Бретон е най-важният елемент от прически и имидж. Промяната им може значително да трансформира външния вид на човек. За разлика от цялата прически, бретон може да косят сами. Бретон винаги ще бъде популярна, защото такава прическа се крие много недостатъци във външния вид. Това е особено важно за тези, които нямат правилната форма на лицето. Например, бретон може да скрие твърде широк или с ниско чело и масивен или сигнал за остра брадичка. Тази режещата част може да се коригира скулите, подчертават очите, веждите и дори и устните.

As nice and sharp to cut bangs

Ширината и дебелината бретон

Според правилата на бретон не трябва да уиски. Има, разбира се, изключения, е ограничена до определени видове прически. Преди да се отреже бретон трябва да се отделят косата си U-образна форма или триъгълни раздяла. Дебелината можете да изберете някоя. Но ако направите твърде гъста бретон, косата в насипно състояние ще бъде по-малко. Предвид гъстотата на косата.

As nice and sharp to cut bangs

As nice and sharp to cut bangs

As nice and sharp to cut bangs

Как да изберете бретон?

Трябва да се помни, че не всяка форма на бретон може да изглежда по лицето.

Полненькие момичета могат да направят всяка бретон. Например, наклонена бретон ще стесните визуално лицето. Можете да намалите къс бретон до средата на челото, той ще даде формата на лицето женственост. Овална Вид на лицето трябва да бъдат класифицирани или удължен, директен бретон. Размер на доста тежки, така че вие ще искате бретон, за да бъдат коригирани. На такова лице ще изглежда асиметричен бретон. За триъгълна форма са подходящи дълга и много гъста бретон.

As nice and sharp to cut bangs

Собствениците на малки лицето се препоръчва да намалят къса бретон. В тази област е по-добре да измислям драные и силно смачкани. Момичета, с широки скулами подходящ рядък бретон със средна дължина.

As nice and sharp to cut bangs

As nice and sharp to cut bangs

Как да отрежа бретон у дома?

Клип бретон нужда от огледало, ножица, гребен и добро осветление. За тези, които искат да научат как да отрежа бретон себе си, ще ви помогнат някои полезни съвети. Първо трябва да изберете дължината на тази част на косъма и неговата форма.

As nice and sharp to cut bangs

Могат да бъдат идентифицирани основните видове бретон:

    Бретон, като конструктивен детайл. Тя е в процес на косене цялата коса. В края на подстригване, бретон расчесанная в правилната посока и да правиш онези с бели връхчета. Когато тя се разраства, за да го нарежете отделно лесно. Просто трябва да срешете бретон в посоката, в която той е бил първоначално се реже, и да се направи онези с бели връхчета. Бретон, като отделна част от прически. Това не зависи от основната маса на коса, те могат да бъдат всякакви дължини.

As nice and sharp to cut bangs

Като отделна част прически също така могат да се разграничат следните видове бретон:

    къси, средни, дълги, прави, по диагонал, на полукръг, той е препълнен.

За да е правилно и хубаво подстригване бретон, не забравяйте, че косата, почиства с мокра коса, след като изсъхне ще стане много по-кратък. Така че не стригите мокра бретон твърде кратко.

As nice and sharp to cut bangs

As nice and sharp to cut bangs

Как да отрежа бретон по диагонал?

Наклонена бретон изглежда много оригинално, добавя загадочности и драмата начин. Себе си нарязани диагонално на бретон, ви е необходим за предпочитане професионални ножици, и да не се пречи на филировочные ножици. По-добре да се извърши тази процедура в чисти и сухи коси. Може да е малко влажна, ако е палав или вълнообразни. Но тогава трябва да имате предвид, че след изсъхване на косата ще стане по-кратък.

As nice and sharp to cut bangs

Първо трябва да реши, на коя страна сложете бретон, и колко време ще бъде. Ако искате да направите гъст бретон, можете да направите изтъняване. Тогава при полагане трябва малко да го повдигне с кръгла четка, така че да не изглежда тежко по лицето. В случай на обработка на краищата на филировочными ножица, такива фокуси не са необходими.

Момичета, които искат да научат как да отрежа бретон на една страна, трябва да се вземат предвид някои правила:

    ножици трябва да се държат с върха надолу под ъгъл 45 градуса;косата трябва да бъдат изсечени, не бързаше, за предпочитане рязане на малки механизъм, в този случай значително да увеличи шансовете за получаване на красива и гладка бретон;след срязване трябва да гребен бретон, за да видите дали всички направления на желаната дължина.

As nice and sharp to cut bangs

As nice and sharp to cut bangs

Как точно отрежа бретон?

Бретон се разраства много бързо, така че, за да поддържа форма периодично трябва да отрежете. Директен бретон трябва да бъде изрязана с ножици, с къси, тънки ножове, при добро осветление, не бързаше.

As nice and sharp to cut bangs

Първо да премахнете излишните косми. След това разделете бретон на три части. Гребен с чести зъби, четка за дясната и централната част на бретон. Позициониране кичур коса между показалеца и средния пръст, стиснете и ги дръпнете надолу, почистване на ненужни дължина. Косата трябва да се намали, като държите ножица под ъгъл 90 градуса, в противен случай бретон ще дъга. След това трябва да направите същото и с останалата част от косата. След това трябва да свържете всички части и гребен бретон. Внимателно изрежете бретон коса и проверете дали всички замъци имат една и съща дължина.

След като всички на косата ви ще е гладка, те могат да бъдат влажни, отново гребен и се уверете, че всичко е гладко отрязани.

As nice and sharp to cut bangs

As nice and sharp to cut bangs

Като се режат рваную бретон?

За да се намалят парцаливи бретон, ще ви трябва лесен и професионален филировочные ножици. Косата трябва да бъдат отделени от общите части и вода. След това отрежете до желаната дължина. След това бретон трябва да се разделят на направления с ширина около 1 виж Сега трябва да направите рваную бретон. За да направите това, заемат един конец и ножици, за да изрежете права кройка. За това останалите направления и подсушете бретон.

As nice and sharp to cut bangs

След това трябва да гребен и го оправям филировочными ножица. Можете да използвате само върховете на тези ножици или цялата работна повърхност, зависи от степента на разреждане.

As nice and sharp to cut bangs

As nice and sharp to cut bangs

Как да намалим полукръгли бретон?

Най-трудно е да се изрежат бретон на полукръг. Първо трябва да се разделят на основната маса от коса, леко намокрете косата отпред. След това ще трябва да се реже конеца от двете страни, оставяйки дължина от половин инч по-ниско, отколкото трябва. След това постепенно трябва да се премине към средата, скъсяване нишки. На полукръг бретон клип пред огледалото, при добро осветление. Готови нарязани могат да се сушат и при необходимост профилирани.

As nice and sharp to cut bangs

As nice and sharp to cut bangs

As nice and sharp to cut bangs

Съвети

Има няколко прости съвета за самостоятелно подстригване бретон:

    По време на рязане не трябва да е силно дръпна косата. В противен случай това може да се измести линията на рязане. Препоръчва се внимателно стаб преди изрязване на излишната фиби за коса или фиби. Това е необходимо, за да се случайно не отреже кичур коса, което може да съсипе косата. Ако няма професионални ножици, за да купи поне нови остри ножици. Те и така не е скучен, нищо, но да намали ги, не се препоръчва.

Бретон-това е най-лесният вариант, за да добавите обновление на външния му вид. Извършването на всички тези тайни, може да отрежа бретон и да се постигне красива прическа без чужда помощ.

As nice and sharp to cut bangs

As nice and sharp to cut bangs