мода

Коя вратовръзка ще дойде до едно синьо покритие: съвети за стилисти

Син костюм изглежда много елегантно, стилно и елегантно. Коя вратовръзка ще дойде до едно синьо покритие? Това създава множество красиви цветови комбинации с червено, сиво, розово, жълто и кафяво оттенъци. Но изборът на вратовръзката зависи не само от цвета на костюма, но и от това, че избраната риза.

Which tie will suit to the blue suit: tips fashion stylists

Как да се съчетаят вратовръзка, ризата и костюма?

    Ширината на вратовръзката трябва да е приблизително съответства на ширината на яка към яке. В противен случай може да се създава впечатлението, че връзката е избран не по възраст; вратовръзката трябва да е чай-чай от един и същи цвят, като риза и яке, така че тя ще бъде напълно невидими и безполезни; ако избраният риза с фин модел на вратовръзка на рисунката трябва да са големи, и обратното; най-добрата комбинация се получава, когато риза и костюм цвят контрастни един на друг; ако целта е привличане на вниманието, трябва да носят червено или бордо аксесоар; ако е обратното, Аз искам да бъда незабележима за околните, най-добрият вариант е сив костюм и вратовръзка в тон; бяла риза е подходяща и ярки, и класически цветове. Мотиви също могат да бъдат избрани всички, големи шарени и в клетка, и малката, ние не трябва да забравяме, че пълните мъже вратовръзки, не е много вървят. Те са един вид насоки выпирающий корема си и се съсредоточете върху него.

Коя вратовръзка да вземем за син костюм?

Ако изображението не е нужен празник, вие трябва да изберете вратовръзка на сиво, синьо или черно. Всеки ден, на случаен поглед ще работи. Вратовръзки тези цветове, можете да носите ризата на всеки цвят, разбира се, без сложни щампи.

Ако искате да сте в центъра на вниманието, трябва да изберете вратовръзка с дизайн, отразено в тон риза. Но модел на риза и вратовръзка не трябва да бъдат еднакви, иначе начин рискува да бъде претоварена.

Син костюм прекрасно разбираш, че ако той носи ризи просто, класически сянка в избора на вратовръзка, може да бъде пълна свобода. Можете да опитате да се носят вратовръзка оранжево. А ако към тях добавят аксесоари като копчета за ръкавели и платочек, изображението ще се рязко и с прекъсвания.

Which tie will suit to the blue suit: tips fashion stylists Which tie will suit to the blue suit: tips fashion stylists Which tie will suit to the blue suit: tips fashion stylists Which tie will suit to the blue suit: tips fashion stylists

С бяла риза

В бяла риза ще можете да вземете вратовръзка, изобщо, всеки цвят. Можете да изберете контрастиращи шарки и ивици с различни размери, както и клетка, и грах. В комбинация със син костюм, костюм с вратовръзка син оттенък, но се различават от цвета на костюма. Можете също така да носи вратовръзка обикновен черен. Примери за комбинация вратовръзка, с бяла риза и син костюм можете да видите на снимката по-долу.

Which tie will suit to the blue suit: tips fashion stylists Which tie will suit to the blue suit: tips fashion stylists Which tie will suit to the blue suit: tips fashion stylists

С розова риза

В розова риза, по-добре да вземем вратовръзка с цвят на бордо, те ще създадат красива и необичайна комбинация със синя боя. Както с риза розови нюанси може да се носят вратовръзка зелено. Ако изберете вратовръзка-синьо, светло, трябва да се различават от тона на костюма. Изглежда страхотно вратовръзка в светло сиво.

Which tie will suit to the blue suit: tips fashion stylists

Със синя риза

Какъв цвят да изберете вратовръзка, ако костюм и ризата е в син цвят? В този случай, той е много подходящ вратовръзка червен или лилав цвят. В синята риза-наситен оттенък, най-подходящ за класически черен вратовръзка. Както и за празнични събития могат да си позволят да носят вратовръзка и ярко жълто, ще доведе до нестандартни и забавни.

Which tie will suit to the blue suit: tips fashion stylists

Със синя риза

Синя риза и син костюм, вратовръзка е чудесен, постоянно цвят костюм, но с набивным модел. Ризата трябва да бъде достатъчно светло на цвят, за да не превключите вниманието върху себе си. Ако искате по-цветни комбинации, можете да изберете вратовръзка оранжево или червено, много интересна комбинация от цветове.

Също така ще кафява вратовръзка, горчица и бордо.

Which tie will suit to the blue suit: tips fashion stylists Which tie will suit to the blue suit: tips fashion stylists

С лилава риза

На ризата цвят бордо и тъмно син костюм и син костюм и черна вратовръзка. За по-интересен начин, вие трябва да изберете вратовръзка в тъмно лилав цвят с однотонным модел риза – много ефективна комбинация.

Сватба

На сватбата син костюм най-добре след класически черен цвят. Риза е по-добре да изберете светлина. Но на вратовръзката трябва да съвпада с цвета на роклята на булката, ако това не е стандартен бял и светъл. Ако булката е в бяла рокля и вратовръзка с цветовете може да се слее с цвета на букета или ярки детайли на образа на бъдещата си съпруга.

Много празнично и тържествено изглежда заедно със син костюм, бяла риза и червена вратовръзка.

Which tie will suit to the blue suit: tips fashion stylists Which tie will suit to the blue suit: tips fashion stylists

За раираната вратовръзка на риза вземете по-трудно. Ако риза на райета и вратовръзка трябва да бъдат шарени, но разстоянието между лентите трябва да бъдат различни, така че нещата не се сляха един с друг. Освен това, вратовръзка на райета, може да отиде в друга посока, отколкото риза.

Which tie will suit to the blue suit: tips fashion stylists

Theme by Anders Norén