стил

Като боядисване на мигли мастило

Очите-огледало на нашата душа. Те трябва да бъдат красиви! Но природата не всички приноса буйни, гъсти миглите. За увеличаване на техния обем и дължина ще е най-обикновена спирала. Искате очите ви стават по-изразителен и красиви? Тогава ще Ви бъде интересно да научите, като боядисване на мигли туш.

How to paint eyelashes mascaraКато боядисване на мигли мастило

Структура играе важна роля

Преди да изберете спирала е необходимо да се определи каква е структурата на миглите.

    За меки и пухкави мигли идеалната спирала за мигли с твърда четка. Това ще Ви помогне равномерно прокрасить и занудствуешь. В случай, твърд ресничките по-добре да се използва козметика течна структура за разпределение на пигмента по всички косата. Четката на спирала, трябва да бъде достатъчно твърда. Ако Имате редки мигли, се използват дебели инструмент, който внимателно, за да запълни празнотата, аз ще коса и да ги обем. Но с дълги миглите проблеми обикновено няма. Рисува от тях почти всяка спирала.

How to paint eyelashes mascaraБоядисани дълги мигли How to paint eyelashes mascaraгъсти мигли грим

Подготовка за боядисване

Преди да започнете с нанасяне на грим трябва да обезмаслени мигли. За това, използвайте специален тоник: нежно нанесете го, изчакайте, докато изсъхне и малко прах по миглите.

How to paint eyelashes mascaraРисувани мигли How to paint eyelashes mascaraгрим дълги фалшиви мигли

Как да се избегне на бучки

В процеса на оцветяване на миглите туш често се образуват непривлекателни бучки. Така че те не се придържат към следните правила:

Първо трябва да боядисването на долните мигли дръжте четката с туш в изправено положение, да докосвате миглите само си край. Нека долните мигли, за да изсъхне и да започне оцветяване на горната част. Този път поставете четка с туш хоризонтално. Прокрасьте туш върху средната част век, след това на вътрешен и външен.

Важно: нанесете спирала, като се започне от корените до връхчетата, като спира в края, така че те се оказаха малко перекосило.

Ако искате да направите миглите по-дебел, изчакайте изсъхване на първия слой спирала и нанесете още един. И, разбира се, не забравяйте гребен мигли след оцветяване на специален гребен. How to paint eyelashes mascaraРисувани мигли

Основни правила

Много жени са уверени, че те знаят точно как боядисване на мигли. Но резултатът е далеч от перфектен резултат.

Забележка: добре накрасить туш на миглите, само като необходимите знания и умения.

Обем

Искате ли да ги ресницам допълнителен обем? Използвайте спирала с увеличивающим ефект. Както бе споменато по-рано, започнете боя от корените до кончикам.

How to paint eyelashes mascaraРисувани мигли

Ъгли на очите

Направи дълги мигли дори и в ъгли на очите, може да се нанася с четка с тънък и къса четина. Оцветяване на възможно най-широко отваряне на очите.

How to paint eyelashes mascaraАми цветни мигли

Цвят

Вземи мастило, което Ви подхожда по цвят. Например, блондинка, най-често използват черен грим, който изглежда много вулгарно. Това е по-добре да накрасить мигли, естествено, се подчертава красотата на лицето, цветови варианти рамка.

How to paint eyelashes mascaraРисувани мигли

Във всичко с мярка

Така че мигли не са заедно, не да ги покрие с много трупове. Дневен грим на очите не трябва да бъде прекалено ярко — достатъчно за 1-2 слоя спирала. Но в случай на вечерта ще бъде подходящо да се използва 3-4 слоя спирала или фалшиви мигли.

How to paint eyelashes mascaraРисувани мигли без бучки

Огъване

Да му се ресницам красива форма ще помогне на четката за нокти: нежно ги стиснете миглите преди да нанесете спирала.

Забележка: мастило също трябва да има ефект и четка за къдрици и допълнителен обем.

How to paint eyelashes mascaraРисувани мигли с добър свита

Дължина

За да направите миглите по-лесен: внимателно прокрасьте туш горната и долната част на косата, напудрить ги с прах и нанесете няколко пласта спирала на движение зигзагом.

Не забравяйте, че може да се рисува само на чисти мигли, в противен случай Ще получите небрежен грим, който дълго няма да продължи! Той също така играе роля и качеството на трупа.

How to paint eyelashes mascaraБоядисани дълги мигли

Основни трикове и важни детайли

За да накрасить мигли използва две основни техники:

Четка, потопена в кофа с мастило, колкото е възможно по-близо до ресницам и бързо да мигате. Направено по такъв начин, грим изглежда много естествено и красиво. Но имайте предвид, че този метод е подходящ само за оцветяване на горния клепач. В никакъв случай не боядисване на дъното, те ще се държим заедно! Мастилото се нанася зигзагообразными движения, като се започне от корените и се движи към кончикам на миглите, спиране на четка в края на хода в продължение на няколко секунди. В този случай, експресивни очи и невероятно буйни мигли. How to paint eyelashes mascaraКато боядисване на мигли

Още няколко съвета

    Използвайте за грим само качествени мастила от реномирани производители. Това ще ви предпази от различни алергични прояви. Отвори спирала може да се съхранява до 3 месеца, след което той трябва да бъде заменен. Не нанасяйте върху миглите на много слоеве спирала. Съвременните марки предлагат и козметика с различни ефекти. За да направите миглите по-дълги и обем, не трябва да ги тежест с голям брой слоеве.

Важно: прекомерна употреба на спирала влошава състоянието на миглите, те стават крехки и скучна.

How to paint eyelashes mascaraБоядисани дълги мигли

Най-популярни марки на трупове

ЛЕ-ТОМ ДЕ ШАНЕЛ

Марка Шанел е отдавна и са работили добре. Тази уникална спирала незабавно придава ресницам обем и текстура, което ги прави по-буйни. Най – важното- да не се прекалява с използването му, в противен случай ще получите слипшихся на миглите. Съгласете се, това не е много хубаво.

How to paint eyelashes mascaraЛЕ-ТОМ ДЕ ШАНЕЛ

НАРКОМАН, DIOR ИТ ЛЭШ

За да се конкурират с ДИОРОМ силата на това, че не всички марки. Не толкова отдавна модната къща представи на зрителите с трупове, че е водоустойчив и придава ресницам блясък. Наситени цветове ще Ви позволи да намерите нещо специално.

How to paint eyelashes mascaraНАРКОМАН, DIOR ИТ ЛЭШ

СПИРАЛА YSL С ЕФЕКТА НА ФАЛШИВИ МИГЛИ

Това е наистина легендарен спирала, която избират от много момичета. Единственият минус, ако се вярва на коментарите – то бързо изсъхва в епруветка.

How to paint eyelashes mascaraСПИРАЛА YSL С ЕФЕКТА НА ФАЛШИВИ МИГЛИ

ОБЕМЪТ НА GIVENCHY НОАР ВИСШАТА МОДА

Искате ли да получите максимален брой на миглите? След това ще отговарят на обема на Givenchy ноар висшата мода. Щеточка тази спирала с два вида плавниците: една за обема, друга за раздяла. Освен това, той има богат цвят – такъв тънък черен, Вие няма да намерите никъде другаде.

How to paint eyelashes mascaraОБЕМЪТ НА GIVENCHY НОАР ВИСШАТА МОДА

ГЕРЛЕН МАКСИ ОБЕМ НА МИГЛИТЕ, ТАКА

Преди беше почти невъзможно да обемни мигли с перфектна раздяла. Днес това е реалност!. С помощта на спирала на тази марка Ще получите мега обем ефект „ресница до реснице“. Специална четка спирала увеличава и удължава миглите, като прави погледа по-изразителен.

How to paint eyelashes mascaraГЕРЛЕН МАКСИ ОБЕМ НА МИГЛИТЕ, ТАКА

Сега вие знаете как боядисване на мигли туш. Следвайте всички тези препоръки и правила, за да създаде перфектния грим на очите.

How to paint eyelashes mascaraАми цветни дебели мигли How to paint eyelashes mascaraгрим дълги мигли How to paint eyelashes mascaraгъсти мигли грим за мигли с подводкой

Theme by Anders Norén