Всяка жена иска да бъде привлекателна! Въпреки това, не винаги природата ни е безупречна кожа, выразительное лице и светъл цвят на косата. На помощ идват модерни козметични средства, традиционни техники и грим. Малко време, прекарано пред огледалото, и ние ставаме по-привлекателни, свежи, по-изразителна.

Trendy makeup for fall-winter 2018-2019Мода грим с акцент на устните.

Често може да се чуе, че в женската чанта се много ненужни неща. Това наистина е така? Нима може да се нарече допълнителна чанта, която държи захар, червило и хайлайтер и салфетки, за да изтриете блясък с кожа и парфюм? Всичко това е необходимо за всяка жена да бъде в рамките на работния ден, на парти или работи в града, за да имат възможност за коригиране на грима и не изглежда замотанной и уморената.

Нека да видим, какъв ще бъде модерен грим есен-зима 2018-2019. Въведени модни къщи, както и някои нюанси предпочитат стилисти? Този мод – естествени или ярки цветове? Ярък грим на очите или акцент на устните?

Trendy makeup for fall-winter 2018-2019Как да се направи модерен грим за себе си?

Последен писък На модата естествеността. Тенденциите този сезон ще зарадва жените, които не обичат да се забъркваш с лицето си в огледалото и предпочитат минимализма. Съвременните голи включва:

Trendy makeup for fall-winter 2018-2019Естествен грим изглежда страхотно на блондинках.
Trendy makeup for fall-winter 2018-2019Това е идеалният вариант за всеки ден.
Trendy makeup for fall-winter 2018-2019Натуральность винаги е на мода.

Съсредоточете се върху очите

Грим мода есен-зима 2018-2019 ще се хареса не само на тези, които обича естествени цветове и в козметиката. В моден акцент върху очите – стрелки, очна линия, ярки сенки за очи палитра грим дымчатые очите.

Trendy makeup for fall-winter 2018-2019Акцент на очи в този сезон са актуални както никога.

Изразителни очи винаги в движение.

    Обратно на часовниковата стрелка. Ако сте уморени от класически – използване на възможностите, предоставени на модерните модни този сезон. Смелост, неочаквани експерименти и екстравагантни резултати! Двойна стрелка, широки стрелка в стил египетски красавици, стрели с различна дължина и форма на звезда, очите, леки щрихи, приличащи на пера на птици, в продължение на много векове. Мозайка сенки. Любителите на класическия грим са подходящи проби. Използвайте различни цветове, за да се направи категоричен и светъл грим на очите. Най-наситен цвят, нанесете от външния край на очите, на най-интензивно – вътрешна. Веждите – светъл беж или перла. Завършете грима на очите насипни мастило. Мода грим предполага отново дымчатые очите. Тъмните цветове – сиво, черно, кафяво и внимателно перо. Добър вариант за вечерта грим. Грим Силно Разклонен. Необичайни procrasti – мигли греди. За това ще ви трябва специална боя, която прави кукли като в лицето на известен модел на силно разклонен.

Trendy makeup for fall-winter 2018-2019Sudovy грим с акцент на очите.
Trendy makeup for fall-winter 2018-2019Ако акцент се прави върху очите, устните трябва да бъде естествен цвят.
Trendy makeup for fall-winter 2018-2019За вечерта грим можете да изберете цвят на устните си по-ярка.

Trendy makeup for fall-winter 2018-2019Варианти на грим на очите.

Акцент върху гъба

Светли нюанси червила в края на годината е толкова актуален, както никога!

Винаги съм искала обличам си устни в сянката на пияна вишна или люляк? Да бъде време! Когато навън е студено и излагането на слънце често не глези своите лъчи, ще даде лицето си особен чар и томность. Тъмни устни в кафяв, лилав или червен цвят, мек грим на очите, не предполага активното използване на сенки, спирала и молив за очи, гладка кожа – вашият начин на уникален!

Trendy makeup for fall-winter 2018-2019В този сезон също приветства акцент върху устните си.
Trendy makeup for fall-winter 2018-2019Грим за устни цвят бордо.
Trendy makeup for fall-winter 2018-2019Модерни винени нюанси.
Trendy makeup for fall-winter 2018-2019Вариант чудесен оверни — акцент на устните + стрелка.

Ярко-червени устни-също тази година на мода. В комбинация със стрелки и бледа кожа, ще получите образ в стил екстравагантна и много секси Дита фон Teese. Модерен грим есен-зима 2018-2019 предполага, че това е най-ярката класика ще бъде подходящо дори на работа, където дрес-код.

Trendy makeup for fall-winter 2018-2019Червени устни отиват на всички жени, е важно да се намери своя оттенък.
Trendy makeup for fall-winter 2018-2019Червено червило никога не излизат от мода-това е една вечна класика.

Грим мода, за любителите на екстремни спортове

Обичате да се открояват от тълпата? Предпочитате да си грим е забавен и задорный, особено в края на годината? Тенденциите този сезон дават на вашата фантазия!

    Цвят-бар. А ако сте решили да играят и рисуват себе си различни бои. Кафяви мигли, зелени и жълти сенки – не на Пикасо, но реалността на модните подиуми! Опитайте се да се създаде провокативен и смел поглед с различни цветове. Само имайте в предвид, че устните трябва да бъдат неутрални. Грим, като след сън. Размазани, неясни линии са крехки и необичаен начин. Изобилие от синьо. Любовта е в морето? След това тази тенденция е точно за вас. Предпочитание модерен грим този сезон за наситен син цвят е сянка на всички на горния клепач, изключително подчертае очите. Дорисован тъмни или гъсти вежди. Акцент на веждите, което прави лицето по-здрава и улица Тани, добавя мистерия. Въпреки това, дорисованный вежди и щедро мрачно с молив не угодишь. Омбре. Само не стандарт на косата и устните и цвят, само грим.

Trendy makeup for fall-winter 2018-2019Омбре на устните си.
Trendy makeup for fall-winter 2018-2019Грим със сини сенки.
Trendy makeup for fall-winter 2018-2019Цвят на грима.

Модерен грим този сезон позволява да фантазират и да използват тези технологии за красота, които Ви харесват. Класически и необичайни цветове, стрели и широки вежди, сини на клепачите и пияна череши устни – много решения и възможности!