стил

Как да връзвам кърпа, шал или орар на главата си — най-красивите начини

За да изглеждате стилно и модерно, жените прекарват много време и усилия на комбинация от дрехи и аксесоари в електронен вид. Но най-незаменим нещо в гардероба на всяко момиче винаги шал. Лесно се добавят пикантност в образ, ако това е добре да вържеш около врата си, де рокля, ако използвате лек шал като колан, ще направи косата стил странен тъкат пъстра кърпа на косата или повязанным на главата.

How to tie a scarf, scarf or tippet on the head — the most beautiful waysСтилен шал How to tie a scarf, scarf or tippet on the head — the most beautiful waysе красива вратовръзка, на главата си шал

Шалове помогне не само на топлинна енергия в зимните студове, но и ще ви пази от слънцето през лятото и Замръзване. Днес, шалове, ленти за глава, шалове и шалове на върха на своята популярност, те са основните възли за формиране на съвременни модата.

На пръв поглед шал – банално парче плат. А творчески подход го прави много светъл и необичайно елемент на изображението.

За да шал, увити около главата си, изглеждаше много красива, трябва да знаете видове, които са подходящи за това:

    Снуд. Включени в последно време на мода Снуд се нарича още шал-яка, шапко-шал или кръгли шал. Много стилен есенен аксесоар, който може да се хвърли върху главата като качулка. Орар. Това е дълъг, тънък шал от памук, кашмир или вълна. Обикновено се закрепва на врата, но в главата ми изглежда много женствена и красива. Шал-шал. Този шал има в гардероба на всяка жена. Винаги се използва като ярки петна, за да завърши образ.

How to tie a scarf, scarf or tippet on the head — the most beautiful waysБял Снуд How to tie a scarf, scarf or tippet on the head — the most beautiful waysСнуд How to tie a scarf, scarf or tippet on the head — the most beautiful waysорар How to tie a scarf, scarf or tippet on the head — the most beautiful waysшал-шал

Разбойник мед

Леки и лесни начини за връзване на шалове, винаги ще бъде най-популярен сред спортни и бойни дами.

Начин # 1. Вземете правоъгълен шал от негрубые плат и го сгънете на половина. Направете тънка ивица, трябва да увийте главата си. След това завържете краищата под косата.

Начин на # 2. Сгънете по дължина шал за главата. Изравнявам тъкан, а също и повдигнете краищата на челото, преминаване два пъти заедно. След това понижаване на краищата надолу и стискайте ги зад главата си. Давай напред и да завържете на възел, tucking краищата на вътре в продукта.

Начин на # 3. Този метод, наречен „осем“. Тук трябва да се използват декоративни катарами, която ще шал „осмица“. За да направите това поставете продукта на шията и нагоре, така че тя се намира по-долу на косата. В ключалката проденьте завършва шал, затегнете ги и се плъзга назад по косата, расправлять гънки.

How to tie a scarf, scarf or tippet on the head — the most beautiful waysШал на главата и How to tie a scarf, scarf or tippet on the head — the most beautiful waysкрасив шал за главата с How to tie a scarf, scarf or tippet on the head — the most beautiful waysлесен шарфиком на главата

Шалове в тези случаи не само придават момиче особен чар дръзки, но и да запазите косата, оформяне на прическа.

Пират Шарм

За завладяване на морето, не е задължително да ограбят ги на огромен кораб. Достатъчно си чар и красиво завязанным шал на главата!

Начин # 1. Вземете лек шал с правоъгълна форма и се сгъват на триъгълник. Сложете си го в главата, поставяне на челото на широката страна. Да направите преди края и завържете възел в центъра.

Начин на # 2. Този метод е много подобен на първия, само фокус на страната домакин. Сгъната на триъгълник кърпа се прикрепя към широката страна на челото му, краищата встрани. Сега завържете голям или малък възел.

How to tie a scarf, scarf or tippet on the head — the most beautiful waysПират така How to tie a scarf, scarf or tippet on the head — the most beautiful waysПират чар

Такива превръзки винаги ще изглежда безупречно на плажа или костюмированной парти.

Източна красавица

Любителите на ориенталски образи-навързани-Източен приказен тюрбани ярки шалове.

Начин # 1. Приложете носна кърпа до челото си, напълно покриващи главата. Съвети ви назад, се застъпват и точка напред. Челото вратовръзка двоен възел. Можете също така да плъзнете кърпичка малко настрана и вратовръзка завършва с лък.

Начин на # 2. Усукана тюрбан украсена с гъсти косми. Направете раздяла, разделяне на косата. Намерете център шал. Лявата част на косата и увийте около една страна шал, и около други. Издигане на двете половини на косата права и да пресече завършва шал, да ги сложи на челото.

Начин на # 3. Обърнете косата си в кок, и осигуряване на заколкой или гумена лента. Вземете със средна дължина, шал и го сгънете на половина. Сложи го на главата си и повдигнете краищата нагоре и завържете на възел.

How to tie a scarf, scarf or tippet on the head — the most beautiful waysОриенталски начин на

Принцесата на Изтока сега ще могат да се чувстват всяко момиче, завязавшая шал по този начин.

Класика форева

Разбира се, не всички момичета и жени обичат модерни начини за връзване на шалове. Именно за такива млади дами са представени както следва.

Начин # 1. Напълно изравнявам кърпичка. Да го вземат противоположни краища и ги сгънете към центъра така, че да се получи ивица с ширина 4-6 см, държейки краищата, поставете получената лента на главата, то се нуждае от средната част, за да отиде на линията на косата над челото. Съединете двата края ленти на задната част на главата, под косата и се връзвам на стегнат възел. За да завършите поглед, изхвърли завършва шал на раменете.

Начин на # 2. Сгънете кърпата по диагонал и място в горната част на главата, така че краищата да вися на гърдите. Вземи ги назад и завържете краищата на възел на врата.

Начин на # 3. Сложете шал така, че единият край е по-дълъг от другия. Пуснато на главата, на място в стадото трябва да бъде на нивото на веждите. Вратовръзка на централния възел.

How to tie a scarf, scarf or tippet on the head — the most beautiful waysКласически образ на How to tie a scarf, scarf or tippet on the head — the most beautiful waysкласическия образ с шал

Най-често срещаните начини за връзване винаги ще бъдат много популярни, тъй като те са много по-практическа форма.

О, орар!

Орар е предназначен за по-студените сезони. Лесно се използва като нос на раменете и главата, тъй като шал, като шал-качулка.

Начин # 1. Поставете орар на главата и увийте краищата на шал около врата. Един от краищата хвърли на раменете си. Подходящо за украса ще служи като брошки, които ще допринесат за някакъв консерватизъм.

Начин на # 2. Метод на предния капак. Небрежно хвърли орар на главата така, че между шал и на главата си имаше свободно пространство. Дългия край водят до кръста и са на каишка.

Начин на # 3. Като небрежно задрапируйте го около главата си, като я около врата си, на края на обрат в спирала от страна и надеждност.

How to tie a scarf, scarf or tippet on the head — the most beautiful waysОрар

Избор на начини за връзване на шал, винаги да помним за външния си вид. Собствениците на кръгло лице не се препоръчва напълно да покрива косата шал, тя трябва небрежно да се откажат и рамка на лице няколко къдрици. Джинджифил е по-добре да не се носят шалове и кърпи за глава на червени и розови нюанси, така че цветът на косата и цвета на продуктите сольют, но по-тъмни цветове са идеални.

How to tie a scarf, scarf or tippet on the head — the most beautiful waysКрасива шал с фолклорни мотиви How to tie a scarf, scarf or tippet on the head — the most beautiful waysкрасиво повязанным на главата си шал

Theme by Anders Norén