стил

Как може да е най-кратки срокове да се изгладят кожено яке

How you can quickly smooth leather jacketНе си струва да се прибягва до толкова драстични мерки, защото има няколко техники, които позволяват лесно да реши проблема. Как да изгладим кожено яке, кажи опитни хора.

Като изглаждане на гънките, за да бъдат намачкани кожено яке

Избор на начин, как да се приведе да бъдат намачкани кожено яке, трябва да се вземат предвид някои фактори, като например:

    фактура на материала, неговата дебелина, качество шалове и обработка на кожата.

Преди началото на изглаждане на повърхността на продукта, за предпочитане е да експериментирате в незабележимо за околните участък дрехи. Така можете да избегнете повреда на любимите си дрехи.

Не знам, как да се изгладят кожено яке у дома? Ви помогне с практически съвети, с помощта на които можете лесно да възстанови естетичния външен вид на продукта. Най-лесният начин е да се мотае мятые горната дреха на закачалка, с широки раменете и да я преди известно време отвисеться. Въпреки това, ако нещо дълго време се пази в килера, такива действия могат да не отговарят на Вашите очаквания.

По-ефективно е следващата начин, за да се изгладят гънките на кожено яке: продукт с закачалки да се постави в банята, да го закачите на куката и отворете гореща вода. Затваряне на вратата в банята, оставете продукта за известно време – около 10 минути. Под действието на влага гънки на кожени дрехи бързо се изглаждат. По време на процедурата да не се допуска попадането на влага на повърхността на кожата.

Как да изгладим бъдат намачкани кожено яке (с видео)

Ако се съмнява, не цялото нещо, а в някои места може да се използва ръчно парогенератор. Видео за това, как да се изгладят кожено яке у дома ще ви помогне правилно да проведе процедура за грижа за продукта:

Парогенератор трябва да се държат материал на разстояние 10 см и са насочени в райони се нуждаят от изравнителния. По-близо да устройството не се препоръчва, това ще доведе до кондензация на повърхността на материала с по-нататъшното му увреждане.

How you can quickly smooth leather jacketАко не Сте успели изглади кожата с помощта на горните методи, има и други методи за това, как да се изгладят помятую кожено яке. Опитайте път връхни дрехи за гладене. Известно е, че желязото може да развали материал, така че термостата трябва да бъдат определени на минимално ниво. Гладене на дрехи трябва чрез амбалажна хартия или тънка пълен кърпа, без използване на парогенератора. Ако продуктът е коварен, може да опитате лечение с пара с грешен страна.

Как иначе може да се изгладят кожено яке? Някои хора използват за тази цел вазелин или ядки масло. За да направите това, вземете един от тези средства, парцел го на памучен тампон или памук и избършете гънки на седалката. Вазелин и ядки масло има успокояващ ефект върху кожата, което води до материал бързо се изглаждат. След прилагането на всяко от тези средства, яке трябва да бъде поставен на добре проветриво място.

Вытираем останки от вазелин или кокосово масло не са необходими, те скоро напълно се абсорбира от кожата. Това е идеалният вариант за тези, които търсят начин за бързо сами гладка кожено яке дома. Практикува прилагането на вазелин и ядки масло рядко, но въпреки това е един от най-Березник и ефективни методи.

Независимо от избрания вариант, трябва предварително да видите видео за това, как да се изгладят бъдат намачкани кожено яке:

Тази мярка за сигурност ще помогне за избягването на много грешки и да запазите нещо в перфектно състояние. Ако най-различни начини не помагат за решаване на проблема, и якето и излезе набръчкана раздават продукт на химическо чистене. Има специалисти върнете продукт, атрактивен външен вид, без да наранява кожата.

Theme by Anders Norén