стил

Как да се освободите от лак гел дома Основни правила и препоръки

How to remove gel Polish at home the Basic rules and recommendations

Цена за такава процедура в салон за красота е доста висока, така че любителите на изкуствени и трайни настилки е препоръчително да се разглежда по-задълбочено проучване на този въпрос

Как да се вдигне на гел лак в домашни условия? Аз трябва да кажа, има много начини, защото с появата на този инструмент на пазара момичета непрекъснато търсят нови начини, за да „безплатно“ как да се отървете от надоевшего маникюр. Прочетете следната информация, вие със сигурност можете да се научите как да се освободите от баланс с нокти без много усилия и вредно въздействие.

How to remove gel Polish at home the Basic rules and recommendations

С помощта на специални устройства

Най-популярни методи

Както знаете, днес има много техники. В процеса на процедурата се използват различни материали и инструменти. Днес ние ще разгледаме само някои от тях:

Средства.

    Които се използват в професионалните салони за красота. Тази течност се използва маникюриста, се нарича „removename“. Така че, ако вие често правите нийл арт с гел-лак, просто трябва да направите няколко бутилки, така да се каже, за всеки случай. Помислете за това: ако десет пъти да отидете до учителя, за да премахнете маникюр, можете да прекарате около 6 хиляди рубли. Същото може да се направи, Разходите само на 500 рубли купя професионален инструмент за премахване на шеллак. Спестявания е очевидна, нали?

How to remove gel Polish at home the Basic rules and recommendations

Ацетон.

    Разбира се, този продукт може да премахне остатъците, но ние не препоръчваме да се правят такива манипулации, ако това е абсолютно необходимо. На първо място, съставът на течността съдържа опасни химични вещества, които влияят отрицателно върху здравето и общото състояние на ногтевых плочи.

How to remove gel Polish at home the Basic rules and recommendations

Стар и изпитан начин

Съвет! Да се избягва контакт строителни ацетон с повърхността на ноктите. Използвайте само тези решения, които се използват за производство на течност за премахване на лака.

Спирт или водка.

    • Ако правите всичко правилно и следвайте инструкциите, за да деинсталирате по този начин

гел-лак

    това ще бъде много лесно. Така че, какво трябва да се направи: първо, усукване и низходящо със спирт памучни дискове, сложете ги в чиния и материалът, омекотява колкото се може по-бързо всеки пръст, облечен в дреха от фолио. По този начин, можете да създадете малка оранжерия, с оптимален микроклимат. След 15-20 минути да се освободи дръжката от вълна и металлизированной хартия и внимателно отстранете остатъците от грим с помощта на подръчни средства.

Можете да правите манипулации на етилов алкохол

Съвет! Ако използвате чист алкохол, не забравяйте да се разрежда с вода. Съотношение трябва да бъдат еднакви.

Обикновен лак за нокти.

    Тя се прилага само в изключителни случаи, когато е под ръка, не е много разочарован, не ацетон или спиртосодержащей продукти. Преди процедурата да се подготвят предварително памучни дискове, кърпа без плат и лак. Нанесете върху повърхността на ноктите и веднага го избършете с парче плат. Веднага искам да отбележа, че за идеален резултат на никой не гарантира, че остават развод, затова се препоръчва незабавно да закупите специална течност.

Сега ние се движим с банков превод на документи. Броят им остава непроменен, независимо от това, какви материали се използват по време на процедурата. Разбира се, винаги трябва да имате под ръка портокалова стика за маникюр. Не може да се мине без мека пилкой за естествени нокти. Изтрий от любимата си козметика четиристранна баба, с различни степени на твърдост и фолио.

Съвет! Метални листове, усукани в малки роли, има в кухнята на почти всяка дама, която подготвя нейните семейни вечери и се пече на различни торти. Но ако те не са под ръка, материал лесно да се замени на елементи, които са под ръка. Ние говорим в един от следващите раздели.

Преместване: указания за употреба

Като цяло, процедурата за отстраняване на изгубени естетически качества на покритие отнема около 30 минути. Памучни тампони, и по-добре, отколкото кръгли колела, се разделят на четири равни части. Под действието на течности да не се влоши състоянието на кожата, намажете пръстите си с удебелен крем. Приемате смес, обилно нанесете на дебел слой. На първо място, той ще ви предпази от дразнене, на второ място, ще се превърне в сериозна пречка за проникване на вредните вещества в организма. Овлажнява продукти, пуснати на своята чиния и внимателно ги покрие с фолио, изчакайте 10 минути. Премахнете всичко ненужно и портокалова пръчка, за да премахнете накиснати парчета гел за нокти. Последният щрих ще стане обработка на ноктите на баба и да коригира тяхната дължина с помощта на мека пилочки.

Съвет! В никакъв случай не се опитвайте да отстраните твърдите частици означава. Това може да доведе до увреждане на естествени нокти. Сред нещастни последици е образуването на пукнатини и махане на ламинирано покритите, изтъняване и загуба на естествения блясък. Тогава подобни проблеми трябва да се решават, да посещавате салони за красота и направи процедурата за възстановяване на дома си.

Какво да правя, ако няма фолио?

Металлизированной хартия необходимо при извършване на някоя от горните манипулации, насочени към премахване на остатъци маникюр. Но има няколко ситуации, когато това приключи, или просто сте пропуснали да си купите в магазина. Тогава какво да правя? Достойна алтернатива ще кръпка или специално устройство, подобно на прищепку. Те могат да се носят на всеки пръст. Има и друго спасение – малък стак. Налейте във всяко от тях необходимото количество течности и потопете ноктите там. Не забравяйте за използването на мастни сметана.

How to remove gel Polish at home the Basic rules and recommendations

How to remove gel Polish at home the Basic rules and recommendations

Полезни съвети и трикове

Преди да се пристъпи към процедура да се отървете от скучни нокти, претегля всички „за“ и „против“. Аз трябва да кажа, че с правилен подход можете с увереност да се каже, че да няма неприятни последици доведе. Но ние трябва да помним, че къщата ацетон – това е отрова, могат да причинят непоправими щети на пластинам. Невнимателно пиенето на алкохол може да доведе до увреждане на епидермиса. Освен това, някои компоненти могат да предизвикат алергична реакция и да предизвика дразнене и сърбеж.

How to remove gel Polish at home the Basic rules and recommendations

За да се избегнат неприятните моменти, свързани с индивидуална непоносимост към някои вещества, предварително направете тест за чувствителност. В този случай, можете да приложите някои инструменти, които се използват в участък от кожата на вътрешната част на лакътя. Ако след 20-30 минути не са открили нито зачервяване, не се усеща и необичайни усещания на гадене или световъртеж, тогава сместа може да бъде използван за премахване на гел-лак.

How to remove gel Polish at home the Basic rules and recommendations

С помощта на фолиото

Съвет! Притежателите на нежната и чувствителна кожа най-добре се избягва собствена манипулация. Надплащане в салони за красота може да ви спаси от нежеланите ефекти, лечението на които изисква много усилия и пари.

How to remove gel Polish at home the Basic rules and recommendations

Има, разбира се, е по-безопасно за дермата как да се отървете от старите си нокти, но подобни процедури, и по-специално техните подготвителни етапи, отнема много време и усилия. За да се избегне дразнене на епидермиса и странични опори, трябва да изрежете детайла памучен тампон, които имитират формата на нокътната плочка. Но, както показва практиката., на теория това изглежда доста просто, но в действителност това е доста сложен и труден процес. Може би в близко бъдеще производителите ще създават продукти, които улесняват работата в жените, които искат да оттегли маникюр в домашни условия.

Възстановителни работи

Да речем, че вече са изпълнили всички необходими манипулации и ноктите отново изглеждат естествено и реалистично. Но какво да направя? Разбира се, трябва да направим всичко, за да сте сигурни, че пръстите на краката отново са закупили красив млад вид. Фактът, че гел-лак не е най-полезното покритие, то прониква в структурата, източване на нокти естествен блясък и жизненост. Именно поради тази причина специалистите препоръчват да правите маникюр само в спешни случаи, например, преди тържествено събитие, дълга командировка, ваканции или други важни събития в живота.

How to remove gel Polish at home the Basic rules and recommendations

Баня ще помогне за възстановяване на ноктите

За това, за да си върне предишната си красота, ще трябва да направи своите бани. За начало купете от аптеката, всички необходими съставки. Голяма помощ в това отношение, натурално масло от лимон, портокал и морска сол. Да извършват „ремонти“ повече от веднъж седмично. За това изсипете във ваната с топла вода, добавете малко сол и няколко капки от различни масла. Препоръчва се да се запази дръжката в такъв формат в продължение на 10-15 минути.

Внимание! В интернет има много сайтове на тази тема и на различни женски форуми активно обсъждат такива въпроси. Препоръчваме ви, преди да започне оздравителен курс прегледайте внимателно информацията, изберете правилната рецепта, за да научите как предварителен тест за индивидуална непоносимост към компонентите.

Разбира се, там днес е публикувана на голям брой методи и техники, че, по принцип, се различават само в използването на едни или други материали. Но ние бихме искали да се каже, че повечето от тези възможности е пълна безопасността на кожата и ноктите, и не винаги гарантира перфектен резултат. Затова ние препоръчваме използването на професионални течност, осигуряване на качествено отстраняване без последствия.

How to remove gel Polish at home the Basic rules and recommendations

Много разочарована, трябва да се подхожда с голяма отговорност. Първо, прочетете внимателно информацията, съдържаща се в етикета на продукта. Например, много е важно срок на годност. От свеж състав, толкова по-добре. На следващо място, преглед на съдържанието на флакона. Добре, ако сместа ще присъстват не само трябва да се отстранят лак компоненти на гела, но и вещество, което допринася за бързото възстановяване на плочи. Средната цена на тези средства е в интервала от петстотин рубли. Така че не бързайте да купувате евтини аналози от страна на китайските производители, които в последно време са наводнили пазара. След прилагането на качествена течност в същия ден да се направи още един маникюр с дълготраен и издръжлив шеллак. Запомнете това, и не щадят пари за закупуване на такива продукти. Качество-е ключът към вашето здраве и добро настроение!

Theme by Anders Norén