Грим за очи със стрелки е актуална във всички времена. Разнообразие от опции ви позволява да го използвате носителите очите на всички форми и размери и да създадат различни изображения, от ежедневието до най-ярките и нежни. За красив външен вид, само трябва да се разбере, какви са видове грим и кой от тях е най-подходящ за конкретен повод или физически данни.

How to make a beautiful make-up arrowГрим с дълги стрелки

Мода грим със стрелки

Историята на тази козметика датира от времето на Древен Египет, когато жените дърпаха дълга стрелка, докато се опитва да направи поглед като котка. Това е продиктувано от религиозни причини – защото една котка е смятан за свещено и е предназначен за защита от уроки и от зли сили. След това модата възприели от древните гърци и римляни. Но ръцете им не са били така красиви и изразителни, като египетски жени, но малко отвъд очите. Освен това, козметика направен на основата на олово, които са имали значителни щети върху кожата и много бързо тя беше стара.

How to make a beautiful make-up arrowГрим с ярки цветни стрелки

В Средновековието грим на очите със стрелки обичат на Изток. Сега като се използва смес от антимон, която не се разваля кожата, а дори се считат за полезни. Наложници гарема са напълно обводит очи черни и сини рисувани или златни ръце. След като ги връх на популярността дойде на XV век той е смятан за най-красиви тънки и елегантни линии. През ХХ век това е украса на очите е преобладаващ, а с 30-те години (когато са изобретили течна молив) и тя е само по-силна част от вашия грим рутинни женски започна да приема различни форми с безброй възможности. И все още си остава актуален за всеки повод.

How to make a beautiful make-up arrowГрим с широки многоцветни стрелки

Превежда стрелка в рамките на деня

Както и всеки друг вид грим на очите със стрелки трябва да се прави разлика по предназначение. Можете да изберете следните:

Лек грим на очите със стрелки предполага минимум губи време и козметика. Този вариант „на бърза ръка“. Не трябва да използвате сенки за очи или червило, просто овлажняващ средство или на основата на лицето. Тънки стрели по протежение на линията на миглите на горния клепач в очите е най-добре да рисува с молив (не прекалено тъмно), така че те да не са прекалено ярки и привличащи погледа. И накрая, само с едно докосване туш на миглите и устните си – прозрачен блясък. Идеален за ежедневна употреба. Дневен грим за очи със стрелки. Този грим се различава от светлината на факта, че позволява по-голяма изразителността, и това е добре за някои специални събития. След като ден на червено червило е, ако не вулгарно, това е много трудно. Сега на ден с червило, дори може да се изготви стрелките. Важно е това, че те конкурирана с ярки устни, но само за малко спусна клепачите, визуално удлиняя мигли. Ако основният акцент на лицето-очи, все още не се прекалява с цвета и интензивност. Най-добре е да се придържаме към молив и светли сенки (сив, светло кафяв, бял).Вечерен грим на очите със стрелки дава възможност да даде воля на въображението. Може да се използва не само сенки и моливи, но черна очна линия ще бъде уместно. Цялата палитра от цветове за избор на момичета и са ограничени само от собственото си цветен вид и въображение. Стрелките могат да бъдат тънки, дебели, подобни на котешки очи, дълги, с пайети, с шарките на абсолютно всеки, най-важното, се вписват в обща снимка и не спорете с червило. How to make a beautiful make-up arrowВечерен грим със стрелки

Инструменти за създаване на стрелките

За да направите красиви стрелките само един молив. Но ако мислите, че по-сложен грим, не може да се мине без допълнителни средства, които ще бъдат разгледани по-долу:

    очна линия ви позволява да рисувате меки линии, за да направи перо, лесно се поправят грешките, добре за тези, който продължава да изследва създаването на такъв грим;сенки за очи/суха очна линия за очи е лесен за използване, лек нюанс;течната очна линия позволява да се изготви ясна, ярка, тънка линия, но трябва да бъде предварително обучени;основа под грим, цветовете ще изглеждат по-богати, това помага на грим, не избледняват и не прерасне в бучки;извозването на четка за нанасяне на сенки за очи или течна очна линия, коректор ще ви помогне да скриете недостатъците на грим ако ви се е случвало да грешат.

How to make a beautiful make-up arrowГрим със стрелки

Как да изберете посоката си

Бадемовидни очи

Стрелките на бадемовидни очи по-добре ясно по линията на миглите. За по-красив ефект може да се направи удебеляване на външния ъгъл на очите или да удължи стрелка. Смята се, че в очите на всеки модел.

How to make a beautiful make-up arrowГрим със стрелки, за да бадемовидни очи

Тесни очи

За тези очи могат да се използват светли сенки, които визуално ще направят вашите очи малко по-широко. Тънките стрели на горния и Долния клепач. Не се намира в долната част, за да донесе линия до вътрешния ъгъл, това ще позволи още повече да ограничите очи, твърде дебели стрелки-тежки поглед. Допустимо само малко удебеляване в средата на горния клепач малко кръгли очи.

Кръгли очи

Това ще даде повече са бадем форми на стрели, които излизат извън линия и разширяване във външната област. На долния клепач начертайте линия над миглите. Ако очите врозь, ръце като се започне от вътрешните ъгли; в случай, когато очите са засадени в близост, за да отстъпи малко, до около средата на века. Със сигурност трябва да е добре растушевывать, за да не направите поглед е твърде тежък.

How to make a beautiful make-up arrowВечерен грим със стрелки

Очите спуснати (висящи) в продължение на векове

Подходящи тънки стрелки. Можете да удължите да ги точно върху гънките на външния ъгъл на окото и начертайте малък триъгълник, насочен надолу. После, когато очите отворени, стрелката ще бъде равен, без деформации, и при затворени, имат геометрична фигура. Това ще подчертае уникалността на структурата на окото и създават красив ефект.

Ориенталски очи

Направи изразителен и да се подчертае особената красота на тънки стрели, не са прекалено много, извън границата на външния ъгъл.

Широко разположени очи

Като очите си визуално по-близо един към друг ръце, напълно очерчивания контур на очите. Вътрешното пространство трябва да бъде четлив и линии трябва да бъдат достатъчно широки.

How to make a beautiful make-up arrowГрим със стрелки, за широко разположени очи

Близко поставени очи

Стрелките са съставени от средата на горния клепач, задължително сгущает външен ъгъл. Същата линия на долния клепач ще ви помогне визуално да направите очите си по-широко.

При избора на инструменти за грим използвате, като изберете палитра, се вземат предвид физически данни: цвят на косата, на кожата, и най-важното, Цвят на очите, за да имате възможността да ги изразителността, да им даде жизненост и драматично. Така, голубоглазых момичета подходящи са всички нюанси на червено: кафяво, оранжево, бронз. Сребро и сливовом цветове също ще изглежда изгодно.

How to make a beautiful make-up arrowГрим стрелките на близко поставени очи

За zelenoglazik, разбира се, любими-оранжево. По-сдържан и спокоен вариант – кафяво. Също така зелени очи са подходящи лилава боя. Ярки и наситени цветове: синьо, зелено и лилаво, добре ще изглеждат и да подчертае красотата и очарованието на кафяви очи. Собственик сиви очи в по-добра позиция, очите им като хамелеон – е в състояние да се адаптират към всяка цветова палитра, и да направи своя любовница неустоимо.

Стъпка по стъпка

За по-пълно разбиране, като направи блестящ грим на очите стрелките трябва да разгледаме кратко описание стъпка по стъпка описание:

    Първо нанесете тонално средство или база под грим. Освен това, ако на грим се нанася по-активен сянка. Най-важното-това е добре растушевать – плавни преходи на цветовете (нещо, дали това е преходът от тъмен тон до по-светло, или комбинация от различни цветове) неприемливо условие за успешно грим (освен ако не става дума за геометрична фигура). На движещ се на клепача, в сгъвката, може да се прилага по-интензивен цвят. Ако това е вечерен или празничен грим, това може да бъде интересно да се допълват блестящо щрихи в ъгли на очите. Сега рисувам себе си стрели. Първо на горния клепач равна линия, без да се отказват по протежение на линията на миглите, колкото е възможно по-близо до косата. Ако стрелката широка мислех, първата скица на горната граница, а после да боядиса получения пространство. Уверете се, че гримът се е случило симетрични, боядисани с сенки на долния клепач. Последен щрих – спирала за мигли.

How to make a beautiful make-up arrowЦвят грим със стрелки

Изкуството на грима, сложна и фина, произхожда от древни времена. И грим за очи със стрелки, само мдгов част от тази огромна Вселена. Но в този труден свят, всяко момиче може да намери нещо подходящо за себе си. И след като разгледахме цялата мъдрост, за да създадете свой собствен уникален стил. Защото на всички нас, така че искате да бъде светла и красива!