Красотата на женските ръце, не по-малко важен, отколкото чисто лице, драматичен грим и добра фигура. И нестандартен маникюр ще направи своя начин на ярък и привлекателен, с настроение и да подчертават индивидуалността.

Manicure with rhinestonesМаникюр с кристали

Маникюр с кристали – ярко допълнение към вашия начин. Коя жена не обича бижута? Дори ако те са по ноктите? Кристали за ноктите изглеждат по различен начин, всичко зависи от тяхното количество, форма, размер и цвят.

Камъни за нокти

Отиваш на гости и искате да направите вашия външен вид е още по-елегантен? Обичате скъпоценни камъни? След това декорирайте ноктите си с кристали!

Аз не знам, допълни нежна булка? Ще елегантен модел на яке или просто свържете няколко переливающихся камъни за сватбен маникюр.

Manicure with rhinestonesСватбен маникюр

Искате да направите впечатление на околните? Интензивно кристали в контрастни цветове, на няколко нокти веднага.

Обикновен маникюр вече приелись повечето жени. Никой не вижда киселите оттенъци, металик и матиран лъки, пайети, френски, лак с ефект на кракелюра или захар. Ярки камъни, сложно изложени в чист ноктите ще привлекат към себе си вниманието на всички.

Manicure with rhinestonesНеобичаен маникюр

Кристали се използват за украса на косата, дрехите и дори зъбите си. Но за нокти тези имитация под скъпоценни камъни, които преливат на светлината, изглежда особено впечатляващо, защото в съчетание с лак, пръстени и гривни, можете да поставите най-сложен дизайн. Декорация на нокти кристали направи във всеки салон за красота. Ако искате сложен модел или се подготвят за особено тържествено и важно събитие, се възползват от услугите на професионалист. Маникюрша вземе кристали, които ще задоволят вашите желания и ще се стигне до пътя.

Manicure with rhinestonesМаникюр с кристали Manicure with rhinestonesманикюр с кристали в „Свети Валентин“ Manicure with rhinestonesманикюр с кристали Manicure with rhinestonesколоритен маникюр с кристали

Ако искате да се отдадете на ноктите изящни декорации на дома, пациентът, помислете дали всички детайли на бъдещето декор на ноктите и ще получите всичко, което ви трябва, на първо място, кристали желания цвят и размер.

Маникюр с пайети дома

Моля, обърнете внимание, че декорация от кристали работи като натрупването на ноктите и естествени нокти, но ногтевая табела може да пострада ще останат малки вдлъбнатини.

Какво трябва да се купуват този декор?

    • Пасти. Ноктите често приклеивают камъни до 5 мм в диаметър. Цветът и формата зависят от вашите идеи.

Manicure with rhinestones

    • Кристали за метельчато лепило или прозрачен лак. Използване на лепило в мрежата, препоръчваме да не пренебрегва този начин стик кристали на прозрачен лак, рискувате да получите недолговечный резултат.

Manicure with rhinestones

    • Лепило за straponlady лак-закрепитель.

Manicure with rhinestones

    • Прозрачен лак-закрепитель-това е специална пръчка за нанасяне на страз или просто клечка за зъби.

Manicure with rhinestonesСтик

Стъпка по стъпка ръководство

Нанесете лак за нокти основен слой. Това може да бъде всичко, дори и френски, но без ефект захар, кракелюр и други подобни нововъведения. Да се постави на вид камък и една мокра клечка за зъби или специална пръчица, нанесете върху ногте, преди да му капе на предполагаемото място на камък с лепило или прозрачен лак. Не е нужно много, за да забожда камъни, нека и те малко да падне под него ще се разпространи. Ако очакваната картина на сложни и заплетени, а след това вземете хлопковую конец. Нанесете го под формата на предполагаемия на модела все още не е пресъхнало олифу – тогава сложете кристали по този път. След като всички камъни ще бъдат залепени и лак за нокти под тях или като лепилото изсъхне, покрийте ноктите с лак. Моля, обърнете внимание, че обикновен безцветен за тези цели, не е подходящ – той не ще да камъни. Вашият маникюр с кристали готов!

Тайните на успешното нокти декорация камъни

Привидно, всички думи са разбираеми – маникюр с кристали не е много трудно и неприятно.

Трябва обаче да се помни, че у дома да поставите красив и точен модел от камъни на ноктите може да е само носител на остро зрение и здрава нервна система, особено ако става въпрос за малки страз. На първо време, на точното място тънки клечки за зъби в малък камък и не сгреши много трудно.

За да изпълни един прост чертеж, или да поставите няколко камъни, без конкретни модели – много по-лесно, тази техника е по силите на по-голям брой жени.

Още една тайна е да се работи с разноцветни кристали стилово е трудно, можете да вземете неправилно комбинация от цветове на камъни и лакирана рамка. Така че дайте предимство на прозрачни камъни.

Колкото повече една жена, толкова по-малко от размера и количеството на камъните. Масивен модел от страз могат да си позволят само младите момичета, дами на възраст такава украса ще се повиши години.

Момичето, което идва на работа или отнемане на детето от детската градина за вечерта маникюр с камъни като простащина, а не възхищение. Празничен начин с обикновен червен лак за нокти не е съвършен. Така че не забравяйте, че маникюр с кристали трябва не само да отговарят на вашата заявка, но ще украсят – да се направи на ръка, се слее с декорации и актуални.