салон. Не мисля, че ще можете да направите прическа у дома пред огледалото. Косата да изберете подходящата за вида на лицето и външен вид. Не винаги това, което е модерно е точно за вас. Например, при необичайна форма на главата се избегне по-добре къса коса, за да не се подчертае тази функция. С издути ушите си, по-добре да изберете дълги прически. Високо на челото се крие дълъг бретон. Изобщо, ако нещо ви притеснява във външния вид, и това трябва да се скрие, трябва да осъдят всички нюанси на фризьор. Съгласен съм, че е по-добре изглежда добре с обикновена прическа, от което ужасно с модата. Не е необходимо да се въведат работещи и няколко месеца, не е прическа, стилна прическа. Контур на косата и уиски винаги трябва да изглежда нежно и красиво. Мъж с къдрава коса често изглежда женствена, така че за такива коса по-добре да изберете къси модни прически или се прибегне към съвета на фризьор. Не се опитвайте да скриете се отдръпването на линията на косата, с дълга коса. В такива случаи е по-добре да изберете ултра-къса прическа или бръснене на космите.

Fashionable mens haircuts and hairstyles 2018

Theme by Anders Norén