маникюр

Как да шеллак върху ноктите стъпка по стъпка

Shellac е прекрасен здрав и гланцово покритие, устойчиво и нежна. Това може да се прави в салон, но може да се подготви и придобиване на определен набор от материали, така и у дома. В тази статия ще разгледаме как да направите шеллак в домашни условия, е необходимо и всички плюсове и минуси на покрития.

How to do shellac on nails step by step

Малко за шеллаке

Шеллак-това е специален хибрид на лака за нокти и гела. От една страна, то трябва да се прилага, като четки за рисуване и да има такъв огромен спектър от нюанси, а от друга страна, поддържа ноктите са дълги, а за сушене се използват UV-лампа. Как рисува, той все още носи специална течност и не врубился, че защитава нокътната плоча от механични повреди. Това е безобидно и меко действие, обяснява непрекъснато популярност шеллак. Освен това, гел-лак може да се направи от почти всеки дизайн.

How to do shellac on nails step by step

Покриване на обезщетения

  Използването на никакви вредни вещества, така че го поставя на ноктите не е толкова лошо. Но от време на време ще правото на помилване от нокти и шеллак. Това покритие също така е подходяща за бременни жени, ако не е твърде силни хормонални удари, които понякога отказ от изкуствени материали. За страдащите от алергии шеллак това е и чудесна възможност да направите красиви ръце, без да навреди. Покритие защитава ноктите, което ги прави да започне да расте бързо. Дори ако никога не са били в състояние да си естествени нокти по няколко милиметра на дължина, под шеллаком те ще ви удиви, скорост на растеж. Огромен набор от различни нюанси може да създаде на ноктите си различни фигури, за да изберете правилното осветление, за да отговарят на дрехи — общо, дава широко поле за експерименти.

How to do shellac on nails step by step

Какво ще ви трябва

За повечето жени, които не са свързани пряко с индустрията за красота, въпросът за придобиване на консумативи за домашно floor Model-това винаги е голяма загадка. След всички козметичен толкова много — особено средства, които дизайн — никакви пари не стига всичко това да купя. Но за да има къща да направи маникюр, дори с покритие led zeppelin, не е необходимо да закупите всички обикновен салон. Ще правя само за себе си тук и да си купя един малък комплект по ваш вкус — няколко цвята гел-лак, една или две пилочки за нокти, малка бутилка обезмаслител и грунд, и т.н. Опишете подробно и стъпка по стъпка, с какви материали и оборудване трябва Да закупите, за да се прилага у дома шеллак нокти.

  • Първото нещо, което трябва да се купи UV Лампа — това не. Само в тази лампа може да се суши на гел-лак покритие. За домашно ползване не е необходимо да купувате скъпи модели, подходящи и обикновен 9-ти или 3 — ваттную крушка. Готов комплект за шеллак — не е най-добрият избор. Обикновено са полезни компоненти в тези комплекти малка, и те непрофесионално. Така, любител-на Любителско ниво. Добро качество на този комплект няма да даде. Ако, разбира се, това не е професионална серия. По-правилно би било да се купи по-добре, отколкото шеллак една от сериите. Няма опит — да експериментирате с различните марки и да се опитаме да съчетаем тяхното приложение е рисковано. Освен това, вие едва ли ще могат да разберат, че е подходящо, и че не се пази покритие. И да се прилагат на една и съща серия на по-професионално, а резултатът ще бъде по-предвидим.

Затова купувайте база, няколко любими цвята и емайл от един производител. Можете да закупите матирана или гланцирана повърхност, за подобряване на дизайна. Не е задължително да се вземат скъпи и насърчават марка, можете да изберете икономичен, но качеството на марката. Обезмаслител и грунд течност за премахване на шеллак — тези течност не струва много, и достатъчно много дълго. Расходники: памучни дискове, пилочки, портокалови пръчици, лак за нокти. Вие също ще се нуждаят от мек който е паркет за премахване на мастния слой, с плочи и детайли баба, безворсовые салфетки, разнообразен дизайн.

Може би, докато е достатъчно, за да започне първата си маникюр. Всичко, което ви трябва, са изброени тук. И ако искате да си купите бои, четки, dotsy за рисуване, пайети, декорация и други конструктивни материали-това е всичко, което вече ще се решават на етапи, за задълбочаване на нокътната тема.

How to do shellac on nails step by step

How to do shellac on nails step by step

How to do shellac on nails step by step

Процедура

Помислете поетапно, както следва нанасяне на лак на ноктите си у дома. Предварително се уверете, че Крушката и комплект за доставка е удобно и не пречи на теб.

  Измийте ръцете си с вода и сапун и ги подсушете. След това трябва да се направи необрязан маникюр. Мек Баба леко се разхожда по повърхността на нокътната плочка, премахване на най-горния мазен слой. Специална течност за обезмасляване на нокътната плочка. Това е много важно, е наличието на мазен филм и не достатъчно задълбочено лечение на най-често срещаните причини е, че покритието беля. Правете всичко постепенно и без бързане. vСейчас на поръчка е нанасяне на грунд за по-добра адхезия на покритието към повърхност. Базата се нанася върху ноктите на тънки слоеве, просушивая всеки нокът в лампата. Не забравяйте да промазывая край на нокътя и от двете страни — по този начин ще удължите услуги покритие. Нанесете втори цветен слой, а също така и суха. При нанасяне на цветен слой уплътнителен плоча не се изисква. Ако искате да постигнете по-наситен цвят, нанесете втори цветен слой. На този етап може да се направи дизайна. Всички изсъхне на лампа. Нанесете прозрачен гланц горен слой, така нареченият „финал“ сухо. Готов комплект за шеллак да не съдържа палтото, внимавайте, това е необходимо. Понякога възниква матовость, а не блясък — за някои проекти е по-подходящ. Отстранете обезжиривателем лепкав слой, ако има такива, и намажете кожичките с маслени бои. Всички ваши блестящи нов маникюр и дизайн с помощта на облицовки шеллак. — Как да направя френски маникюр шеллаком, ще бъде написано по-долу.

How to do shellac on nails step by step

How to do shellac on nails step by step

How to do shellac on nails step by step

Как да лунен маникюр шеллаком

Този красив дизайн е много популярен сега. Това може да стане с помощта на лак, гел, акрил, и, разбира се, шеллаком. Освен това, шеллак в този случай има своите нюанси.

  Най-изгодно изглежда такъв вид маникюр с овална форма нокти. Но ако си форма, не, Не се притеснявайте — с правото за нанасяне на шеллак-покритие може да се украсяват всякакви ноктите. Толкова красиво и остри, за да се подчертае контраста дупка с покритие от гел-лак, трябва да се използва за започване на листове. Впоследствие, когато очите вече са подготвени, можете да направите дупки с помощта на четка. Дизайн трябва да бъде колкото е възможно дори. Преди да залепите ленти шаблон, го махнете от повърхността на плоча със слой лепило и оставете да изсъхне. Можете да си купите готови комплекти с необходимите материали за лунната и френски маникюр шеллак. Отделна покупка ще лампа и консумативи. Правя това стъпка по стъпка, без бързане.

How to do shellac on nails step by step

Как да се освободите от шеллак дома

Когато са били задължителни 2 седмици, може и по-рано, трябва да се отървете от стария покритие. Как да се освободите от шеллак с нокти, инструкции стъпка по стъпка:

  Да се подготви комплект обикновени памучни дискове и фолио. Всеки диск трябва да бъде разделен на две или четири части, както фолио разкъсат на ленти, дълги 6-7 см дълъг и 2-3 мм. На дискове последователно, за да нанесете течността за премахване на гел-лак и увити в одеяла нокътната плочка. Правилно ще направи това колкото е възможно по-плътен. След това ръководство включва опаковане всяка купа в алуминиево фолио. Това ще създаде условия за по-матов или гланцов шеллак се отстранява бързо от вашите нокти и без остатък. След като всички нокти трябва да са опаковани във фолио, чакай малко — 5-7 минути.Чрез дошло време, отстранете фолиото и дискове една портокалова пръчка и выгрести остатъци покритие. Ако всичко е направено правилно, покритие тръгва лесно. Покритие остатъци могат да бъдат отстранени, ако малко се разхожда по ноктите melkoabrazivnymi детайли баба или който е паркет. Обезмаслени на повърхността и да започне или за нанасяне на нови покрития или прилагането на специално лечение матиран лак за нокти, и като изсъхне — вотрите в епидермиса масло за нокти.

How to do shellac on nails step by step

Препоръки

Както и всякакви други декоративни процедури шеллак също има някои подводни камъни, които трябва да знаете:

  Необходимата поддръжка на техниката. Дръжте ноктите на лампа не по-малко от 2 минути. За по-малко време шеллак не може напълно да замръзне, което ще доведе до заградотряды. Но да се прекалява също е лошо. Обикновено крушка-това е 2-минутен Таймер, се концентрира върху него. Матово покритие покритие е доказателство за това, че шеллак суха. Правилно съдът се завършва и когато се прилага върху прозрачна основа и финишно покритие. Ако ноктите се чувствате парене, а след това плоча твърде чувствителни към температура. Може би тя нараняване на скелетния при строителството или отнемане на покритие шеллак суха. Твърде гъст покритие може също да предизвика парене. Ако това изгарящо ще се чувствате, веднага дръпна ръка от лампи, и след 2-3 секунди отново да се постави. Така, стъпка по стъпка, по-добре сухи нокти, и дискомфорт. Самата Лампа, между другото, няма нищо общо с него. Безворсовые кърпички може да се замени обичайните фармацевтичната превръзки. Факт е, че при използването на салфетки и чалми на ноктите не ще остане ворсинок, както при използване на памучни дискове. И липсата на различни подобни малки замърсители и осигурява най-добрия възможен резултат при работа.

How to do shellac on nails step by step

How to do shellac on nails step by step

How to do shellac on nails step by step

How to do shellac on nails step by step

Theme by Anders Norén