Миди полата елегантни поли с дължина достига от коляното до средата на прасците. Казано по-просто, пола със средна дължина, — не са дълги, но не се къса. Това лято тази пола блестеше си щастлив носеше световна звезда с освобождаване. Ксения Собчак, Стела Маккартни, Ема Стоун и много други известни личности, оценени женствени и удобна midi-skirt. И, което е добър?, — а аз бих помолил известен поет. Ами, това е наистина интересно.
MIDI skirt — what styles are and what they wearКласическа миди полата трябва да бъде във всяка момичета гардероб.

Как миди пола

Мода миди полата въведе несравнима Коко Шанел през 40-те години на XX век. Тя реши, че глезена на крака — една от най-съблазнителните части на женското тяло, и затова не си струва да се скрие. Разбира се, Шанел за това нововъведение е готова да погълне. Общество, пълно с предразсъдъци, което можете да направите. Въпреки това дамите с радост започнаха да носят на иновациите дизайнер. Но истински разцвет пола midi е само в 70-те години, когато британски дизайнер на Мери Куант представи на света, сензационно откритие — мини-пола. След това midi започна да се носят по-често. По-късно дизайнерите започнаха да експериментират със стилове на тази пола; промени в дължината му. Пола-молив, камбана пола, пола-ма полата е сред най-популярните-поли по това време. Тези стилове вдъхновяват съвременните дизайнери през 2018-2019 г. модна къща Валентино, Майкъл Corse, Ланвен, Christian Dior и много други, представени модели на midi, прагове в прочутите си колекции.
MIDI skirt — what styles are and what they wearБели миди пола с прозрачна вложки изглежда чудесно и с черен покрив.

Характеристики на MIDI пола

Миди полата е много мрачна: тя не обича момичетата с някои особености на фигурата. И така, дами малък ръст не си струва да се обърне внимание на тази пола, а ако има, единственото нещо, което леко капаци на коляното, така че силует ще изглежда по-висока. Дами с дебели крака и не се препоръчва миди полата. Поне един, който завършва в средата на широката част на прасците, в противен случай краката ще изглеждат още по-дебели.

Капризите на midi-поли все още се свеждат до това, че той „се нуждае“ от внимателно подбрани дрехи и аксесоари. Просто помнете желязното правило: са били разкроена пола, оборудвана отгоре, и обратно. Трапециевидная пола midi носите с елегантни помпи. Bodycon миди полата е комплимент класически обувки на висок ток или с дълги ботуши.

В съответствие миди пола

Пола, която е със средна дължина, подходящи за всяка дама, но само ако вие сте избрали правилния стил и правилно подреждане на акценти. Неправилно миди полата визуално нарушават пропорциите на фигура. Най-подходящ за пола midi обувки — обувки с високи токчета. Материята, от която пола и обувки, трябва да „остане“ в хармония един с друг. Леки, полупрозрачни тъкани, по-добре се комбинират с глоба карфица и дебел — с масивни обувки или широк ток. Миди полата е носен директно на колана, така че преди да изберете стил поли, необходимо е внимателно, обективно и най-важното, да прецени своята фигура. И тогава вече да се мисли, кой стил е най-подходящ.
MIDI skirt — what styles are and what they wearРозови midi поли и аксесоари под него.

Фасоны прагове midi

Молив полата до коляното. Тази пола, ако всички правила за подбор на фигурата, може дори визуално удължават фигурата.

MIDI skirt — what styles are and what they wearБизнес черни миди полата.

Пола с а-силует или трапец, тъй като тя се нарича. Това е много удобна функция: тя може да скрие очевидните недостатъци на женската фигура.

MIDI skirt — what styles are and what they wearУдобни и стилни, пола midi а-силует.

Пищната пола. Способни са не само визуално разширяване на бедрата, но и да се създаде изображение закачливо и романтични момичета.

MIDI skirt — what styles are and what they wearБуйна midi-пола от лек плат.

Пола до средата на прасците. Най-старомоден стил, тъй като той не е подходящ за всички. Избор на пола на този фасона, трябва обективно да оценят форма на краката.
MIDI skirt — what styles are and what they wearСтил миди полата до средата на прасците.

Как да определите кой стил ви костюм?

    Ако вие сте доста висок ръст, с тънка талия и женствени очертания на бедрата момиче, а полата-молив. Миди полата с висока талия също ще бъде между другото — тя дори визуално удължават краката. Ако имате „триъгълник“, това е, ние не сме пропорционална раменете и бедрата, спри избор на пола-трапец. Ако имате висок растеж и тесен ханш, смело изберете пола. Ако имате излишни килограми, да ги скрие помогне пола с висока талия. Ако сте дребен на ръст, носете поли малко над коляното.

MIDI skirt — what styles are and what they wearMidi-skirt върви добре с токчета.

Коя комбинация от миди пола

Всеки midi-skirt подчертава талията за дамите, така че идеален езда в такава ситуация са пуловери и turtlenecks. Блузи, жилетки и якета с овални раменете също доста се справя с тази роля. Кожа ще е страхотно с кожена midi-поли в студеното време на годината. Деним пола бъде красива в комбинация с дебела карирана риза и плисирана с мохером пуловери и твидовые сака. Килт трябва да се носи с едноцветните ризи и тънки кардиганами. Офис пола-молив трябва да бъде в комбинация със строги блузкой или просто якета.