Прическа лък – универсален начин за стилизиране на косата. Това е чудесен вариант за дългосрочно и къси къдрици. Може да се завърже красив лък отзад, отгоре или отстрани – безкраен полет на въображението.

How to braid a hair bow: step-by-step techniqueКоса лък

Но е важно да се отчете, че:

    Не се препоръчва да се направи лък от косата, ако те са прекалено чупливи и тънки. Косата ще изглежда зле и бързо губят първоначалната си форма. Тази презентация не е подходящ за тези, които имат голям брадичката, носа или широко чело. Просто рушат имиджа.

How to braid a hair bow: step-by-step techniqueЛък на косата

Ръководство

Започнете стъпка сега нека стъпка по стъпка, плитка коса в носа. Няма нищо сложно, просто следвайте инструкциите и ще успеете.

Подготви косата

Преди всяко полагане трябва да изплакнете и подсушете внимателно косата. Изключително къдрава къдрици е желателно изправяне ги утюжком.

Важно: в процеса на подготовка, задължително използвайте стайлинговые средства. Пяна и гел ще направи косата по-буйни и восък, които придават им красив блясък.

How to braid a hair bow: step-by-step techniqueЛук светли коса

Заплетай лук

Първо решете къде искате лук плитка: горната, страничната или врата. Съберете косата на опашка на правилното място. За нея е по-добре да се вземе тънка гума колкото е възможно по-близки по цвят до оттенку на Вашите къдрици. Внимателно отделете тънък кичур (с ширина от 1,5 до 2,5 см) на горната част на опашката. Поставете тази част на главата, в посока от челото, и осигуряване на заколкой. След това Ще трябва да направите добър средата на banta. Сега създаване на „ушите“ banta. Приблизително в центъра на опашката завържете друг ластик. Косата между две да си дъвка, внимателно се разделят на две равни части и поставяне на щифтове или специални скоби. Опашката, че е по-долу от втората група също се разделя на две половини, леко скрутите в плитка, всяка от конци и ги сложете под „уши“.След това telenou по-рано тънка нишка надолу и внимателно да го оформят от средата на лук и отново закрепете фиби или фиби с красив интериор. Скриване на върха на конци под едно от „ушите“.

Малко спрей лак за коса. Това е всичко! Косата коса лък е готов.

Но това не са всички възможности! Опита на другите.

How to braid a hair bow: step-by-step techniqueЛук черна коса

Метод № 2

Извади последната оборот дъвка, събрани в опашка къдрици, но не до края. Трябва да имате съвет отпред. Разделете опашката на 2 равни части и внимателно, за да се изгладят. Сега сгънете къдрици назад и затегнете невидим. Останал на върха на скриете с помощта на невидимок или заколок.

Както виждате, този лък изглежда просто.

How to braid a hair bow: step-by-step techniqueЛук дълга кестенява коса

Метод № 3

Отново премахнете коса на опашка, като я в един тънък къдря – искате да скриете дъвка. Сега направете опашката на две равни половини и внимателно гребен. Завийте върха на една от кичура коса на пръста си, за да получите празен кръг. Постави го близо до опашката и внимателно коригирайте получения валяк. Поставяне на ролка с обратната страна на невидимото. Втората част лежеше точно така.

Можете да украсите цветни красива коса на заколках.

How to braid a hair bow: step-by-step techniqueМалък лък от косата How to braid a hair bow: step-by-step techniqueлък от косата с ярка тапицерия

Начин на # 4

От основаването готови на опашката (отгоре) скоба за вратовръзка, за да скрие всеки един от тях за кичур коса и осигуряване на заколкой. Поставете опашката на лък, така че той се оказа в предната част на опашката. Ги свързваме края на основната конска опашка и еластична, за да го ласкае и да се фиксира фиби. С помощта на восък или лак, за да се създаде заострени нагоре.

Този вариант е подходящ за средни и дълги косми.

How to braid a hair bow: step-by-step techniqueЛук за коса-шнола How to braid a hair bow: step-by-step techniqueлък от коса в ретро страна

Оригинален лък с мрежа

Ако искате нещо по-оригинално и стилно направи тази прическа:

Внимателно срешете косата и поръсвате ягодова пяна или кола маска. Наклонете главата си напред и да направи обикновена френска плитка, подхватывая къдрици от двете страни и се добавя към основната. Донесе на плитка до тила, вратовръзка опашката и формата на носа в някоя от описаните по-горе начини.

Забележка: сложността на тази прическа е, че плитки, не трябва да се плете от тила до шията, а отдолу нагоре.

How to braid a hair bow: step-by-step techniqueЛук, червена коса, How to braid a hair bow: step-by-step techniqueголям лък на косата

Малко лъкове

Малки хубави лъкове ще Ви помогне да създадете нежен, чувствен образ.

Да не е много дебела косичку. Вземете няколко направления и формиране на лук. Да се определи в резултат на „ушите“ на лак.

Дълго време, или няма коса — няма значение. Непременно опитайте се да се създаде оригинална прическа! Вие няма да съжалявате.

How to braid a hair bow: step-by-step techniqueПанделки светли коса How to braid a hair bow: step-by-step techniqueперцето на косата на страничен бретон

Полезни съвети

Можете също така да добавите коса лък опашка, като ги и от двете страни от него. Или за създаване на косичек в готов разделете опашката – всеки минава по външната страна на „ухо“.

Това не е непременно форма на носовата част на всички косата. Изглежда много красиво, например, малък лък от същата малък кичур коса: събере опашка, предварително разделяне на косата на темето и дълги къдрици, които не попадат в лук, малко завиваются. Много стилно и романтично.

Не при всички се получава тъкат красива лък с първия си опит, но не се отчайвайте. Вие можете да развиете или да си купите готови лък за коса с естествени или изкуствени локонами. Продуктовата гама е доста голяма, така че да намерите подходящия вариант за себе си ще е много просто.

Тази прическа наистина е подходящ за всички: като малко момиченце, толкова стилна и елегантна мода. Лесно създаване и изисканост прически, го правят изключително популярен.

How to braid a hair bow: step-by-step techniqueЕдна голяма глава лук на тъмна коса How to braid a hair bow: step-by-step techniqueлък за коса