стил

Как правилно боядисване на вежди сенки — походова техника за перфектен резултат

How to dye eyebrows shadows — step-by-Step technique for perfect results

Прекрасен край е по силите на всяко момиче

Най-големите помощници, за да завърши образ

В козметичен пазар има много средства, за да подчертаете веждите, които са въоръжени и в салони за красота, така и у дома. Това е: цветни моливи и маркери, втулки и мастило, пигментирани гелове, червила, формула и сянка. Защо си струва да се обърне внимание на най-новата версия? Предимства достатъчно за този грим:

  • Сянката е на палка-жезъл за момичета, които са широки от природата вежди. В този случай маркер може да бъде лоша услуга, като вид нотка на сериозност. Сянка, напротив, ненатрапчиво подчертават характеристика на екстериора ще направи привлекателни веждите и не е агресивен акцент. Такъв грим прави образ е много естествен. Подходящо както през деня, така и вечер

грим

  . Във втория случай, достатъчно, за да повиши яркостта, например, навлажнена преди нанасянето на пигмента на четката. Това е чудесно решение за начинаещи. Всяко невнимателно инсулти могат лесно да бъдат премахнати и напълно променям грим, както често се случва групировка молив (графичен) методи. Нашите комплекти дават на ситно се смесват различни нюанси, като изберете най-подходящото решение за всеки цветови тип. Плътната структура на кланични трупове може да не е в горещо време или по време на спортни занимания. Сянката не растекаются и не смазани в рамките на деня, ако закупуване на качествени продукти от надеждна марка.

How to dye eyebrows shadows — step-by-Step technique for perfect results

Сянката е на палка-жезъл за момичета, които имат широки природата вежди

Съвет! Дължина на веждите е далеч от съвършенство? Някои пропуски? Инсулт е липсата на парцели, подходящи молив. Едва след това пристъпи към незабавно нанасяне на сенки за очи.

Тънкостите на цвят

Преди да си купи сенки, важно е да се определи техния нюанс, ще се съгласите, цвят воронова крило, в лицето на голубоглазой блондинки изглеждат неестествено и дори смешно.

Блондинки гледат най-интересното вежди в светло кафяви студени цветове. Ако те са твърде облекчи, например, прави същото, като замъци, те просто са загубили лицето си с цел да го направи изразителен не може да се справи. Важно е, че цветът на веждите са по-тъмен оттенък направления на 1-2 тона.

За кафяви коса и rusuleac изберете тъмно сиво или тъмно-кафяви сенки. Рыжеволосая красавица може да коригира формата на веждите, кафяв пигмент, с лек терракотовым или меден оттенък. За да се подчертае красотата на момичето с пепельными кичури ще ви помогне сив, без примеси на кафяво, които лесно могат да нарушават естествения баланс.

Ако смуглая брюнетка с синкаво-черна коса, то тогава вашия избор е подходящият тон на цвета на косата, грим. Задачата на сянка в този случай-да запълни пространството между косми, така че по-добре да изберете грим, който съответства на цвета на естествени вежди или на тон по-светъл. За брюнетки с кафяв оттенък показва вежди 1 нюанс по-светъл цвят на косата. Ако пренебрегнете това правило, тогава тъмните вежди на фона на тъмни кичура коса ще изглежда доста мрачно и се добавят няколко допълнителни години към възрастта.

How to dye eyebrows shadows — step-by-Step technique for perfect results

Прорисовку вежди blond. Стъпка 1-4

How to dye eyebrows shadows — step-by-Step technique for perfect results

фигурата вежди блондинка. Стъпка 5-6

Съвет! Перекрасилась от блондинка в рыжую бестию? Не забравяйте да смените обичайното палитра за вежди, изберете най-изгодната нюанси.

Разновидности на сенките

Сянката на различни по състав и начин на нанасяне. Всеки от тях има своите предимства и решаване на определени проблеми. Марки, произвеждащи козметика, предлагат на своите клиенти, на сянка под формата на:

  молив-хайлайтер (от една страна-това е пресовани сенки, а вторият-символичен ви позволява да изберете областта под веждите);течни сенки, отлично справляющийся с засенчва парцели между косми;графика, съчетаващ в себе си няколко нюанса, които могат да се смесват за постигане на оптимален цвят;комплект, който включва: палитра пресовани матови сенки, восък за фиксиране на резултата, четки, пинсети и дори шаблони в която дизайн на веждите става още по-лесно.

Последните два вида декоративна козметика са много популярни сред момичетата, които само се възползват техника грим. При избора обърнете внимание на здравината на изделия, лесна за нанасяне, палитра от цветове, могат да се смесват, като за зъби и четки са включени в комплекта.

How to dye eyebrows shadows — step-by-Step technique for perfect results

При избора обърнете внимание на здравината на изделия, лесна за нанасяне, цветова палитра

Закупуване на сянка, не трябва да се пестят. По-добре да дадете предпочитание на козметични продукти от реномирани производители, оценяваме не само обикновените потребители и професионални стилисти. Като се има предвид, че една палитра ще продължи един месец — инвестиция ще се изплати бързо.

Съвет! Подкрашивая вежда продукти, предназначени за възраст, това е невъзможно. Фактът, че сенките в основата на светло червен цвят, или съдържа блясък, който изглежда неестествено. По-добре да изберете специални средства, без красноты или блещукащите частици.

Униформи

Грим прави чудеса, важно е само да се научим правилно да я използваме. Но на първо място, веждите трябва да бъдат дадени на идеална форма, която е подходяща за вашия тип лице. Разбира се, най-доброто решение ще бъде да отидете на професионалист, за да brovista. Освен това, можете да поддържа формата си, редовно отстраняване на всичко излишно. Искате да направите веждите, без да се прибягва към специалист? Ще трябва да се въоръжиш с пинсети и следните трикове, които ще ви помогнат да направите една от най-привлекателните части на женското лице спретне:

  За да определите дължината на веждите, прекарайте един въображаем права линия от крилото на носа през вътрешния ъгъл на окото. Пресичане на права коса и ще бъде началото. Преместване на линията от носа през външния ъгъл на окото, вие ще получите крайната точка на веждите. Вместо собствената си фантазия, можете да използвате молив или линия. Повратна точка се определя от линия, прекарана от крилото на носа през зеницата. В този момент трябва да се има предвид още един фактор, който влияе върху възприятието на ширината на лицето. Колкото по-близо фрактура на храмовете, толкова повече изглежда, че лицето. Вижте тези основни точки, да ги свърже и прокрасьте мастило за молив за вежди. За да гледате отражението си в огледалото. Ако всичко е в ред, тогава може да се тегли всичко ненужно. Да се пристъпи към премахване на които могат да увредят косъма на поляната, преди той някога от замърсявания, лечение на тоник или успокояващ серум. Дръжте пинсети под ъгъл от 45 градуса, кожата, внимателно издърпайте пръстите към слепоочие. Извади космите уверени и резки движения само по линия на растежа им, в противен случай може да предизвика силно дразнене. Облекчаване на болки, с която понякога се сблъскват с победителя от бебешката кожа, гъби, периодично смачивается в гореща вода и приложени към работната повърхност. Горната зона докосват, не се препоръчва, защото може да се развали фигурата и зрително пропусне веждите надолу, че е по-тежък изглежда. Последващата корекция не отнема много време. Достатъчно, за да се отървете от новосъздадените изброени косми, тъй като те растат.

How to dye eyebrows shadows — step-by-Step technique for perfect results

Стъпка по стъпка инструкции за създаване на красиви вежди

How to dye eyebrows shadows — step-by-Step technique for perfect results

стъпка по стъпка ръководство за създаване на красиви вежди

Съвет! За коригиране на веждите лек преди лягане. Ако се появи дразнене на чувствителна кожа, до сутринта ще мине. С течение на времето, заклинания, за да свикне с техните ефекти и руж ще престане.

Ние използваме оптимално оборудване

Днес за вежди козметика използвате няколко ефективни методики. Това е:

Графичен метод

  • това предполага по-голяма яснота и изготвя линии. Вежди preconceputa по пътека от основата до върха. Последен щрих — оцветяване на сенките, което му вежди матово покритие. Но, водеща роля продължават да изпада молив или маркер. Този начин е от полза, за да видите брюнетка, с акцент на очите.

Естествен метод

  • да се използват само сянка. Кожата само леко оцветени в съответния цвят. Този грим изглежда свежа и естествено. Но ние трябва да помним, че този метод ще работи само на бровях, които по-рано са дали попълнен формуляр.

Смесен начин

  това е метод, който използва молив, сенки и восък. Контур е съставен леко и естествено, доколкото това е възможно, създавайки ефект омбре — вътрешната част трябва да бъде малко по-лек върха и огъване. Така че сянката, като се използват няколко различни дълбочини сенки.

How to dye eyebrows shadows — step-by-Step technique for perfect results

Много практика пред огледалото, можете да научите най-добрата техника за вас

Изберете най-доброто решение е възможно само по метода на пробите и грешките. Много практика пред огледалото, можете да научите най-добрият метод за вас, който ще отнеме поне от време и ще донесе добър резултат.

Съвет! Да се определи пигмент с кола маска или прозрачен гел, което прави фигурата по-отчетливи и да се запази първоначалната свежест на грим. Восък ще запише не само цветът, но и формата, не позволява палав косата, за да се открояват от общата картина.

Етапи за нанасяне на сенки за очи

Най-лесният начин — естествения грим, в който с молив не се прилага. Трябва да се използват момичетата, които предпочитат да изглежда естествено и свежо.

  • С помощта на специална четка, обикновено идват със сенки, срешете косата срещу техния растеж. Може да се замени старите четки за нанасяне на спирала, внимателно изплакнете под течаща вода от остатъци от грим. Лъжичка заострени четки малка част от пигменти и бои на площад под косата светлина промакивающими движения. На следващия етап косата отново претърсена, но посоката на растеж. Леки нотки нанесете матово сянка, като се контролира количеството на пигмента. Наистина естествен начин, веждите не трябва да бъдат толкова гъсто оцветени, като на мястото на фрактура и Съвет. Особено важно е да се придържаме към това правило, когато бластомогенное очите. Да му се изправи друг израз, може да се прилагат коректор или коректор. Osvetli зоната под веждите, изглеждаш по-ярка.
  Премахване на неправилни петна от памучен тампон, натопен в мицеллярной вода или тоник. Закрепете резултат с помощта на восък, който често отива в тандем със сенки, или обикновен гел за коса.

How to dye eyebrows shadows — step-by-Step technique for perfect results

Красивите и добре оформени вежди-един от най-важните елементи на имиджа

Съвет! За да се улесни създаването на перфектни вежди с помощта на обикновена чаена лъжичка. Той трябва да се прилага до долната граница на космите страна, със затворени очи. Така че можете да получите само една вежда, но не хлъзгав под кожата.

Красивите и добре оформени вежди-един от най-важните елементи на имиджа.

Именно от тях зависи колко изразителни очи. Така че научете се да им даде форма трябва всяка представителки на нежния пол. Използвайки предимствата на съвременната козметика, можете да направите това сами и да не губите ценно време и пари в пътуване до bravestar. За други тайни за създаването на „правилните“ веждите можете да видите от следното видео:

Theme by Anders Norén