маникюр

Как да направите огледално ноктите в домашни условия

Има много идеи за оригинални маникюр, и всяка година на мода за декорация на нокти стават все по-и по-странни. В последните години много жени са съпричастни към холивудски маникюр, при която лак се нанася метално покритие с отличен гланц. Огледално ноктите — модерна тенденция, която се постига ефект на този огледала.

Какво е метален маникюр

How to make mirror nails at homeВ този маникюр създава огледално-рефлексен повърхност, която има способността да се отблъсне, с блести и грее.

За да се създаде такава красота, по-различен начин. Ногтевая индустрия се развива непрекъснато и предлага нови методи , които можете да използвате, за да украсите вашите ръце.

Има няколко мощни начини:

    огледало или гел-лак; специално фолио за маникюр; използването на кино; режийни ноктите с хром; специална хром прах (глиттер).

Всички методи имат своите плюсове и минуси. Домовете на повечето момичета предпочитат да използват светлоотразителни ленти, които трябва само да залепите върху повърхността на ноктите. Този филм се продават в козметичните магазини.

Семинари

How to make mirror nails at homeСмята се, че до огледален блясък на ноктите е много трудно, но всъщност процедурата е съвсем проста. За да започнете, е важно да изберете подходящ дизайн. Ако не сте сигурни, хареса ли ви такъв блясък, може да се направи френски. В този случай, изберете желания от вас цвят лак и съвети ще има огледален ефект. Метален блясък може да бъде не само сребро, но и златото.

Процедурата трябва да започне с хигиенни грижи, а след това да изберете подходяща форма и махнете с кожичките на ноктите плочи. Преди започване на работа на повърхността на ноктите не трябва да е неравен и грубост. След това трябва да изберете начин на нанасяне на покритие. Не забравяйте да се използва като база за защита на ноктите.

Прах, блясък и пигмент

How to make mirror nails at homeАко сте избрали пайетки, трябва първо да се сухи нокти, след като гел-лак. След това можете прах хром .. с пръсти, специална четка или Eyeshadow гъба. Въпреки това, в никакъв случай не е прекалено силно да търка прах. Всички движения трябва да бъде чист и прав, тогава пайети ще не се плъзга. С четка може да изчеткате и излишния блясък. Обърнете внимание на кожичките, тъй като около нея не трябва да има искри. Ако всичко е направено правилно, вие ще получите ефект на лек метал, а не обикновен маникюр с пайети.

Покрийте с фолио

Избраният от вас цвят лак за нокти не трябва да се покаже чрез фолио, тя трябва да се допълват и да се насити. След прозрачен лак или лепило трябва да се намали по размер нокти фолио на изкуството, за да положат метална страна надолу. След това трябва да се изгладят и гладки го с пръчка. След отстраняване на филма ще се получи добър огледален ефект.

Използването на етикети

Филмът изрежете по размер. Тъй като този материал лепкав слой, няма нужда от лепило. Филм на топлина под лампата, да го направи еластичен. След това материалът трябва да се прилага за ногтю и посочи към земята, с помощта на памучен тампон. Всички излишъци могат да се отсече. В крайна сметка вие ще имате прекрасна холивудски маникюр.

Прилагането на гел-лак

Можете да използвате обикновена или гел-лак. Оцветяване трябва да бъде направено максимално обхващат повърхност. Ако не го направите, резултатът ще бъде на разводите и плешиви петна, че ще бъде много грозно изглежда. Тези покрития имат в състава частици, благодарение на които след процедурата вие ще получите желания ефект метален блясък. След покриване можете да използвате специален топ, за да разшири покритието.

Съвети за получаване на ефективен резултат:

How to make mirror nails at homeОгледален лак за нокти трябва да бъде от познат производител. Състава не трябва да са вредни компоненти. Текстурата на боята трябва да бъде по средата и не е дебела — на един нокът може да бъде трудно да се предадат блясък. Той не трябва да има петна и ставните връзки. Нанесете лак в серия и да не бързаме. Препоръчително е да лак е гладка и твърда четка, в противен случай ще трябва да положат максимални усилия за равномерно оцветяване на ноктите. Бутилката преди употреба трябва да се разклаща. Преди да нанесете лак, за предпочитане обезмаслени нокътната плоча.

Много известни личности обожават този нийл-арт, защото тя е много оригинален, и това помага на всяка жена да подчертае стила и красотата на ръцете. В идеалния случай е добре да се опитате всички начини и изберете този, който ви подхожда най-добре.

Възможности огледала за нокти на снимката. How to make mirror nails at home How to make mirror nails at home How to make mirror nails at home How to make mirror nails at home How to make mirror nails at home How to make mirror nails at home How to make mirror nails at home How to make mirror nails at home How to make mirror nails at home How to make mirror nails at home

Theme by Anders Norén