стил

Като боядисване на вежди? — Инструкции стъпка по стъпка за всеки ден

How to dye eyebrows? — Step-by-step instructions for each day

Като боядисване на вежди? Този въпрос си задават много модерни момичета

Като боядисване на вежди? Този въпрос си задават много от съвременните момичета. В края на краищата, ако наскоро е било прието да се извади от веждите до състояние на „чудо тел“, сега тенденцията широки, гъсти вежди. За постигане на желания ефект в салон за красота. Обаче, услуги оцветяване са доста скъпи, освен това редовно нюанс своите вежди. Защо не опитате да направите сами идеалните вежди у дома? Не мисля, че това е проблем за козметик, за да се справят с нея, за да може всяко момиче. Как да не се прекалява и да се създаде хармонична форма, която ще украсяват лицето ти? Отговорът ще научите след като прочетете тази статия.

How to dye eyebrows? — Step-by-step instructions for each day

Ако наскоро сте взели, за да извади от веждите до състояние на „чудо тел“, сега тенденцията широки, гъсти вежди

Веждите и характер: малко теория

Психолози и експерти по физиогномике твърдят, че формата на веждите разкрасяване на лицето ще зависи възприемането на вашия характер. В Средновековието е бил обичай на бръснене на вежди. Ако космите по лицето не, една жена просто не е характер: тя е ангел, същества, далеч от всичко светско. За щастие, идеали за красота се променят. Сега можете да „изберат“ своя герой, рисуване на веждите определена форма:

директни

  • . Знак говори за прост, импулсивен, малко инфантильный и наивен характер. Веждите помагат визуално да губят няколко години;

кръг

  • . Веждите са подходящи неяркие момичета, които предпочитат да останат вкъщи за книги;

с Кинк

  . Колкото по-стръмен капризи, толкова по-силен темперамент. Вежди е подходящ за силна жена, която не се страхува да каже това, което мисли.

How to dye eyebrows? — Step-by-step instructions for each day

Не си струва да извади космите твърде много на бровях

Съвет! Не е необходимо да се извади космите на бровях твърде много. В днешно време това е било отдавна излезе от мода. За да се изключи има смисъл само космите, които растат под веждите и да им даде нехаен вид.

Карандашная техника: изберете правилния тон

Повечето момичета се боя вежди-моливи. И това не е изненадващо: моливи са лесни за използване, ви позволяват да се направят меки докосвания и прекрасно се поддават на растушевке.

How to dye eyebrows? — Step-by-step instructions for each day

Повечето момичета се боя вежди-моливи

Преди всичко ние трябва да кажем няколко думи за това, какви моливи вие. Трябва да си купя специален молив, който е предназначен за боядисване на вежди: той е достатъчно твърд и не растекаются в рамките на деня. Разбира се, моливи за очи (и устни) за тази цел не са подходящи. Освен това, марка пусна моливи, сенки, които са идеални нюанси за вежди.

How to dye eyebrows? — Step-by-step instructions for each day

Трябва да си купя специален молив, който е предназначен за боядисване на вежди: той е достатъчно твърд и не растекаются в рамките на деня

При избора на молив, се прилагат следните правила:

  • цвят на молив трябва да бъде в тон по-светла, отколкото на косата

брюнеты

  и не по-тъмни — блондинка;гледане на най-добрите моливи кафяво-сив;червен моливи без potona: това изглежда доста неестествено.

Съвет! Никога не се опитвайте да направите веждите идеалната форма на веждите не се случва в природата.

Техника рисуване с молив

Как правилно да се боядисват веждите с молив? Действайте по следния алгоритъм:

  • леко срешете със специална четка;да даде бровям форма. Оптималната форма на веждите и малко свита, който се намира над външната трета на века;да започне да се направи чист щрихи. С помощта на молив трябва да изготви леко докосване на кожата и прави малка линия. Не се опитвайте да се боядисват веждите какможно по-ярка и по-силна, това е естествено;
  опашката на веждите трябва постепенно да се стесни. Максимално налягане в основата на веждите, минимална необходима честота на опашката.

Съвет! Ако имате твърде тънки вежди, не се страхувайте да рисува с молив върху кожата.

How to dye eyebrows? — Step-by-step instructions for each day

Ако имате твърде тънки вежди, не се страхувайте да рисува с молив върху кожата

Внимателно смес молив: естествени гъсти вежди се нанася върху кожата на светло на цвят, трябва да се постигне точно този ефект.

На сянка

Нямаш молив? Не се притеснявайте: за да направите веждите по-дебел и ярък, можете да използвате палитра. Най — важното- че сте имали нюанс на кафявото, които са подходящи за рисуване на веждите.

Как правилно боядисване на вежди сенки? Преди всичко се въоръжете. Имате нужда от четка за вежди. Препоръчително е да закупите ъгъл на четката: това значително ще улесни процеса на рисуване. Също запасете се с четка, с която си миеш косата.

How to dye eyebrows? — Step-by-step instructions for each day

Нямаш молив? Не се притеснявайте: за да направите веждите по-дебел и ярък, можете да използвате палитра

Как се рисува веждите с помощта на сенки? Действайте по следния начин:

  срешете косата си;окосена четка започва да рисува върху долната линия. Тя долгопалец е напълно разбираемо, но естествено;започвайте нанесете сенките за вежди, опитвайки се да се обърне специално внимание на местата, където расте по-малко коса.

Съвет! За да направите вашия грим да изглеждат колкото се може по-професионално, да се прилага точно под веждите, малко коректор или лек основа. По този начин ще бъдете сигурни, че веждите ви ще изглеждат по-висок контраст.

Тайните на използването на сенки

Искам сянка по цял ден се проведе там, където ти ги нанесе? След това използвайте следните трикове, които често идват на помощ професионални гримьори правят грим на моделите в модните одитни:

  • преди да нанесете сенки, леко се разхождат около линията на косата, с помощта на специален восък. Той ще послужи като отлична грунд за частици на сянка, след като сенки за очи, нанесете на челото хартиена кърпа. Така ще можете да премахнете излишните пигмент, който може да започнат да се рушат след няколко часа след прилагане на грима, вие можете да създадете на вежди моден ефект

Омбре

  . Това може да стане не само със сенки, но с молив. Обаче, сенките дават възможност за постигане на красиво и в същото време най-естествен ефект. Началото на веждите цвят по-тъмни сенки, върхът — светли. Внимателно смесете използваните нюанси. Вежди сега последен писък на модата: омбре може да бъде създаден не само на косата, но също и на бровях и дори на устните;да се определи нюанс ще ви помогне специален прозрачен гел, който произвеждат много козметични марки.

Съвет! Веждите са достатъчно гъсти и тъмни, но просто искам да им даде форма? Тогава купи прозрачен гел и сложете на косата си с него.

Вежди не само ще изглежда по-спретнато и ще придобие приятен блясък и гланц.

Къна за вежди постоянен резултат

Все по-популярни естествени оцветители за вежди, например, специална къна. И това не е изненадващо: къна помага за постигане на изключително впечатляващи ефекти:

  • хена укрепва косата, прави веждите изглеждат по-дебели;къна стимулира

растежа на косата

  • и събужда спящата глави лук, благодарение на нейното системно приложение, ще можете да отгледате свой собствен красив вежди, къна има редица нюанси, така че да можете лесно да се намери подходящ вариант. Например, има възможности

блондинки

  и брюнетки, както и за светловолосых момичета.

Все по-популярни естествени оцветители за вежди, например, специална къна

Важно е, че хну може да се използва дори и от момичета с алергии. Тя не е забранена по време на бременност и кърмене.

Съвет! За вежди купете специална хну. Къна за коса и басма не работи, ефектът може да бъде много непредсказуем.

Предпазни мерки

Къна може да се реализира в две форми: прах за разплод и готови песни, които могат да бъдат пряко приложени към косата. Разбира се, вторият вариант е за предпочитане: да не трябва да мисля за правилната пропорция, за да се постигне желаната консистенция.

Ако сте си купили прах къна, трябва да се разрежда с хладка вода до състояние, наподобяващи на гъста сметана. Течна композиция не трябва да бъде: къна може да стане безразличен към очите. Вреда е не да нанесе, но дискомфорт по време на процедурата ще усетите.

How to dye eyebrows? — Step-by-step instructions for each day

Преди да нанесете боя в такава чувствителна зона, разположена в непосредствена близост до лигавицата на окото тест

Разбира се, къна почти никога не предизвиква алергични реакции. Въпреки това, можете да закупите фалшив продукт. Ето защо, преди да нанесете боята в такава чувствителна зона, разположена в непосредствена близост до лигавицата на очите, на тест. За това нанесете малко къна в лакътя. След 48 часа зачервяване не се появи? Можете да започнете процеса на оцветяване.

Съвет! Много от тях предлагат добави в ХНУ малко масло, което допринася за растежа на косми в бровях. Не се растителни масла потискат действието на къна. Това е така, защото маслото създава на повърхността на косата е тънка обвивка, която не позволява на пигментам, за да бъдат коригирани. Така че, ако искате да растат вежди с помощта на масло, да се прилага отделно, например преди лягане.

Техника на нанасяне на

Как да боядиса веждите с къна, за да получите желания резултат? Ще ви трябва:

почистване на ухото и четки

  • от старата спирала;

вазелин или мазен крем

  • ;

алкохолът джаджи

  . Ако мехлем отсъства, можете да го замените с обикновена водка или дори спирт тампон, предназначени за инжектиране.

Действайте по следния алгоритъм:

  избършете веждите с помощта алкохолен разтвор. Това ще помогне на обезмаслени на кожата и да помогне на пигмент по-добре да стъпи на волосках;придават на косата в желаната форма. Можете да кръг на областта, която искате да рисува бял молив ще видите „оперативната работа“;пространството около веждите гъсто намажете с удебелен крем. Нужно е, за да къна не боядисани кожата;прилага хну памучен тампон или четка от стара спирала.

How to dye eyebrows? — Step-by-step instructions for each day

Къна петна на кожата интензивно, т.е. пространството между косми след процедурата ще бъде „издуто“ пигмент

Сега остава само да чакаме до края на част, изплакнете с хладка вода и се насладете на резултата!

Съвет! Къна петна на кожата интензивно, т.е. пространството между косми след процедурата ще бъде „издуто“ пигмент. Така че след къна веждите изглеждат доста плътни и дебели. Да се знае за този ефект: ако не искате „биотатуажа“, по-добре да изберете друг начин на оцветяване.

Как да премахнете пигмент?

Да речем, че поставени на вежди с къна, измийте го и открих, че резултатът не ви устройва. Какво да правя? Да Не напускат къщата, докато пигмент не слезе напълно? Не, разбира се. Можете да премахнете излишните пигмент по следните начини:

  вземете растителни масла: маслиново, рициново и дори слънчогледово. На всеки 15 минути нанесете масло от веждите, а след това изплакнете с памучен тампон, смоченым във всяка спиртосодержащий лосион. Вместо масло може да се използва всеки мазен крем;избършете вежди разреден лимонов сок. Този начин е доста опасно: вие, може би, пересушивать на кожата;премахване на хну може да се използва 10% разтвор на амоняк. Пригответе се, защото миризмата на това средство е много неприятен и остър.

How to dye eyebrows? — Step-by-step instructions for each day

Не използвайте за премахване на къна с веждите водороден прекис е облекчи вежди и направи космите по-фини и редки

Съвет! Не използвайте за премахване на къна с веждите водороден прекис е облекчи вежди и направи космите по-фини и редки.

Theme by Anders Norén