стил

Летни сандали на платформа: всички по-горе и по-горе

Summer platform sandals: higher and higherМомичета са готови да понасят всякакви удари модерен съдбата, да издържат на дискомфорт и умора. Но за какво? Шипове и високи токчета на обувки неудобната и вредни, особено през лятото. На краката си в неудобно положение, бързо се подуе поради високата влажност на кожата бързо се образуват мехури. Но има и прекрасни, красиви и подходящи начини за решаване на тези проблеми – сандали на удобна платформа!

Дългосрочен тренд на модата

Летни сандали на платформа, никога няма да излязат от мода! И причините са много:

    разнообразие от стилове; максимален комфорт при носенето; избор между unibody клин и съчетание на токчета платформи; гъвкавост на обувки на платформа.

Summer platform sandals: higher and higher Summer platform sandals: higher and higher

Наистина, сред сандали на платформа, се предлагат различни модели: на плътен танкетке или ток. Разликата между обикновените обувки с обувки и сандали на платформа – това е разликата във височината между бомбе и пета значително намалява, което има благотворно влияние върху здравето на краката. Благодарение на това, те са по-малко податливи на образуване на мехури, подуване. Петата височина такива обувки, често дори по-високи (до 13 см), отколкото по-малко удобни „братя“ без платформа.

Summer platform sandals: higher and higher Summer platform sandals: higher and higher

Летни сандали на платформа в еднаква степен изглежда страхотно с романтичными рокли и поли-клеш, перфектно допълват образи в „помия“ стил (дънки, широки тениски) и бизнес костюми (просто поли, блузи и якета).

История и съвременност

За първи път обувки на платформа са се появили в Древна Гърция, където я използват актьори, за да бъде по-висока. Досега зрителите могат да видят актьори са направили този „художествен“ обувки са от балса дърво – издръжлив и лек материал.

В древния Изток носенето на платформи се превръща в жена „дълг“: тежки дървени обувки, носени от момичета, за да изглежда по-привлекателна (семенящий походка е модел на женственост в Япония). След епохата на Възраждането, с неговата платформа 50-инчов тези обувки временно забравен, и само през 1980-те години е окончателно и безвъзвратно да влезе в живота ни. Оттогава сандали на платформа, които винаги присъстват в колекциите на известните дизайнери, въпреки переменчивые тенденции!

Theme by Anders Norén