мода

Каква комбинация от червени сандали: игра с ярък акцент

Тъй като магически свойства на червения известни модата. Този цвят е умело използван, за да се придаде яркост заедно: ако искате да привлечете внимание, е червен-това е незаменим. Въпреки това, темперамент и страст, въплътена в тази сянка, и може да доведе до двусмислено отношение на околните. Червена рокля въплъщава сексуалност и чувственост, но линията между него и вулгарно е много тънка.

What combination of red sandals: playing with bright accentМодерни червени сандали от кожа и велур

Толкова ли са опасни червени? Дали той наистина е загубил своята актуалност? Не на всички. Трябва да се обърне внимание на най-новите колекции женски известните световни марки, за да разбере, създаването на ефектни набори, където основната роля се изпада в червено – проблем скоро да бъде решен. През новия сезон дизайнерите продължават да обличат своите модели в красивия алом рокля избират не по-малко ярки обувки и червени сандали. Ще следват примера на известните дизайнери и добавяне на яркостта на обикновените комплекти.

Червени обувки: къде носят и с какво се комбинират?

Не е последната роля в модерен женски гардероб играе отворени обувки, като сандали. От особено значение сандали дълбок червен цвят, вече са станали класика на съвременната мода. Червен Клин от значение не само за слънчеви слънце по улиците на града, но на празници, като Нова година.

What combination of red sandals: playing with bright accentЧервени сандали с къси панталони и бяло яке

С какво се носят червени сандали, за да получите модерен и стилен ансамбъл, без никакъв намек за вулгарност или безвкусицы? Нека да започнем с класическите комбинации на цветове включват бежовата или черни дрехи, които допълват червени сандали.

Ако не разполагате с червени сандали, смело главата за покупка. Този ярък и смел акцент ще привлече вниманието, след като хармоничен начин. Въпреки това, за да не изглежда смешно, трябва внимателно да обмислят всяка подробност.

What combination of red sandals: playing with bright accentЧервени сандали с къси панталони и раирана якета, What combination of red sandals: playing with bright accentчервени сандали с дънки и раиран свитером What combination of red sandals: playing with bright accentчервени сандали на платформа с черни панталони и яке на What combination of red sandals: playing with bright accentчервени сандали на платформа, черни дънки и тениска

Сандали червено – смел избор

Червени сандали на високи токчета, за да привлече вниманието към хармония на краката, така че е идеален за къса рокля или тесни панталони. Интересно решение за страстни натури ще се превърне в комбинация от светло къса рокля и червените сандали на ток позавидовала да всяка модата. Висок ток ще даде походката на елегантност и лекота, и тези обувки ще изглеждат чудесно дори и с бяла тениска и прости дънки.

Случаен поглед в свободния стил ще ви помогнат да дънки и ризи, успокояващи нюанси. Червен велур сандали ще изглежда с дрехи сив цвят. Този цвят придава набиране на сдържаност.

What combination of red sandals: playing with bright accentЧервени сандали с червени шорти и бял блузкой

Можете да играете на контраст, с помощта на образи в морски стил. Тогава сандали червен трябва да се допълни синьо или с бяла рокля и подходящи аксесоари морска тематика. За по-хладните летни вечери е розово сако. А можете просто да носят жилетка, с дънки или бяла пола и дополните начин на червено червило. Дори в класически офис стил, можете да направите малко дерзости, добавяйки, в бяла блуза и бежовата пола, ярко червени обувки. В съчетание на цветове брючный костюм, също могат успешно да допълват сандали червен велур.

Съчетавайки червени кожени сандали с лека рокля, вижте на цвят обувки. Ако това е Скарлет, вземете екипировки прасковено, пудрового или карамелизирани оттенък. Но ако цвета на босоножек напомня бордо или вино, рокля трябва да бъдат сиви или дори зелен.

What combination of red sandals: playing with bright accentЧервени сандали с дънки и дънкови ризи, What combination of red sandals: playing with bright accentчервени сандали с окъсани дънки и карирана риза What combination of red sandals: playing with bright accentв Червена лачена кожа сандали на дебел ток What combination of red sandals: playing with bright accentЧервени сандали с дънки и синьо яке, What combination of red sandals: playing with bright accentчервени сандали с рокля-риза

Вашите пътища – червени обувки, като част от празничния начин

За частния случай на добра червени рокли, допълнени от червени лачени сандали. Вниманието ви ще бъде осигурено, така че спокойно грим и идеална прическа ще бъде много полезно. Ако възнамерявате да облечете рокля алого цвят, и си червени лачени сандали, бъдете особено внимателни към Аксесоари: Нямам обеци или гривна, за да се поберат ще бъде достатъчно.

Един коктейл рокля черен цвят плюс червен велур сандали – и страната е готова. Това обаче ще изискват допълнения под формата на клатч, шал или едно голямо украшение. За среща с приятели или екскурзия в киното, сандали червен велур могат да бъдат допълнени с блузкой с принтом и тесни черни панталони. Ако искате да добавите украса, дизайнерите препоръчват да се ориентирате към златото.

What combination of red sandals: playing with bright accentЧервени сандали с черно и бяло рокля

Аксесоари, допълни начин

    чанта;печат върху облекла и червен цвят;шал;бижута.

Сандали червен Платформа е в състояние да формира по-оптимистичен комбинации с неща от ярки цветове – син, жълт или светло-зелен. Въпреки това, тези комплекти са подходящи само за летния ден за шопинг, разходка или среща с приятели.

What combination of red sandals: playing with bright accentЧервени сандали със синя пола и бяла тениска, What combination of red sandals: playing with bright accentчервени сандали с флорални пола и бяла блуза

Theme by Anders Norén