маникюр

Как да се направи красив маникюр с моделиране на ноктите

Леене на ноктите-това е вид дизайн наращенных нокти. Тя е създадена с помощта на специални инструменти. Дизайнът е създаден с метално фолио за леене на нокти, покрити с гел-лак. Маникюр изглежда много красиво, защото преге създава уникален модел.

Материали за маникюр

How to make a beautiful manicure with the molding on the nailsАко сте решили да овладеят тази техника, започнете с подготовката на инструменти и материали:

    грунд, база и топ покритие; гел-лак; златист или друг лак фолио; портокалова пръчка; * тънък пискюл; UV лампа (може да се използва led лампата); обезмаслител и безворсовые кърпички за премахване на лепкав слой.

How to make a beautiful manicure with the molding on the nailsМного красиво изглежда леене на ноктите си. Как да стане това? Защото новодошлите може да изглежда, че техниката е много сложна. В действителност, при нужното умение, вие ще създадете красив маникюр, много бързо. Кастинг техника включва нанасяне на гел боя за леене на ноктите на цялата повърхност на нокътя, а на половината. Красив злато и черен маникюр — комбинация се превърна в класика на празнична украса.

Поради фолио създава красив блясък, който до голяма степен зависи от цвета на лак-основа. Често се прилага фолио не на сухи, лак, а специален лепкав гел, който се оставя ясни отпечатъци на фигурата. Може да се купи в специализирани магазини в ноктите на услугата. Боя е на кастинг трябва да се създаде изискан модел на конструктора с различна трудност. Продукти изискват Ейми. Той има богата цветова гама, и цената е доста приемлива.

Еднозначен отговор на въпроса, каква фолио по-добре да не се дават. Обхватът е много широк. Фолио могат да бъдат закупени в различни цветове, с различни ефект: блясък, метален блясък, няколко холографски сложен модел. С нейна помощ можете да създадете на ноктите си релеф, мозайка, модели.

Вие дори можете да намерите фолио с участието на цветовете, например, блестящи рози или лалета изглежда страхотно на ноктите е просто шик — дизайн, много женствен и нежен.

Как да се направи отливка на ноктите

How to make a beautiful manicure with the molding on the nailsНие трябва да започне с цялостна подготовка на ноктите. Едва ли ще искате да се получи резултат, след няколко дни, чакъл и началото на разпада на разстояние. Качествено направили маникюр с гел-лак може да се задържи на ноктите до четири седмици. Може и повече, но това не е препоръчително за толкова дълго време с тях ходи. Естествени нокти растат, краищата се формира от допълнително натоварване, можете да ги раздели.

Внимателно изрежете кожичките с помощта на ножица или ножица за нокти, тънка, как предпочитате. Придава на ноктите в желаната форма, отшлифуйте плоча за отстраняване на излишното блясък и изравняване. Нанесете основен грунд, за да изсъхне на лампата, след това да се нанесе слой цветен лак. Обикновено, гел-лак за насищане се нанася в два слоя, се опитваме да нарисуваме най-голяма близост до зоната на кожичките, да не го докосва. Този метод за нанасяне на се нарича „ципа“, тя изглежда по-добре — това е като че ли ноктите вече расте в цвят. Сух фон. Ако искате да го завърши, например, могат да шият сако, който ще бъде добър в комбинация с фолио. Сега нанесете върху третираните ноктите (не забравяйте премахване на лепкав слой) на фигурата с помощта на специален гел, оставете да изсъхне, кликнете върху избрания лист фолио, гладки. Извадете го от шаблон отпечатывается на ногте. В резултат на най-горния слой, сухота в лампата, извадете лепкавост.

Изглежда много красиво, корнизи течни камъни. Подготовка на ноктите ще бъде същото. След това нанесете модели с помощта на черен гел, изготвя фина четка обграждат линия, на която трябва да поставите фолио за печене. По този начин Вие можете да направите за правене на обемна скулптура, причиняващи края на витражного гел, и получената картина статуи гел. Цялата тази красота се засилва до края.

Разнообразие на дизайни

How to make a beautiful manicure with the molding on the nailsЛеене на ноктите-това са различни модели, те могат да бъдат нежни или използването на течни камъни. Сега в тенденцията на витражи и мозаичных модели, който изисква умения и опит, нийл-арт.

Възможности за създаване на красив маникюр, след това с много голям кастинг. Например, такъв маникюр изглежда добре с ефект на напукване на кожата. Цвят-добре е да изберете синьо и златно.

Ако не сте ексцентричен човек, не прехвърляйте агресивен черно-червен дизайн — с, със сигурност ще покаже, всички го страстна природа, която не е свикнала да стои настрана. Трябва да се открояват от тълпата!

За всеки празник яке с кастингом. Син на основния фон изглежда благородно мрамор якета, украсени със сребърна кастинг. Просто да си купите фолио на правилния цвят. Можете също така да изпълнява сложни проекти в злато. Бяло сако със сребърни или златни леене еднакво подходящ както за почивка, така и за ежедневието. Златен кант винаги дизайн придава изискан вид. Често тази жена версия може да бъде намерена на ноктите булки.

Техниката на леене използват течни камъни за тези, които не може да си представи живота без блясък и блясък на скъпоценни камъни. Но за използването на технологии ще изисква специализиран полимер, лесно за нокти, за да пресъздаде изумруди, малахитом и сапфири.

Предимства на леене

Ако се спазва технологията на нанасяне на гел-лак и правилно да се подготви за процедурата и самите нокти, и по същество, по жребий:

    маникюр трае до четири седмици; фолио е лесен за използване; голям избор на фолиата за маникюр; да се създаде разнообразие на модели и ефекти.

How to make a beautiful manicure with the molding on the nailsАко първият опит не успя да създаде отливки, то това може да бъде липсата на лепкавост. Често се случва така, че новаците гел частично изсъхне, фолио е напълно вытравлен. Или ти не положих никакви усилия при прилагането на фолио върху пръста си — той трябва да бъде внимателно стисна и гладка. Резултат: размазани и непривлекателен външен дизайн. Му се наложи да променям отново, чрез премахване на слой от фолио.

Това е много важно за нокти, да си купите качествени лак и добър фолио. Докато си лампа за сушене трябва да е добра власт.

При желание, във всяка техника за нокти изкуство на изкуството могат да се обучават самостоятелно у дома. Бъдете търпеливи, за закупуване на всички необходими често експериментират с изкуствен съвети. С тренировка идва дългоочакваното опит — ноктите ви винаги ще бъде чист, добре поддържан и много атрактивен дизайн.

Theme by Anders Norén