стил

Магическият пръстен за упражнения пилатес, снимка, препоръки инструктори

Magic ring for Pilates Exercises, photos, recommendations of instructors

Направи вашата фигура стройна

Ако вие не знаете как да използвате пръстен за пилатес упражнения и инструкции ще ви помогнат да разберете. Тя трябва да бъде направена от еластична, умерено меко, гума материал, но е трудно в същото време, така че той може да бъде согнута по време на тренировка. Ниска скорост на приплъзване и с две дръжки-на лигавицата допринасят за комфортному употреба.

Основното предимство на тренажор в своята компактност. Той е удобен за съхранение и транспортиране. На достъпна цена ви дава възможност да закупите това всяка жена и разнообразяване на своите занимания. За работа в различни части на тялото. Помислете за най-ефективни действия.

Magic ring for Pilates Exercises, photos, recommendations of instructors

Продуктът се използва за укрепване на мускулите на ръцете, бедрата и задните части

Какво е пилатес?

Един от методите на физическа подготовка, която се отнася до реабилитационным упражнения. Но сегашните момичета не само да се лекуват с помощта на група комплекс, но и да се грижи за външния си вид.

Magic ring for Pilates Exercises, photos, recommendations of instructors

Медицински показания:

  с наднормено тегло, включително затлъстяване, което не е толкова лесно да се отървете;увреждане на опорно-двигателния апарат;мускулна дистрофия, слаб тонус на тъканите;проблеми с централната нервна система, придружени от нарушения в координацията на движенията;период на възстановяване след раждането.

Това е единственият спорт, в който действията се изпълняват с малка амплитуда. Специално внимание се отделя на гърба, тазобедрените стави, кръст мускул на корема.

Ако се интересувате от въпроса за загуба на тегло, тогава вие бързо ще видите прогрес, дори и след манипулации на домакинството. Да ви догонят и да обичаш себе си. Това е отлична подготовка за преход към властта процедури. Единственият минус за тези, които спешно се иска да отслабнете: изгорени 120 – 200 ккал за път. Така че да се наблегне на аеробика.

Magic ring for Pilates Exercises, photos, recommendations of instructors

За да се отдадете на по афера за безопасно и удобно

Езотерично пръстен, специално разработени за по-голяма ефективност.

Съвет! Ако имате простуда, инфекциозни или възпалителни заболявания, предаде товара на друг ден.

Подобряване на краката

Красиви крака-това е мечта на много хора. Те искат да покажат секси мини поли или разкрасяване на чорапи. Но всички желания се реализират, те трябва да бъдат приведени в ред. Само добре оформен изглежда красиво. Вече е с наднормено тегло разваля ефекта. Така че, нека да ги прави идеални.

  Легнете на пода с гръб надолу. Свийте краката в коленете, упереться рита и максимално повдигане част на бедрото. В това време устройството трябва да е между проучени области. Щам задната част на долната част на гърба, а след това бавно да коленичите. Обърнат на своя страна и останалата част от горната част на дланта на ръката на повърхността. Позиция на продукта между глезена, така че можете да долните крайници кликнете върху нея, в опит да повиши двете.

Не забравяйте, че е важно да се вслушат в техните собствени чувства. Можете да определите свой собствен темп, който не вреди на здравето.

Magic ring for Pilates Exercises, photos, recommendations of instructors

Продуктът е идеален за тренировки у дома

Съвет! Не трябва да се прилагат през първите шест седмици след физическо раждане, за да не се навреди на организма.

Красивата стойка

Якост На гърба си-това не само на разходка, но и възможност за почивка в свободното си време. Ако не можете да контролирате тялото си, вие може би не знаете какво е истинска лекота. След обучението, вие ще откриете, че плешки растат крила. Така че, нека да започнем.

  Седна на пода, кръстосване на краката в поза на турски. Много е важно да се поддържа цялото тяло точно в това число и расправленные раменете. Пръстен издърпайте пред гърди. Уверете се, че лактите са точно и гледаха в различни посоки. Оказва се, започнете да правите усукване в противоположни посоки. Стани прав, вземете. Сега вземете устройство в ръцете си, така че той е на нивото на гръдния кош. Стегнете мускулите на корема и го вдигнете нагоре. Замразява в момент на напрежение. След това отпуснете се и се потопете го в изходна позиция. Плавно преместете го в долната част на корема, а след това ри-рейз. Продължи да изпълнява куп 10 – 15 пъти.

Magic ring for Pilates Exercises, photos, recommendations of instructors

Много е важно да се извършва всички движения плавно и бавно. След това ще можете да се избегнат нежелани щети. Изключени разтягане, а също така увеличава производителността. Най-добре е да се обучават на гимнастическом мат.

Съвет! Ако вие сте фен на фитнеса, трябва да добавите тежест. Ето защо ние създадохме нашето устройство. Вие ще усетите нов прилив на сили и енергия.

За тънка талия и красива съобщение

Идеални възможности се счита за 90:60:90. Ето как да се постигне желания шестдесет? Ходи на фитнес кладенци? У Дома можете да направите това сами.

  Легнете по гръб, изпънете ръцете нагоре, по права линия. Краката трябва да са сгънати и между коленете си, държат на пръстена. Постепенно напълно се изправи, като се позовава на петата. Не ставане от пода, а пръстите на краката да се повиши върху продукта. Сега трябва да издишайте целия въздух от белите дробове и щам ABS, тазовите мускули, като се внимава този път лифт. По време на повдигане опитайте се да докоснете лактите на изкриви парцели краката.

Предложените варианти ще ви помогнат да подобрите вашите косите коремни мускули. И резултатът се проявява в горната и долната част на корема.

Съвет! Овладяване правилната техника на изпълнение на всяко упражнение, потърсете помощта на професионален инструктор.

Силни ръце

Красив външен вид зависи от общото състояние на организма. Ако обмениваете една част, втората ще изглежда негармонично. Така че нека да направим нашите раменете, ръцете и дори на ръка.

  Легнете по гръб и свийте коленете. Те трябва да бъдат леко разделени така, че между тях седяха плътен пръстен. По тялото на източване на нашия интерес зони. Вдишайте дълбоко и бавно повдигнете седалището от пода. Добави горната част на гърба и долната част на гърба. Когато направите това, вие автоматично изравняване по права линия. Сега издишайте и коленичите в изходна позиция. Може да повторите 5 – 15 пъти в зависимост от вашата физическа подготовка.

Magic ring for Pilates Exercises, photos, recommendations of instructors

  Ситуацията остава същата, но сега по време на кислород вдигнете ръцете, раменете и плешките. В момент на силно напрежение задръжте и ще продължи за известно време. Да се върна на мястото си. Сега от първата поза трябва бавно да започне да се обърне на гръбначния стълб във формата на рол в ръцете си протегна ръка и докосна коляното си. Перевернитесь по корем, изпънете лактите напред, а четката се държи нашия симулатор. Въз основа на съобщения и бедрата, повдигнете корпуса колкото е възможно по-горе. За да се увеличи натоварването, глезените, прасците и стъпалата също се дърпа. Като вариант – да се сложи между лодыжками. Ако искате да легне на една страна, това е възможно. Стопорное пръстен между костите на глезена, и се опитайте да повдигнете долния крак. Трябва да се създаде впечатление, преодоляване на съпротива. След десет повторения промяна на посоката. Ако ви е много лесно, повдигнете горната част на тялото и да стигнат до тавана с пръсти.

Съвет! При избора на треньор, смятат, че жените разполагат с разработен вариант с по-малък диаметър, а за мъже с по-голям.

Magic ring for Pilates Exercises, photos, recommendations of instructors

С помощта на този тренажор ще подобри вашата издръжливост и гъвкавост

Регулируеми бедрата и задните части

Според проучвания, мъжете са по-привлечени от гърдите не жените, и здраво еластични големия седалищен мускул. Така че тази зона трябва да бъде възможно най-внимателно. Се пристъпи към създаването на перфектно тяло

  Най-ефективни са клекове. Пилатес не изключва това правило. По време на движение, изправете гърба си и се уверете, че при опускании гърба, коленете на предните крака. Уверете се, че таза леко напред-назад. Тогава вие ще усетите опъване на вътрешната част на бедрата. В този случай, се прилагат пръстен? Можете да го поставите между коленете си, за да го направи по-тежки. Може би, за улесняване на ръчен запис. Легнете на постелката и се хванете за треньор между коленете си. Уверете се, че той няма да падне. Когато правите дълбоко дъх, повдигнете задната. На издишване слизат на място. В средната зона, за да направи мека кок.

Magic ring for Pilates Exercises, photos, recommendations of instructors

Основен фитнес да разбере себе си и за развитието на баланс. За постигането на тази цел да бъде с лице към стената. В долната част на крака стиснете езотерично пръстен в областта на глезените. Задръжте равновесие с ръцете си, които леко се навеждайте във вертикална повърхност. Бавно започнете да треперя. По-нататък в рамките на 3 – 4 минути. Ефектът се използва широко в рехабилитационни цели, дори и възрастните хора.

Съвет! Дори ако просто си седите пред телевизора, да коригирате фигурата си. Алтернативно стиснете с всички сили коленете си, лодыжками или бедрата.

Стяга мускулите на гърдите

Жените, които се хранят собственото си дете мляко, често страдат от проблеми издигната отпусната кожа. По-ранни форми е много трудно да се възстанови. Това е дълъг и труден процес. Можете да използвате козметика и да ги допълнят с пилатес за по-бърз резултат. Системни и редовни процедури ще дадат положителен ефект. С помощта на пръстен, спазвайте следните правила:

  • Вземете класическа позиция за този спорт. Стегнете мускулите

съобщение

  и вдигнете ръце пред себе си. Разпространението на лактите в противоположни посоки и раменете, като в същото време да се отпуснете. Треньор, който е поставен в ръцете си, бавно преса. Когато стигнете до силно напрежение, останете в тази позиция в продължение на няколко секунди. Когато правите дъх, остави го. Вие сте само на 10 – 15 повторения. Стани точно. Опитват се стягат на корема, напрежение и натиснете. Ръцете са вдигнати на нивото на гърдите. Опитайте се да сгруппироваться така, че раменете са все още спокойни. Сега бавно сжимайте устройство.

Magic ring for Pilates Exercises, photos, recommendations of instructors

Обвивка ще ви помогне да отслабнете

Между другото, по време на бременност можете да използвате езотерични устройство. Просто изберете ниско съпротивление. Не е нужно да положим много усилия. Вие все още ще изглежда добре, когато раждат дете.

Съвет! Не сжимайте на гума материал е твърде трудно. За тази цел трябва да се създаде допълнително напрежение. Но това не означава, че трябва да перебарщивать. В противен случай, след 2-3 тренировки ще се уморят и я хвърли.

Magic ring for Pilates Exercises, photos, recommendations of instructors

Theme by Anders Norén