Седмицата на модата сезон 2018 за младоженци премина, така че всички булки ще се омъжи през следващата година, вече може да изберете хубава прическа и се нарича „тренд“. Какви сватбени прически 2018 ще се превърне в най-популярен? Като за начало имайте предвид, че в естествеността на мода, така че на модния подиум в света на сватбената мода излезе простота и липса на вулгарността като основен ключ към успеха. Освен това, следва да се отбележи широкото използване на различни цветя за декорация на прически от живи и изкуствени компоненти. Нежните флорални мотиви придават нежност и елегантност начин. Много красиво изглежда россыпь цветове на страничната раздяла създава романтичен и нежен образ, дори ако косата е доста кратък. Имайте в предвид, че цветът на косата през този сезон е добре дошъл възможно най-близо до естественото, без екстремни цветове и цветни светлини сватбени стилисти, не се препоръчва.

Trendy wedding hairstyles 2018Класически и вечен прическа на булката.

Какви прически са актуални за сватбената мода 2018

Стил четиридесет

Действителният чист дълги вълни, опаковани в стила от този период. Тази прическа придава шик и бляскав лукс, но в същото време и добавя възраст. Имайте в предвид, че тази прическа предполага подходящ грим в същия стил и ще изглежда по-добре на дълги косите си.

Trendy wedding hairstyles 2018Прическата на булката е в стил 40X.

Елегантен кок

Такъв изискан стайлинг извън мода и време, така че ако вашата сватбена рокля включва строги и елегантни линии, не се колебайте да изберете един куп и не се губят. Костюм, косата дори средно. Лъч може да украси всяка облеклото си.

Trendy wedding hairstyles 2018Тази прическа е подходяща за прости, но елегантни рокли.
Trendy wedding hairstyles 2018Полагане на „лъскав кок“ с воал.

Опашка

Опашка можете да украсите всяка изискани аксесоари и прическа ще стане по-красива и празнична. Можете да ги използвате, за да създадете една наистина страхотна гледка, особено да ги победим — бижута, например, перли и кристали. Никога не излиза от мода и френска косичка няма да излезе, само на къси къдрици. В този сезон на булката предлагат украса на панделка едно голямо цвете, за предпочитане декоративни и луксозни тъкани — кадифе или органза. Оскар де ла рента в модерния установяване на представени като украшение за коса. Също така от Кос, за да създаде венеца, който заобикаля главата. За да направите това, единственото изискване-дълги или средни косата. Въпреки че могат да се използват и прилагат, тя ще изглежда не по-зле.

Trendy wedding hairstyles 2018Прическата на булката с леко небрежную на плитка.
Trendy wedding hairstyles 2018Прическата на булката с коса, и фатой.
Trendy wedding hairstyles 2018Плитки са подходящи за млади булки.
Trendy wedding hairstyles 2018Прическата на булката с коса, и цветя за средни коса.
Trendy wedding hairstyles 2018Модни сватбени прически с коса и много сини цветя.

Помия връзка

Такава връзка винаги ценился жени за неброская сексуалност, закрепени към него. Особено добре ще изглежда под фатой. За булчински прически, предполага се, че го венчают декоративни елементи. А ако се украсяват връзка с аксесоари във формата на пеперуда, това ще даде видимост на зрителната и романтика, обаче, показва, че булката е напълно в крак с всички съвременни модни тенденции.

Trendy wedding hairstyles 2018Помия връзка изглежда страхотно както с фатой, така и без него.
Trendy wedding hairstyles 2018Прост и стилен, прическа на булката — добре изглежда с дълги обеци.

Прически с помощта на диадеми, диадема и венец

Ако си облекло включва бросающийся в очите украшение, като диадема или диадема, космите не трябва да бъдат прекалено трудни. По-добре, ако това ще къдрава къдрици под фатой.

Trendy wedding hairstyles 2018Диадема — моден аксесоар за булката с буйни кудрями.
Trendy wedding hairstyles 2018Прическа с диадемой остава на мода през 2018 година.
Trendy wedding hairstyles 2018Сватбени прически с диадемой без фаты.
Trendy wedding hairstyles 2018Полагане на дълги къдрици с диадемой и фатой.
Trendy wedding hairstyles 2018Оригинална диадема от камъни.

Къса коса костюм Боб прическа с различен стайлинг. Като вариант на подреждане може свободно да оставите косата лъжа, отразявайки модни стремеж към естествеността. Това е оптималната косене на средни косата също.

Trendy wedding hairstyles 2018Булчински прически за къса коса.

Съвети за булки

Преди да изберете прическа, първо решете с роклята. Точно под роклята трябва да изберете всичко останало — обувки, букет, украса, грим и прическа.

Ако косата ви не е достатъчно дълъг и не позволяват да се създаде правене на обемна прическа или плитка дълга френска плитка, използвайте натрупване на или над главата коса. Но повярвайте, за средно дълга коса, като на кратко, има много красиви булчински прически.

Trendy wedding hairstyles 2018Прическата на булката с фатой.
Trendy wedding hairstyles 2018Булки, които искат да се създаде необичаен начин, трябва да се вземат предвид модни тази година фатой.