В съвременния свят да изберете обувки на момичето не е толкова просто, както изглежда на пръв поглед. Мъжете не разбират защо жените прекарват часове за измерване на чифт обувки. Но за да изберете наистина удобни и качествени обувки, които ще красиво изглежда на крака и подчертават образ, не е толкова просто!

Models of legendary shoes Christian LouboutinОбувки от Кристиан Лубутен

Всяка жена трябва да има обувки и да могат да ги носят. Предимства на шипове тегло: визуално увеличаване на ръста си, да направи едно момиче, по-тънки и изящни.

Почти всяка жена в живота си е чувал за лабутены обувки с червена подметка, а след клипа на „изложба“ на този модел обувки сега всички на съдебното заседание. Ярък, но не и вулгарни, елегантен и светъл – всичко това е за тях.

Създател на тези обувки е никой друг, отколкото за французина Кристиан Лабутена, който моден дизайнер на обувки. Трябва да се подчертае, че правилното произношение на думите на Лабутен само „Лубутен,“ не покълват „Лабутен“.

Разбира се, гамата на марката Кристиан Лубутен не се ограничава само до обувки. Ботуши, ботильоны, обувки и сандали – всичко това създава талантливи Кристиан.

Models of legendary shoes Christian LouboutinБотильоны от Кристиан Лубутен Models of legendary shoes Christian Louboutinботильоны от Кристиан Лубутен

Качеството е на първо място

Лабутен-това е наистина качествени обувки, с цени от 680$. Мечта е създаването на Louboutin, която ще съчетава в себе си красота и удобство, като християнска музика са и танцьори, че обувките са важни тези качества.

Класически вариант на обувки от лубутена е лачена кожа бежови и черни обувки с червена подметка, универсално за всяко издание. В музикално видео „изложба“ – това е една от най-популярните модели на този обувки – бежово лак Лабутен.

Models of legendary shoes Christian LouboutinОбувки от Кристиан Лубутен

Време цвят на подметки на обувки червен лак за ноктите – това е момент в живота на християните. Смята се, че когато той отвори първия си бутик в Париж, решихме да се опитаме боядисване на подметката на обувката в червен цвят. Въпреки това, дизайнер все още не е приет, било то в живота или не.

Като лидер в продажбите

Обувки на Кристиан Лабутен по право заемат водещи място в производството на обувки. Модата не с години, а броят на феновете само ще се увеличава.

Това е не само заради красотата лабутены и ярко червена подметка. Християнин ли си обувки само скъпи и качествени материали и дизайн на Лабутен, всеки път поразява със своята оригиналност.

Как да се разграничи от фалшива оригинала

Тъй като цената на тези обувки е отлично, на пазара има много евтини и не много добри имитации. Как да не сгреши и да не си купя фалшива лабутенов?

Първо, стелки от обувки обикновено един надпис: „Кристиан Лубутен Париж“. Място на отнемане на подметка също не е лишена от етикети — „Кристиан Лубутен, Произведено в Италия“.

Освен това, лабутены приятен мирис на кожа (естествена кожа, разбира се), заден шев на обувки гладка, червеникаво-червен цвят, ходила е на нередности и блестяща. Вътре обувки, кожени материали с идеално гладки ръбове, тези чорапи Кристиан Лубутен не огъването нагоре и самите обувки са достатъчно отворени, за да се даде възможност за жените, за да покажете краката си.

Models of legendary shoes Christian LouboutinОбувки от Кристиан Лубутен.

Ако всичко това соблюдено – пред вас не е истински Кристиан Лабутен, макар и доста скъп. Но всяка жена разбира, че тези обувки ще служи много по-дълго, отколкото фалшифициране.

Разнообразие от модели

Лабутены имат различни проекти, предназначени за различни ситуации. Християнин обхваща всички сфери на живот на жените и са приготвили за тях огромен брой модели.

Всеки ден. Много жени всеки ден и не се усеща силен дискомфорт по отношение на този носенето на токчета. Тези жени ще даде предимство на лачена кожа помпи и обувки с плавни форми. Не само черни Лубутен да се комбинират с всякакви дрехи, но бежово помага на своя притежател да изглежда елегантно.

Models of legendary shoes Christian LouboutinОбувки от Кристиан Лубутен

Изглеждат чудесно и балет апартаменти от тази марка. По принцип, с остър нос и лачена кожа, те се отварят на краката си, а благодарение на качествените материали, които не позволяват на крака задушавам, както често се случва с лошото качество на обувките. Освен това, качеството на тези апартаменти е ясно въз основа на един сезон.

Models of legendary shoes Christian LouboutinБалет апартаменти от Christiane Лабутена

Шипове. Да, с общ мода на дрехи и обувки с шипове е минало, и сега тези предмети от гардероба, се считат за банално, но тези обувки на Кристиан Лабутен никога няма да бъде признак на лош вкус или лош вкус. Дори обувки с шипове на Christian даде оригиналност – например, модел с гильошированным модел clou Noeud шипове отворени пръсти и пета, шипове, лук.

Models of legendary shoes Christian LouboutinОблак Noeud шипове Кристиан Лубутен

Извънредни. Със сигурност сте видели всички играчки, очи които имат подвижни зрачком, често се срещат в магазините за детски играчки. Но какво Бихте казали, след като видя такива очи на обувки? Християнин е създал наистина смели и необичайни модели, които ще се харесат на любителите да се открояват. Или прозрачни обувки-лодки, с розов ток, оранжево пръсти, украсени с лък и мъниста. Безопасно? Безопасно! Но с правилно подбрани дрехи изглежда много красива и оригинална.

Models of legendary shoes Christian LouboutinПрозрачни обувки на Кристиан Лабутен Models of legendary shoes Christian Louboutinпрозрачни обувки на Кристиан Лабутен

Мъж. Забравих християнски и за мъжете. За мъжете има мода високи ботуши от велур и кожа, и доста необичайно мокасини с бодли, шипове кецове леопард същия или много ярки цветове и откровено пафосные espadrilles и мокасини, очевидно са предназначени за широката публика.

Models of legendary shoes Christian LouboutinМъжки обувки на Кристиан Лабутен Models of legendary shoes Christian LouboutinМъжки обувки от Кристиан Лубутен

Но мъжете рядко могат да се видят в обувките на този дизайнер. Защото вдъхновени танцьори християнин работи най-вече за жените, така и за жените, което го прави по-лесно да понякога носят много неприятно токчета и обувки на висок ток. Ето защо Лубутен е почти изцяло дамски обувки.

Лабутена винаги ще бъде популярна, като швейцарски часовник или немски и японски автомобили. Качество и стил, подчертават години разрешаване на производството на талантливи християнин не само са излезли от мода, но и налагат тази мода. И творчеството на Кристиан Лубутен път не фейк, те са истински обувки с червена подметка, може да се разглежда класа, и да постигнем успех в живота на жената. Лабутены-това не е обикновена обувки, това е статус, начин и стил на живот.

Models of legendary shoes Christian LouboutinОбувки от Кристиан Лубутен.