маникюр

Как да направим красив мраморен маникюр — стъпка по стъпка инструкции със снимки на дизайнерски идеи

How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasНеобикновеният дизайн-това винаги е интересно

Какво знаем за мраморен маникюр? Разбира се, по-малко от мраморна маса. Тъй като тази тенденция през тази година, трябва да бъдат внимателно „, за да погледнете под микроскоп“, се научи да изпълнява. Това е истинско откритие, винаги изглежда модерен и свеж, добре се съчетава с различни стилове облекло и цветове. След експерименти с тонове и полутонами, можете да повторите фигура тюркоаз и оникс повърхности и да се почувства художник! Този подход обработва ще превърне всяка дама в истинска перла!

How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasКомбинация от матово покритие How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasв сътрудничество с Metallica How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasинтересно и лъскави

Иновациите в дизайна

В този сезон, на оригиналния, но ненатрапчив и не вулгарен маникюр. Тенденцията, за която говорим днес, са спечелили сърцата на прекрасните жени на различни възрасти. Жените все по-често се обръщат към администраторите ноктите на обслужване, за да се прилага фигура имитира текстурата на камък. Тази тенденция е успешно пренесени от 2017 г., сега набира голяма популярност.

Голяма грешка е да се смесват повече от 4-5 цвята. Оказва се, мръсен и не е точен. С изключение на нюанси почти еднакви тонове.

Мисля, че не можете да си позволите кабинковия маникюр? Вие сте наред, благодарение на подробни инструкции ще успее. Малко повече доверие в себе си и-напред!

How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasВ този сезон, на оригиналния, но ненатрапчив и не вулгарен маникюр How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasтази техника спечели сърцата на прекрасните жени на различни възрасти How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasжените все по-често се обръщат към администраторите ноктите на услугата да се намери фигура, която симулира фактура камък

Как се изпълнява?

Има много методи, как да направите модерен маникюр на дома. Вие не трябва да бъде художник, или да преминат на платени курсове — всичко е много просто. Има много начини, по всяко момиче избира удобен: с акварельными бои, специални мрамор лак.

Моля, обърнете внимание: какъвто и начин да изберете, подгответе ноктите — форми, чисти от замърсители.

С помощта на фолио

How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasМрамор с филма How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasтопки с филма. Стъпка 1-4 How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasтопки с филма. Стъпка 5-10

Инструкции:

    • Покриване на ноктите 2 слоя лак, най-добре да изберете неутрални оттенъци: бледо-розов,

бял

    черно, мляко. При сушене на база тонизират кожата около ноктите се намазва с лепило PVA, за да може лесно да се премахне излишния лак за нокти. За приготвяне на цвета, който е активирано в предишната фаза и състава на студен оттенък. На нокътната плочка поставете по 1 точка на всеки цвят. Сега ги покрийте с найлоново фолио и плътно притисната. По прост начин можете да симулира „камък“ фигура. След това махнете лента и лепило. Крайния резултат-увеличение на покритието, това ще удължи живота му.

Много момичета се опитвали метод на практика. Обикновено работата отнема 1 час, но ако „ръка“ може да се направи за 20 минути.

С помощта на топла вода

Нанесете база, за да даде добре да изсъхне. Изберете 2 нюанси. В чаша течност kapnut на опашка, за всеки нокът, повторете процедурата няколко пъти. На повърхността На водата се образува филм под формата на дъга. С помощта на клечки за зъби създаване на всякакъв вид на модел в средата на вода, а след това на техните собствени нокти, потопен ги лак „мъгла“. Остава удобен, за да премахнете пръчки с помощта на памучен тампон.

How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasКартини с вода. Стъпка 1-4 How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasфигури с вода. Стъпка 5-8

Гел-Лак

Изглежда особено впечатляващо. Не знам как да гел-лак? Да прости! Ако имате лампа-сушене, ще се окаже без салонных услуги. Първо трябва да се нанесе на базата, след това бял гел-лак на 2 слоя и лепкав слой. След това сложете върху ноктите няколко точки на друг оттенък. С помощта на тънка четка, лесно под формата на чист развод. Да рисувам с четка всеки развод — нийл-арт изглежда фактурный. Суха лампа не по-малко от 1-2 минути.

Тази версия мраморен маникюр е един от най-често срещаните. Той се носи в продължение на дълго време, от една седмица до един месец, в зависимост от качеството на материалите и правилното изпълнение.

How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasНарисува пукнатини гел-лак How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasизготвени пукнатини гел лак — стъпка по стъпка

В продажба се предлагат гел лакове за имитация на мрамор трохи, за да ги използвате, за да направите ноктите лесно се нанася върху основата, да се определи и по суша! Никакви трикове, просто изберете вашия любим цвят и рисуване. Това може да бъдат както нормални, така и на гел-лак. Вторите изглеждат по-ефектно, това покритие е по-обемисти и тежки.

How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideas„Камък“ маникюр How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideas„камък“, маникюр стъпка по стъпка

Шедьовър с акрилни бои

Нарисува „каменна структура“, с помощта на обикновени лакове и шеллак. Най-важното условие за да изберете не много течен лак, той ще достигне за четка и валяк. Също така се нуждаят от боя и малко палитра за смесване. Идеален за фолио и табели от метал. Пластмасата е по-практичен. Четка, ако е необходимо, може да се замени с игла или клечка за зъби.

Тези бои е лесно да се работи, дори ако сте начинаещи в обучението по изкуства умения. Първо трябва да изготви печат на палитрата, само след това да го преведат до дръжката.

How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasДизайн на бар How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideas, дизайн с вените. Стъпка 1-4 How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasдизайн с вените. Стъпка 5-8

Инструкции стъпка по стъпка:

    За да маникюр продължи по-дълго, трябва да се търка нокътната плоча с алкохол или ацетон. Нанесете база и подсушете. За да получите оригинален, леко повече фигура, да го постави на лепкав слой. Това е тенденция съвет дизайнери на ноктите. Сега трябва да изберете фон. За създаване на бяла основа, изберете сребристо или бледо синьо състав. За да получите сиви петна с тъмни ивици, смесва черно и бяло. Ако боята е твърде гъста, добавете малко вода. Преди да започнете да рисувате, вижте снимки от мрамор. Не е задължително да повтори точно това, но би било полезно, за да видите, в каква последователност са разположени тъмни ивици. Създаване на четка назъбени ленти с различна дебелина и дължина в различни посоки. Сега следствието трябва да бъде позволено да изсъхне, след това нанесете прозрачен мат или гланц.

Купуват акрилни бои във всеки художествен магазин. Цената е съвсем достъпна, а това е определен плюс боядисват ноктите си в различни цветове може всяка дама.

Какво всъщност през 2018 г.?

С технологията за всички е ясно, както сега нахвърлям няколко идеи тенденция.

Бял — празничен и елегантен. Може да се подчертае го 2 нокътя, а останалата част се боядисват в светли нюанси на метални цветове. Идеален за абитуриентски, сватбени и да излезете на ресторант, за всякакъв повод. Опитайте се да допълват златен или сребърен камъни, лентички, да направите стилен и нежен.

How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasСтрахотен син How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideas, черен и бял How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasлилаво, розово тълкуване

Цветове в комбинация с други методи. Ефектно изглежда в различни цветови варианти в комбинация с други методи — Франц Луната. Цветове — никакви! Подходящи са ярки и приглушени тонове-розово, лимон, тюркоаз и мента, кафе с мляко, сиво.

Съвет: модата се подчертае някои мрамор ноктите, друг с описанието на други техники. Представят райета и геометрични фигури.

Голи — това е модна тенденция тази година. Пастелни цветове добре се съчетават с „мрамор“. Като основа изберете някоя пастелно цвят, често бежово, праскова, бледо розово.

Ярки цветове-това е божи дар. Зелени и тюркоазени нюанси имитират камък малахит. Жълт като кехлибар. Понякога ярък лак за нокти изглежда предизвикателно, но не и в „камък“ тълкуване.

How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasЦвят на небето How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasмаксимално сходство с естествен камък How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideas, в комбинация с геометрични фигури

Тайната за модата: особено изгодно погледна в квадратни нокти. Дължина почти не е от значение!

В топлия сезон, за да гледате на сочни горски плодове, нюанси на червено, червено, виолетово… На пръв поглед изглежда, че тези тонове в съчетание с „каменен“ модел, но това не е така. Изглежда малко ексцентричен, необичаен, эпитетов, може да вземете до безкрайност.

Да се опише модни тенденции 2018 до безкрайност, но ние ще се спрем на основните. Висококачествени акрилни покрития — вчера. Дизайнерите на ноктите се препоръчва да се използва мека шеллак. Той се отнася за гел-лакам, но по-малко травмиращо, нежна и красива. По-малко травма се състои в това, че му е по-лесно да се премахне. Не е необходимо да се режат, а само да се постави специален разтвор, който е подходящ дори един обикновен ацетон. Трябва да изчакате известно време и се отстранява с помощта на памучен тампон.

How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasВсеки нокът в цвета на How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasлилави петна на бял фон How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasсъс сиви ивици

От идеята до въплъщението

Тенденции 2018-ярки нокти с удоволствие, ето защо много момичета избират маникюр с мраморни модел. Скъпоценни камъни момичета равенство у дома и пита за маникюр.

Сами по себе си изглеждат зашеметяващо, и ако ги украсите с пайети, до, камифурано (конфети), те мигновено се превръщат в шедьовър. Смесването на лакове и подобни в Цвят, само два цвята. Контрастните цветове трябва да се разрежда с един неутрален: бежово или бяло.

How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasВ компанията пастелни нюанси, How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasконтрастни невен How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasна розов фон

Препоръки: да се използват за наслагване на различни текстури: матова, перламутровая, гланц и металик, холограма и преливащи се цветове.

Тюркоаз — на върха на популярността. Може би това се дължи на топлото време на годината, чувствам свежест и яркост. За да направи вода, тюркоаз нокти в домашни условия, ще ви трябва купа с вода и лак за нокти 3 цвят: тюркоаз, черно и златно да подражават на слюда. От момента на образуването тенденции е важно, преди да започнете работа, трябва да отворите всички 3 банки. Друг модерен цвят — мента. Това се допълва в черно, графит и жълт.

Интересно изглеждат нюанси патладжан, бордо. Те предпочитат уверени в себе си жени.

How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasЧист и оригинален How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasкато елемент на лунен маникюр How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasв сиво-бял мрамор

Последователност на работа ще ви помогнат да направите своя престой маникюр:

    в центъра на чашата с вода, капе капки тюркоаз лак за нокти;изчакайте, докато капка ще расплываться, като образува кръг, в центъра на рисуването на второ и трето спад в тюркоаз, черно, изчакайте разпространение последната капка и започват да „каша“ — смесица от всички цветове на повърхността на водата клечка за зъби;степента на разбъркване може да бъде получена в различни нюанси.

Съвети за професионално

Според експерти в областта на модата, най-популярните комбинации за мрамор фигура се счита за черно и бяло. На второ място, розов и сив. Разбира се, трябва да се вземат предвид личните предпочитания. Ако сте решили да направите ноктите преди тържествено събитие, трябва да се вземат предвид цвета на облекло и грим. Червено нокти едва ли ще изглежда добре с ярко-синя рокля. Разбира се, ако това не е идея на мега-креативен дизайнер.

How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasКамък дизайн на всички нокти How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasсъс златни включвания How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasчерно-бял вариант

За да получите стилен, да работят колкото се може по-внимателно. Преди да приложите шаблона, обезжирьте ноктите, иначе покритието ще се разшири и е трудно да отида.

През 2018 г., специалистите не препоръчват да забравите за модни цветове миналата година: син, светло син, злато, изумруд, бяло, лилаво, черно. „Малахит“ може да бъде направено чрез смесване на светло зелени, изумрудени нюанси. Оказва се, ярка 3D ефект. Експерти на ноктите се препоръчва да се съчетаят камък с изображение, меки камъни ще светят още по-ярко!

Какво е забележително, „Мэриголд камък“ изглежда подходящо за всяко събитие, по всяко време на годината. Те са универсални, и това е тяхното предимство!

How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasНа дълги нокти, където има развихри How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasв нежни цветове How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideasЛунна нощ

За да обобщим

Вие трябва да бъдете готови за това, че за първи път може да се окаже невъзможно. Не спирайте на средата и опитайте отново — със сигурност резултатът ще бъде, както е планирано. Правил някога нийл арт, вие можете да експериментирате, като създава оригинални модели! Не се страхувайте да смесвате цветове и да мечтаят в новия сезон на смелостта и творческо мислене в областта на модата. Не забравяйте да споделите в коментарите към работата си. Черпят вдъхновение от готови произведения, а също и да приемат идеи, които са представени от самата природа. Всеки камък-това е оригинален, интересен, за разлика от всеки друг. Той може да бъде преведен на вашия маникюр!

Още идеи:

How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideas How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideas How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideas How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideas How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideas How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideas How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideas How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideas How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideas How to make a beautiful marble manicure — step-by-Step instructions with photos, design ideas

Theme by Anders Norén