стил

Красиви брачни халки от бяло злато на оригиналния модел

Beautiful engagement rings from white gold Original modelБрачни халки от бяло злато са най-добрият избор

В навечерието на сватбата младото носи много проблеми, но най-важното-това е избор на основен атрибут на сватбата – сватбени халки от бяло злато са най-добрият избор. Първо – този метал е невероятно красив, и второ, помощта за развитие, бижутери са в състояние да отговарят на максималните суетливых купувачи. Да разгледаме различни варианти – гладки лаконичен, с инкрустации от различни нюанси, с диаманти.

Beautiful engagement rings from white gold Original modelТози метал невероятно красиви Beautiful engagement rings from white gold Original modelсъществуващите разработки бижутери са в състояние да отговарят на максималните суетливых купувачи Beautiful engagement rings from white gold Original modelза много хора, този метал, изглежда, е нещо невероятно уникално, рядко и необичайно

Характеристики на материала

За много хора, този метал изглежда нещо невероятно, уникално, необичайно и различно. Реалността е много по-лесно: бяло злато добавяне на сребро и паладий. Оказва се, завладяващ цвят и уникален блясък, който не блекнет с течение на времето.

По-рано в сплав добавен никел, обаче, показа, че този елемент може да доведе до алергия, затова употребата му е отказано. Чисто природно злато рядко се използва за създаване на бижута, този материал е много мека и нежна, затова силата да добавите допълнителни елементи. Често допълнителна платина смес действа, това прави сплав е много устойчива, така че тези украшения са много по-скъпи от други.

В допълнение към бяло-популярните модели от този сезон на червено, черно, синьо и дори зелено злато. Талантливи бижутери често комбинируют различни цветове в едно творение. Светъл тон благодарение на своя неутралитет, добре се съчетава с всички по-горе варианти. В същото време различни видове благородни сплави могат да бъдат обединени в равни части и декорация на дома цвят на малки инкрустации.

Beautiful engagement rings from white gold Original modelБижута с диаманти, няма да остави безразличен момичета Beautiful engagement rings from white gold Original modelсдвоени бижута Beautiful engagement rings from white gold Original modelза булката и младоженеца е в същия стил

Интересно! Сватбени пръстени отдавна се носи на безименния пръст. Според една от версиите, това е станало поради това, че той е минимално-ангажирани в работата, така аксесоар и не се повреждат от механични повреди. И в Древен Египет се е смятало, че този пръст преминава виена, водещи към сърцето. Затова го наделяли силата на любовта.

Има една интересна притча, която обяснява много неща. Първо трябва да се огъват на средните пръсти на двете си ръце, а друг за да се свържете подложки двойки. Сега се опитайте да ги разделите.

    Големи са символ на родителите, те лесно се развеждат, защото често напускаме родителския дом, нашето семейство, остаряват и умират, това е неизбежно. След това комбинирайте ги обратно, и вместо да се опита да разбие на възглавничките на показалеца. Се е случило? Те са наши братя и сестри. Те също някога заведу семейство, и комуникацията с тях не са станали толкова близки. Време е за краката. Това са нашите деца. Логично е, че те растат, да се женят, или се женят и напускат къщата. И накрая, нека се съберат всички тампони и се опитайте да се прекъсне пръстени. Няма да се оставят под всякакъв ъгъл. Ето защо ние продължаваме да ги върху пръстени, символизиращи вечно единение на две любящи сърца.

Beautiful engagement rings from white gold Original modelС невероятен модел Beautiful engagement rings from white gold Original modelс диамант модел и Beautiful engagement rings from white gold Original modelкомбинация от бяло и червено злато

Правила за избор на

Ярък obruchka най-често избират млади двойки, защото те изглеждат по-нови и по-оригинални. Но поради необичайна цветова схема по-зряла личност по старомодния начин предпочитат класиката в жълт цвят.

Има и хора, които повече от всичко обичат сребро и изцяло сребърни накити. В този случай, вие не трябва да внася дисхармония в образ ярък контраст, защото obruchka това, което вие ще носите всеки ден в продължение на години наред.

Beautiful engagement rings from white gold Original modelЯрък obruchka най-често избират млади двойки, защото те изглеждат по-нови и по-оригинални Beautiful engagement rings from white gold Original modelза избор на годежен пръстен, трябва да се подхожда много отговорно Beautiful engagement rings from white gold Original model, за да се определи качеството му на проба на продукта

Избор на годежен пръстен, трябва да се подхожда много отговорно. За определяне на качеството на пробата, пакетиран продукт. Сплав, бяло злато, имат следните наименования:

    375 – най-ниско, ниска степен на проби. Често в състава на сплави влиза никел, който може да предизвика алергични реакции. Имат ниска цена.500 редки екземпляри. В техния състав влиза мед и сребро, така че продуктите са жълтеникаво-мътна вълна.585-това е най-популярният тест. Украса, за да ги еднакъв цвят, прозрачен блясък, те са надеждни и са много трайни.750 – високо сплав е отговорен за увеличаване на дела на благородни метали. Аксесоари на тези сплави са скъпи, но тяхната невероятна красота на това си струва. Днес често можете да намерите проба под номер 925, продавачи даде истинско злато. По този трик не си струва, тъй като 925 сребро само сребро.

По-добре не рискувайте, изкушени ниска цена. Тези малки машинарии, – че е символ на вечната любов, вие инвестирате парите си в нещо смислено, така че не трябва да се изразходват за неотговарящи на фалшификати.

Beautiful engagement rings from white gold Original model500 проба редки екземпляри. В техния състав влиза мед и сребро, така че продуктите са жълтеникаво-облачно отлив Beautiful engagement rings from white gold Original model585-най-популярният тест. Украса, за да ги еднакъв цвят, прозрачен блясък, те са силни и много издръжлив Beautiful engagement rings from white gold Original model750 – високо е отговорен за увеличаване на дела на благородни метали

Съвет! При избора непременно направете примерку, така че пръстенът сидело е на нейния пръст. Твърде свободни, могат лесно да бъдат загубени, а в близост ще доведе до много дискомфорт. Освен това, по време на сватбената церемония пръстите се пълни с течност, и е вероятно, че младоженецът не може да се носят го на любимия.

И обърнете внимание на мястото, където те планират да направят покупка. В уважающих себе си бижута магазини трябва да имат сертификат, който потвърждава качеството на продукта, и на всеки украса – релефна метална проба.

Ако сте избрали модел с камък – уверете се, че той правилно изрязани седи в „гнездото“.

Beautiful engagement rings from white gold Original modelОбърнете внимание на мястото, където те планират да направят покупка Beautiful engagement rings from white gold Original modelв уважающих себе си бижута магазини трябва да имат сертификат, който потвърждава качеството на продукта, и на всеки украса релефни метални проба, Beautiful engagement rings from white gold Original modelАко сте избрали модел с камък – уверете се, че той се реже правилно той седи в „гнездото“

Преглед на най-популярните модели

Бижута от бяло злато са много популярни, така че винаги можете да намерите оферта по свой вкус. И ако няма модел, който предпазител било в сърцето си, винаги можете да създадете поръчка. Нека да разгледаме популярни варианти, за да знаят какво да правят.

Близнаци

От древни векове obruchka избра по двойки, като символ на това, че от днес нататък мъж и жена-едно лице. И ако сгънете предразсъдъци и суеверия роднини, които твърдят, че е същият пръстен, ще направи по-силна брака, заключението е: продукти, изработени най-малко един стил-това е красиво и елегантно.

Beautiful engagement rings from white gold Original modelОт древни векове obruchka избра по двойки, като символ на това, че от днес нататък мъж и жена-едно лице Beautiful engagement rings from white gold Original modelса изработени в един стил-това е красиво и елегантно Beautiful engagement rings from white gold Original modelвъв всеки един бижутериен салон, и в колекциите на известните марки има няколко предложения Beautiful engagement rings from white gold Original modelза кралската двойка

Във всеки бижутериен салон, и в колекциите на известни марки, има няколко предложения. Проби от обикновените хора, без никакви изкушения, но проектът за булки, създателите обръщат много повече внимание на това, за да направите жени видими и оригинално.

Съвет! Избор от сватбени атрибути произвеждат предварително, защото ако не е една и съща двойка – това винаги е възможност за изработка. Предварително подредени цената обикновено е значително по-ниска. Но ако решите да започнете покупка преди церемонията – ще трябва доста пот, за да намерите това, което ще се хареса и на двама ви.

Миене

Това е един от най-лесните проби. Той е с прави ръбове, понякога украшенное малки камъчета, модели или печката, но повърхност остава гладка. В този дизайн е най-важното-това е комфорт, всичко останало остава в сянка.

Beautiful engagement rings from white gold Original modelТова е една от най-лесните проекти Beautiful engagement rings from white gold Original modelтой е с прави ръбове, понякога украсена с малки камъчета, модели или сляба Beautiful engagement rings from white gold Original modelв този дизайн е най-важното-това е комфорт, всичко останало е засенчен

Гладка класика

Класически модели винаги е в движение, те никога не излизат от мода. Известни дизайнери, популяризиращи строго, но в същото време практичен пръстени.

Beautiful engagement rings from white gold Original modelКласически модели винаги е в движение, те никога не излизат от мода, Beautiful engagement rings from white gold Original modelизвестните дизайнери, популяризиращи строго, но в същото време практичен пръстени

Гладка предлага много удобни и практични в чорап, те се вписват под всякакъв начин и не изисква особено внимателна грижа. Купувайки тези, никога няма да се обърка. Въпреки това, когато купувате, обръщайте внимание на теглото на продукта. Тя трябва да тежи не по-малко от 1,5-2 грама, в противен случай рискувате с течение на времето изкриви, ако не деликатен пръстен може да се напука по време на чорапи.

Европейците

Obruchka на европейския проба имат добра закръглена форма. Изпълнява всяка комбинация от метали, камъни, модели или гравиране. От „американец“, повече напомня за миене, те се различават гладка округлости на напречното сечение.

Beautiful engagement rings from white gold Original modelObruchka на европейския проба имат добра закръглена форма Beautiful engagement rings from white gold Original modelи са изработени във всички комбинации метали, камъни, картини или гравюри Beautiful engagement rings from white gold Original modelот „американец“, повече прилича на шайбата, те се различават гладка округлости на напречното сечение

Мат

Днес на мода матиран годежни пръстени. Те изглеждат стилно, аристократично, просто. Може да бъде видоизменена или гладка, инкрустиран със скъпоценни камъни, класически, или не съвсем обичайната си форма. Това е истински пробив в областта на бижута.

Beautiful engagement rings from white gold Original modelДнес на мода матиран плакировкой годежни пръстени Beautiful engagement rings from white gold Original model, изглеждат стилно, аристократично, по-прост, Beautiful engagement rings from white gold Original modelнай-важното предимство на този вариант е, че тези повърхности могат да се видят малки драскотини

Съвременните производствени технологии позволяват да произвеждаме матиран obruchka с различна текстура на повърхността: груби, в съчетание с respiratornoi и гланцирана текстура. Красиви и нови пръстени матирующим ефект пясъчни галечников.

Основното предимство на този вариант е, че тези повърхности могат да се видят малки драскотини.

Нарязани

Ако тези проби изглеждат скучни и скучно – ако го режат. Невероятно впечатляващ диамант границите. Образни разрези, даващ дрехи специална лукс, създават визуална илюзия, в която метал блести и се прелива в блясъка на слънцето, сякаш ръба на скъпоценни камъни.

Beautiful engagement rings from white gold Original modelИзключително впечатляващо е диамантена линия Beautiful engagement rings from white gold Original modelобразна лети выемками придава продукт на специална лукс, създават визуална илюзия, в която метал блести и се прелива в блясъка на слънцето, сякаш ръба на скъпоценни камъни, Beautiful engagement rings from white gold Original modelтакива възможности имат доста голяма тежест, тъй като разрезът се извършва не по дутому метал

Такива възможности имат доста голяма тежест, защото не е направил за дутому метал. Избора на тези пръстени, трябва да се избягва близък контакт с твърди и остри предмети, които могат да навредят на красива криволинейную повърхност.

Theme by Anders Norén