стил

Козината през 2018-2019 г., модни тенденции: как да изберете цвят и кройка

Всяка жена и момиче трябва да присъства в гардероба. На първо място, това е стилен и модерен, палтото ви позволява да изглежда елегантна и женствена. На второ място, това е практически, независимо от това, къде е момичето предназначение, в палто, тя ще изглежда винаги вярно. На трето място, модерен и оригинален, в края на краищата на козината през 2018-2019 г., модни тенденции донесе нови елементи, който може да изненада, да завладее, и със сигурност няма да остане незабелязано. Coat the 2018-2019 year fashion trends: how to choose color and cut Coat the 2018-2019 year fashion trends: how to choose color and cut

Избор на козината зависи не само от модните тенденции, нещо от типа на фигурата, растеж и, разбира се, на мястото, където искате, да го носите.

Дълго Coat the 2018-2019 year fashion trends: how to choose color and cut

  • Женствени и елегантни – това е дълга козина, което е тенденция. За високи момичета и тънък отговарят на линия, класически модели. Освен това, много красиво изглежда колан, който добре подчертава стройната фигура. Ако фигурата е пълна, тогава по-добре изберете свободно приятелка модели на пашкули и обемни, по-добре, ако едно такова палто няма да има елементи. Но за замяна телогрейки от вятъра перце. Що се отнася до козината в този формат, да е отлична, толкова по-добре, така че меховое палто може да стане чудесна алтернатива на герб.

Coat the 2018-2019 year fashion trends: how to choose color and cut

  • Ако говорим за цветове, тези дълги палта изглеждат по-добре в твърдо изпълнение и успокояващи тонове. Това може да бъде бежов или тухла бежов оттенък, не си струва да се откажат от черно и синьо.

Coat the 2018-2019 year fashion trends: how to choose color and cut

Съкратен Coat the 2018-2019 year fashion trends: how to choose color and cut

  • С идването на пролетта, искам да си упорита и дълги дрехи, в нещо отворено и за кратко. Отличен вариант ще станат по-съкратен палто над коляното.

Coat the 2018-2019 year fashion trends: how to choose color and cut

  • Ако говорим за кройката, т.е. съответните двубортные класически блейзери, якета с ципове или без. В такива модели е необходимо да се избере долната част във формата на зауженные панталони, поли-молив или дънки-скинни.

Coat the 2018-2019 year fashion trends: how to choose color and cut

Съкратен ръкав Coat the 2018-2019 year fashion trends: how to choose color and cut

  Привличане на вниманието може да не е само за намаляване на шпакловка и цвят, но и покриване на ръкави. В този сезон, ръкав три четвърти, в тази версия, козината трябва да бъдат дълги и прави. Много красиво ще изглеждат високи ръкавици. Можете да отдават предпочитание на този модел, като палто-Кейп, ръкав не само намалява, но и се радва на широка крак. Ако говорим за класически директни палто, а след това ще бъдат от значение скъсяване на ръкави от кожа.

Ръкави

  • Не мина без модели, които не крещят за практичност, защото палто без ръкави няколко места, но за специални случаи-това е страхотна идея. Нося със себе си топъл вязаный пуловер, най-важното-изберете подходящата цветова схема. Също така може да се използва дълги ръкавици.

Coat the 2018-2019 year fashion trends: how to choose color and cut

Дълги ръкави Coat the 2018-2019 year fashion trends: how to choose color and cut

  Ако фигура тип круша, добър вариант ще се превърне в модел с големи обемни ръкави. Това могат да бъдат изгорени ръкави или епископ. Можете да изберете модел, където ръкавите са с обем, по цялата дължина, те са в състояние да се скрие като пълнота, така и худобу.

Линията на раменете Coat the 2018-2019 year fashion trends: how to choose color and cut

  Има два модела вариант, където дизайнерите са се променили раменете. В първия вариант, те са се увеличили от раменния шев, така че раменете да изглеждат големи и квадратни, но на снимката изглежда по-малко. Но във втория вариант, раменния шев надолу. С този спектакъл на фигурата изглежда заоблен, мек и нежен.

Колан Coat the 2018-2019 year fashion trends: how to choose color and cut

  Този елемент от облеклото, като лентата може визуално коригира фигурата, да се превърне в център дрехи или за отклоняване на вниманието от други области, които искате да скриете. Сега тази точка спокойно може да се носят и с палто, всъщност се препоръчва дизайнери. За версия на тази част, има много за тон с палтото, напротив, пълен с контрасти, широки, тесни, различни текстури. Освен това, можете да го носите както ви е угодно, да завърже на възел или лък, а може просто да не оставя се връзват. За да бъдат актуални и голяма катарама от метал.

Клетки

  • Не се притеснявайте, че една клетка-това е просто и банално. В този сезон ще са в тенденция на различни изпълнение на клетките. Това не е стандартен бяло-черно или черно-червено и всякакви комбинираната цвят. И към клетката и да добавя флорални мотиви.

Coat the 2018-2019 year fashion trends: how to choose color and cut

Печат Coat the 2018-2019 year fashion trends: how to choose color and cut

  • Всички известни печат „дърво“ също ще бъде подходящо. Но това по-скоро ще бъде подходящо за класически модели, където има модерен детайли, като например, меховыми ръкави или с къси ръкави. Не без цвете принт на палтото, там могат да бъдат цветни декорации, големи шарки или на малки и нежни цветя. Използвате цветен принт и други щампи, например, животните или клетка, ще се отнесат и с един мех в тези модели. Не по-малко популярни през този сезон и грабители принт. За тези, които обичат да се открояват от тълпата, трябва да се обърне внимание на абстракция в светлата цветова гама.

Coat the 2018-2019 year fashion trends: how to choose color and cut

Кожа Coat the 2018-2019 year fashion trends: how to choose color and cut

  Козината винаги е на мода и в момента той съществува в палто. Това могат да бъдат яки, ръкави, подгъва, цвят може да бъде много светло.

Кожа

  Още един модерен материал през този сезон – кожа. Има козина могат да бъдат изработени от матирана или лакирана кожа, като класическият вариант на черен и цветен.

Вълна

  • Изглежда много луксозни палта от вълна, кашмир и твида, а сега те са в тенденция.

Coat the 2018-2019 year fashion trends: how to choose color and cut

Theme by Anders Norén