С настъпването на студеното време грим в бяло като никога е актуална. Този грим ще направи очите ви по-ярка и са изрично, а ако имате малки, дълбоко поставени очи, грим бели сенки за очи е това, което ви трябва. Помислете бял грим.

How to do light makeup in white tones independentlyКрасив грим в бяло.

Как да използвате бяла сянка

Бяла сянка избират в зависимост от вашия цветотипа, състоянието на кожата на лицето, неговата форма и други фактори. Бяла сянка може да бъде добра база за други сенки — така че, ако нанесете сенки с бял цвят на тъмен, тогава това ще бъде интересен опушен цвят.

Бял оттенък е подходящ за дневен грим. Тя е подходяща за всички, но момичетата със светла кожа, сиво-сини очи и този грим изглежда особено ефектно. Дъбени красавици бял грим също трябва да е между другото.

How to do light makeup in white tones independentlyОсновен акцент в бял грим е правил в продължение на векове.

Запомнете няколко правила за това, как да използвате бели сенки.

    Опитните гримьори са бели сенки по скулите и устните ги последват. Бели сенки за очи добавите руж и на прах: средства стават елегантен перлен оттенък. Със сенки с бял цвят може да се коригира овал и черти на лицето, те ще помогне да се проясни желаните райони. Бял грим помага да съчетаете нюанси на синьо, сиво, кафяво и зелено нюанси, с бяло. Бял цвят ще помогне да се определи зле направен грим — ако сте прекалили със сенки, достатъчно е да се сложи малко бяло на клепачите. Бял грим-това е идеалното решение за близо посаженными очи. Нанесете малко сенки бели сенки във вътрешния ъгъл на очите, в съчетание с челото и отстрани на носа. Бели матови сенки перфектно заместват молив.

How to do light makeup in white tones independentlyЛеко опушен цвят, много подходяща възраст в бял грим.

Бяла „Коледа“ грим

Бял грим може да се използва не само сянка, но и молив. Направи грим на очите, популярен в ерата на 60-те години, които, между другото, може лесно да се направи на Нова година.

Мека четка праха, активен движещ клепач. Вземете бял молив, очертайте дебела линия и боя. Нанесете втори слой и направи същото. Вземете сянката на димен нюанс и извозването на четката, рисува гънка на горния клепач. Пунктирана линия на горната граница. По-тъмен на цвят отново и да гънка на горния клепач. Бял молив, начертайте линия на долните мигли. Под теглене на бялата линия притежават четка с тъмни сенки: ще трябва да се тегли линията на стрелката и прогонени от топ модел. Сянка светъл цвят сенки. Покрасьте мигли черно мастило. За този грим ще отговарят на устните неутрален или бежов цвят. Защото грим за Нова година, нека добавим малко седеф с пайети. Бял грим готов! How to do light makeup in white tones independentlyГрим в бяло за новогодишната партита.

„Крадци на стрелките“ бяла сянка

Но, както сте разбрали, вечерен вариант. Сега нека да овладеят техниката на създаване на класически дневния грим с бели сенки. За по-драматичен грим, вземете черен молив.

На движещ се на клепача нанесете сенки база или на праха, активен клепачите. В този случай, използвайте грунд за сенки. Нанесете бели сенки за очи и леко растушевываем. Затъмняване на външния ъгъл на очите бежови сенки. Нанесете по-светъл нюанс под вежда. Пристъпи към най-сложните — нанасяне на очна линия. Това е стъпка, която не всеки може дори и за десети път. Но ние подробно ще ви разкаже, как да рисувате с молив за очите е гладка, „Даровской“ стрелка. Освен това, това ще помогне да се определи опущение на горния клепач. Така че, вземете молив и нарисувайте тясна линия. Най-важното-да нарисува формата на миглите. Вътрешното пространство трябва да е много внимателно да се оттегли. Рисуващи линия е по-широк и по-широк, progressivem стрелка до края на миглите и дърпа линия на долната граница на стрелките. От тази линия са на линия, като го държи почти хоризонтално. Стрелка надолу и облекчаване на прехода. Същото правят с второто око. Моля, изчакайте, докато този слой суха очна линия, след това да мине през стрелката за по-идеален резултат. „Крадци“ е готов стрели! Накрасив мигли, но за предпочитане е самозалепваща се лепенка, тъй като стрели изглеждат по-добре с луксозни, гъсти миглите, отколкото може би не всяко момиче може да се похвали. Такива стрели по-подходящи са по-дълги вежди, вежди така трябва да се удължи до износител. Устните в този грима трябва да е неутрален цвят, леко бежово. И, разбира се, прическата трябва да е максимално отваряне на лицето — в ръцете си „изискват“ към себе си абсолютното внимание. How to do light makeup in white tones independentlyЯсни черни стрели в никакъв случай не се развалят ярък мейк.

Грим в черно и бяло

Приложите сянка, земята или на прах. Бели сенки, наложени върху движещ клепач и растушевываем. Черен молив на външния ъгъл на окото за получаване на контур. След това се въвеждат в стрелката, а това, от своя страна, произтичат и да доведе до гънката на горния клепач — се получава триъгълник. Сега да доведе до долния клепач и растушевываем. Върху външната зона на силни анти-заслепяване и да направите правилния преход. За привеждане на линия до вътрешния ъгъл на очите и заслепява лигавицата. На горната линия достига до вътрешния ъгъл. Опитайте се да запълни пространството между миглите, в противен случай ще се появи грозно просвета. На тази снимка има някаква бадемовидни очи, котешки очи. Малък Златен сенки за очи ще добави и в гънката на горния клепач и растеж на долните мигли. Парцел с коректор розов цвят, под клепачите и растушевываем. Боядисване на мигли или използва надземната. Пълен грим за кафяви сенки. Сенчесто преминаването от Черно до гънката на горния клепач и на долния клепач. Даде бровям леко извити и се простират до храмовете. Очна линия равен на контура на стрелките. Лицето внимателно preputium, за да се мине с маркер. Устните не трябва да се съсредоточи вниманието на: тури червило на розово.

Обикновено грим в бяло, не изисква никакви аксесоари, и ако е необходимо, той е прост и лаконичен. Що се отнася до дрехи, малка черна рокля-това е най-подходящият вариант.

How to do light makeup in white tones independentlyЧерно-бял грим.