В света на модата не е толкова много неща, които могат в продължение на десетилетия не губи значение, и повечето от тях са създали взбалмошная французойката Коко Шанел. Уникален стил е известен с непокорни момичета и историята на нейната любов е вдъхновен от дизайнера Карл Лагерфельда създаде чанта Шанел момче, което е луд знаменитости и публични хора по целия свят.

Chanel Boy legendary handbag from Karl LagerfeldШанел момче чанта кадифе Chanel Boy legendary handbag from Karl Lagerfeldбежовата чанта Шанел момче

Любовна История, въплътени в модата

Коко Шанел е бил известен със способността си да разкрие очарованието на редовно дрехи и аксесоари. Тя се превърна в първата жена-дизайнер на модна, използващи в своите колекции елементи от мъжкия гардероб. Chanel показа, че жените имат стилен и привлекателен външен вид в панталони, ризи и якета. С подаване в света на модата са влезли на едно гише „малката черна рокля“, която се превърна в символ на женственост, а обичайна част от перли се превръща във въплъщение на елегантност и добър вкус. Нищо чудно, че в този ден всичко, което е свързано с Коко Шанел, веднага набира популярност.

Chanel Boy legendary handbag from Karl LagerfeldБяла чанта Шанел момче Chanel Boy legendary handbag from Karl LagerfeldШанел момче чанта с вериги

Германец Карл Лагерфелд, който оглавява модната къща, на базата на Коко Шанел, запознат с магията и източници на нейния талант. Създаване на своите колекции на Chanel, вдъхновени от нерастраченную любов към Артур Капелу британски джентълмен, играч и магнат, който загина в автомобилна катастрофа. Не искат да рекламират своя скръб, Chanel е изцяло потънали в работата, и днес, нейното име е известно, че във всяко кътче на света.

Chanel Boy legendary handbag from Karl LagerfeldЧерно Шанел момче чанта Chanel Boy legendary handbag from Karl Lagerfeldчерна и бяла чанта Шанел момче

Тази история кара Лагерфелд на въплъщение на прости и стилни чанти на Chanel момче. Името му се състои от името на Коко и прякора на любимата.

Chanel Boy legendary handbag from Karl LagerfeldШанел момче чанта от ЕКО-кожа

Нещо, полюбившаяся модницам в целия свят

Шанел момче чанта-това е универсален аксесоар, който е подходящ и в ежедневието, и в светски дейности, и запознанства. Лаконичността, елегантност, компактност и простор – всичко това прави чантата е не само красиво допълнение начин, но и осигурява комфорт при използването му.

Chanel Boy legendary handbag from Karl LagerfeldЧанта Шанел момче Chanel Boy legendary handbag from Karl LagerfeldЧанта Шанел момче в клетката

Хората, свързани с модната индустрия, веднага оценява като една впечатляваща нещо. Почти във всяка линия чувство за стил Шанел: комбинация от мъжки женска практичност и елегантност. Въпреки малките си размери, чанта ви дава възможност да имате под ръка всички необходими за една жена. И тя изглежда перфектно.

Chanel Boy legendary handbag from Karl LagerfeldБистра Шанел момче чанта Chanel Boy legendary handbag from Karl Lagerfeldмногоцветен чанта Шанел момче

Всяка подробност е изпипана до най-малкия детайл. Ясна линия за чанти и изглажда гладкост декор, аксесоари-съзнателни прост и непретенциозен, дългата дръжка позволява да се носи Шанел момче чанта на рамото си, без да заема ръце.

Всяка жена разбира, че е удобно и красиво, и звезди – на първо място.

Chanel Boy legendary handbag from Karl LagerfeldЧервена чанта Chanel момче

Рекламна кампания с Алис Деллал

Стане лице на рекламната компания Chanel момче Лагерфелд е поканил Британската момиче Алис Деллал. Това грандиозно блондинка, известна шокиращи прическа и шеметен успех може да се превърне презентацията в грандиозно събитие. Чанта Chanel Момче в ръцете на британците изглежда особено впечатляващо, което доказва, че традицията и модерността, обезопасяване и предизвикателство могат да съжителстват един с друг, създавайки невероятни образи. Освен това, образи за тази фотосесия е правил самият Карл, се оказа, че той е майстор не само в пошиве, но и в снимки.

Chanel Boy legendary handbag from Karl LagerfeldЧанта сребро Шанел момче Chanel Boy legendary handbag from Karl LagerfeldЧанта Шанел момче текстил

Натиснете с удоволствие научих подробности Деллал сътрудничество и Карл Лагерфелд. Момиче призна, че е получил много положителни впечатления, като се уверите, че германският дизайнер наистина е толкова мил и талантлив, както се казва. Като се има предвид нестабилността и интриги света на модата, това е доста приятно откритие.

Chanel Boy legendary handbag from Karl LagerfeldЗамшевая чанта Шанел момче

За реклама, модна къща Шанел излезе с необичайна посока: зрителите беше представен кратък филм в стил ням филм. Това решение себе си живял до 100%: трудно е да си представя по-добър ход, отколкото лаконичен чанти битка Шанел без думи, само на езика на изкуството, страст и тялото.

Chanel Boy legendary handbag from Karl LagerfeldШанел момче чанта змийска кожа

Холивудски звезди, които обичат Шанел момче

Чанта Карл Лагерфельда се превърна в изключително популярна, за което свидетелстват многобройни появата на холивудски звезди с Шанел клатч на червения килим и по светски събития.

Chanel Boy legendary handbag from Karl LagerfeldШанел момче чанта със златна верига