Има много начини да украсите ноктите. За резултатно маникюр се прилагат кристали, щамповане, пиърсинг, етикети, фолио, пайети, различни картини и дори на обемна фигура. Има много начини и средства за нокти, сред които е много популярен градиент. Градиентный маникюр (Омбре, DIP-дай) – това е специален начин за нанасяне на лак на базата на смесване на една гама в друга. Този маникюр изглежда добре на дълги нокти, но и на способността да привличат погледи на околните.

How to do a gradient manicureГрадиентный маникюр

Предимства:

  Простор за експерименти;привлекателна, но не и вулгарна;широка палитра всички изображения;възможност да реализират своите творчески идеи;творчеството.

Популярността на наклон на маникюр, купен през 2013, но не излиза от тази тенденция досега. За да направите градиентный маникюр в домашни условия-това е възможно, ако имате търпение, сръчност и желание за постигане на заветната игра на цветове върху ноктите. За да проектирате, се оказа органично, трябва да се използват основните закони на цвят.

Седем цвята на дъгата: как да изберете комбинация?

Има няколко вида дизайн:

  Преминаването на светли тонове с тъмни или по-тъмна на всеки нокът;преход от един контрастен цвят в друг;преход от светли и тъмни нюанси от един на нокътя до другия.

How to do a gradient manicureРазлични видове градиентный маникюр

Можете да измислите свой собствен вариант, да се разгражда, като комбинация от цветове. За да изпълните градиентный маникюр с покритие led zeppelin. Препоръчително е да се използват не повече от четири лакове, че преходът изглежда стилно и не е толкова топорно. Най-популярните комбинации от цветове за дизайна на наклон:

  Синьо и синьо, розово и бяло;черно и сребро;Злато и червено;жълто и оранжево, зелено и светло зелено.

Идеи за рисуване не свършват дотук. За комбинация може да се използва като свързани, и ярки контрастиращи нюанси на мед и ягодово, пурпурно и кралско синьо. За да изберете необходимия ви цвят, с помощта на цветното колело. Направете вашия избор на цвят, може да се пристъпи към изпълнение на наклон на маникюр. Постигнув основите на тази трудна, но впечатляващи технологии, могат да се реализират своите идеи с форма и цвят.

How to do a gradient manicureГрадиентный маникюр

Как да градиентный маникюр-стъпка по стъпка?

Инструменти:

  Четка;капацитет за вода;Лакове на избраните цветове;Гъба (за предпочитане с малки пори) или гъба;лак основа (основен слой);ярко бял лак (по желание);почистване на ухото;лак за нокти;парче картон, фолио или фолио;Лак за довършителни (най-високо) покритие.

How to do a gradient manicureГрадиентный маникюр

Има няколко вида покритие:

  Ноктите са покрити с прозрачен лак-база. Избрани щастливци, ленти се нанася върху гъба или гъба и бързо отпечатываются на повърхността на нокътя. Тази техника най-често се използва у дома, защото това ще бъде обсъдено по-долу;друга техника включва нанасяне на лакове върху лента (например, файл) или пластмасов капак. Плашечные цветове трябва да бъдат организирани така, че да се допират. В границите На петна лакове внимателно се разбърква пръчка или клечка за зъби, а след това резултатът се прехвърля на ноктите с основа за маникюр;ако изберете само два цвята и преход от тъмно на цвят Луната зажгите върха на плоча, се прилага като основа на по-тъмен цвят. Ако трябва да се направи преход от ярки цветове на Луната, с тъмен връх, нокътната плоча трябва да нанесете по-светъл цвят. След това гъба, за да нанесете втория цвят и принт на лака на горната част на нокътя. За да завършите плавен преход на нокътя покриват отделочным лак.

How to do a gradient manicureГрадиентный маникюр

Инструкции стъпка по стъпка:

  Подгответе ноктите и инструмент за нанасяне на лак за нокти. За тази цел предварително трябва да подобрявам ноктите, да се отървете от чеп, обработване на кожичките и правят ногтевые плоча форма. Не забравяйте да миете гъби;нанесете върху ноктите прозрачна основа. След като изсъхне, можете да нанесете плътен бял лак в тон маникюр изглеждаше по-ярко. Правя това не е задължително;Прилага най-светъл лак за нокти. След това вземете парче пяна или гъба, леко навлажняване на нея и натиснете. Водата предотвратява прекалено бързото усвояването на лак;сега трябва да се направи смес от лакове. Слой изсъхне, трябва бързо да изпълни перце. Можете да направите това на филм, стар диск, фолио или парче картон. Можете също така да се смесват цветове петно директно върху гъба или гъба. Трябва да се нанесе на ивица лак цвета, който искате да започне един наклон. Ако искате да направите от светъл към тъмен, разпределят по линия лакове върху повърхността на предмета от светъл към тъмен и т.н. Петна трябва да се докосват помежду си;малко „размазване“ на границата на цветове на лента клечка за зъби, а след това отпечатайте резултат на гъба. Прокара обект на ногтю, намажете съвсем малко, за да е по-плавен преход. По-prijimani, толкова по-богати градиентный маникюр. Нанесете отгоре с лак за по-голяма надеждност. Важно е да се слой от наклон още не е сух;почистване на кожата около нокътната плочка средство лакочистител. Кожата около ноктите могат да бъдат почистени с помощта на памучен тампон или корректирующим молив.

How to do a gradient manicureГрадиентный маникюр

Как да градиентный маникюр с гел лак-стъпка по стъпка?

  Подгответе ноктите. Това е необходимо, за да обезмаслени повърхност на пластинката – това може да стане с помощта на специални салфетки. Нанесете върху повърхността на нокътя база за гел-лак. Сухи нокти (за предпочитане е да използвате UV лампа);подготовка на гел-лак (шеллак), меки, малки четки, вода, четка за почистване и премахване на лепкав слой, след това да се нанася с четка нагоре. Нанесете с четка един от сенки върху целия нокът. Сух слой, а след това да си тон и нанесете върху част от нокътя, където искате да започне преход. След това леко намокрете четката на малка суха салфетка или кърпа и уверени в себе си смесица от тонове;след изтеглянето на необходимото количество слоеве, изсушете ноктите и нанесете отгоре лак. Не забравяйте, овлажняващ крем масло за кожичките.

How to do a gradient manicureОмбре Маникюр

Практическо предложение

За да лак лесно да изтриете от кожата си, използвайте мазен крем. Важно е, че той не е попаднал в ноктите, в противен случай лак няма да стоят. След процедура с удебелен крем ще бъде лесно премахване на лак с помощта на памучен тампон. Можете да използвате специални средства, които се отстраняват от кожата заедно с лак за нокти. За подаване резултат на печат с помощта на гъба, можете да опитате ефекта на хартия или фолио. Фино порест гъба отърве от мехурчета, както и голям брой слоеве. Последният ще помогне на изглаждане на наклон маникюр в съчетание с контрастни цветове.

How to do a gradient manicureГрадиентный маникюр с бежово и бяло с лак

Идеи

Можете да използвате пайети като един от „изложителите“ разрушават. Градиентный маникюр изглежда добре с кристали, различни шарени картини, на парчета, приложения. Перфектно ще изглежда наклон, чиито цветовете съвпадат с цветовете на всеки ваш аксесоар.

How to do a gradient manicureГрадиентный маникюр с червен и черен лак