Отбелязването често се използват, за момичета, които искат да променят цвета на косата, но се страхуват драстични промени. Тази картина е мек, когато основния цвят на косата е естествен, но само в някои направления ще придобие нов оттенък. Ако искате да обновите своя начин и за постигане на блестяща здрава нишка, ще ви помогнат модни акценти. Преди да се отправят на фризьор за да изберете цвят направления и тяхната големина и местоположение. Тези подробности ще помогнат на стилист, индивидуален подбор на техники на рисуване.

Fashion highlights 2018 — an alternative to coloringКои моменти да правя през 2018 г.?

Косата се делят на няколко вида:

    класическа;сол и черен пипер;с ефекта на резервацията; мигащ;френски;леко заден ход; Балаяж, деграде; частичен; Шатуш; Ca; контраст ;въображение; по диагонал ;американската; Авангард.

Fashion highlights 2018 — an alternative to coloringМелирование Омбре.
Fashion highlights 2018 — an alternative to coloringПопулярно мелирование Омбре.
Fashion highlights 2018 — an alternative to coloringБалаш (снимка Брайън чист/Getty изображения за eBay).

Избор на блондинка

Блондинка с мед и златисти коси, остават в 2018 година, а през 2018 г.-това не е пшеница и жълти нюанси, отваря пътя за Северна цветове. Платина и сребро пипане на косата-тенденция на бъдещето. Само това не е диагноза само по лекарско предписание, така че не трябва да се превръщат своите къдрици пшеница в пепелта, ако вашият цвят хармонизира с цвета на лицето си.

Fashion highlights 2018 — an alternative to coloringМелирование за блондинки, също така важно, както и за тъмна коса.

Има светло красавици трябва да се обърне внимание на платина, мед и пшеничными нюанси. С неутрална кожа, може да опитате всички нюанси от меден до карамел и пепел. Меден и светло кафяво на цвят подчертават тъмен цвят на лицето и с Омбре или Калифорния мелирование ще даде оригинален начин.

Fashion highlights 2018 — an alternative to coloringМелирование на кестенява коса.

За да направите топлото докосване на студена рутината ще ви помогне клубничная блондинка, нова тенденция 2018. Името говори за това, че косата изглеждат розови нюанси, и тяхната яркост и интензивността ще зависи от цветовия тип.

Червено – готов!

Стопля сърцето и вдъхва интересно, през зимата 2018 година ще бъде червенокоса момиче с оттенъци от оранжево до червено. Нека зимата да разсее скуката на тези очарователни Слънчева и забавна дама, реши да стилисти и предлагат цветове на подсветката 2018 направи мед и рыжеватый нюанси.

Fashion highlights 2018 — an alternative to coloringРыжеволосым момичетата ще отговарят на малка кошница.

В годината на огнената маймуна е привлечен мода за червени и червена нюанси, сред които може да се намери брендито, светло каштанового и млечен шоколад. Червени тонове идеално се вписват в моменти на това, къде могат да използват различни нюанси от светло до тъмно. Опитайте се, да си червена коса са само един допълнителен, но не и с господстващо положение. Выгоревшие направления продължават да остане модерен мелирование косата през 2018 година.

Вкусни нюанси за брюнетки

Фризьорите са решили да направят и брюнетки, които също искат да се добавят пикантност към вашия имидж. Само си представете колко хармонично ще звучи горчив шоколад или трюфел в косата си. И вие искате повече, след това се опитайте канела или какао. Модни стилисти предлагат за тъмна коса – светъл нюанс на пепел, която ще ви накара да вид на Снегурочка, побелял на кичура.

Fashion highlights 2018 — an alternative to coloringЗа брюнетки мелирование изглежда много впечатляващо.

За много черна коса подходящи ярки отблясъци лилаво, тъмно синьо и нюанси на розово, но тази оцветяване изглежда добре в прическа за къса коса. Това е малко дръзко и творчески, но веднага привлича вниманието. Ако искате да експериментирате, но не искат да останат дълго в този ред, това може да се извършва къс бретон и мелирование отделни направления или връхчетата на косата с помощта на пастели.

Основните два цвята

През 2018 година, в допълнение към 3D цвят, популярно Шатуш, специална техника на оцветяване, което позволява да се създаде интересен контраст на два цвята. В тази техника няма плавен преход между цветовете, които могат да бъдат напълно различни, дори кисели и провокативни. Напълно боядисване на кичури не е задължително, да тъкат, бретон или краищата на косата, зелен или син.

Fashion highlights 2018 — an alternative to coloringМелирование техника Шатуш.

При боядисване в стил „сол и пипер“ използваме пепеляв нюанси, които са подходящи за млади момичета, но и жени на възраст също прибягват до тази техника, малко начин сив цвят. В това време, като в косата се нанася един нюанс. Калифорния меки цветове дава възможност за плавен преход от тъмните корени на светлина през листата, без да минава през 3-4 нюанси.

Творчески решения

Оригинални направления често избират тъмна коса на определена прическа или полагане, тогава цветът играе и изпълнява необходимите функции. Но лилави и розови нюанси подчертават направления и руса. Разделете косата на зона също ще ви помогне специална боя, където придобива нов оттенък на определена част от косата. За ресни използват крос-осветление, когато основният цвят е отделена ясна хоризонтална линия. Творчески характер предпочитат за боядисване на напълно променен цвят на косата в изумрудено зелено и боровинките сини нюанси, те са привлечени от цветове на портокал и ягоди, дори и синьото небе ще намери своите фенове.

Fashion highlights 2018 — an alternative to coloringТворчески моменти за тези, които искат да направят ярки своя път.
Fashion highlights 2018 — an alternative to coloringМного творческа мелирование на червената си коса.

Бретон оцветяване

Този метод може да направи вас и вашата коса, изразителни без много труд, само бретон ще бъде дълга и гъста. Специалисти са разработили специален метод за живопис, която включва използването от 4 до 10 нюанси на един цвят. Този метод е подходящ, както блондинки и червено, и шатенкам, и брюнеткам, също има богат избор от палитри. Бретон може да бъде по-тъмен или по-светъл от основния цвят на косата.

Следвайте модата и правят своите залози на красотата, мен, но остани оригинала!