Младоженецът е неизменен атрибут на сватбата, това е толкова важно, как роклята на булката! Въпреки че изборът на мъжки дрехи не се сравни по сложност с избора на сватбена рокля, но все пак той трябва да бъде избран. Младоженецът трябва да се вземат предвид редица правила, които действат в продължение на дълго време. Първо, костюм на младоженеца трябва да бъде непременно нов. Освен това, смята се, че с настъпването на студения сватбена рокля трябва да бъде черен или тъмно син цвят и е в топлия сезон, бежово или кремаво.

How to choose groom suits for the weddingКостюм на младоженеца за сватба

Въпреки това, модерните модни тенденции да се направят корекции. Но изискванията за покритие на сватбата си остават същите: тя трябва да седи перфектно на младоженеца, а също и различна от другите. Трябва да се помни, че на гостите на сватбата идват в празнични тоалети, но и костюм на младоженеца трябва да бъде в центъра на вниманието.

Общи изисквания към делото

1. Ако булката иска да изглежда много стилно, необичайно облекло, а след това още нещо в цветове от костюма на младоженеца трябва да се припокриват с булката. Двойката трябва да изглежда хармонично, защото бракът е символ на формирането на нова семейството, и затрогващ връзка. Затова е важно, че сватбени тоалети за булката и младоженеца бяха изпълнени в същия стил. Когато изберете класически булката, младоженецът също трябва да изглежда соответствующе. Освен сватбена рокля, трябва да поддържа в общия стил на сватбата.

How to choose groom suits for the weddingЧервен костюм на младоженеца на сватбата

2. Панталоните не трябва да бъдат прекалено кратък и дълъг отзад, те трябва да достигне до средата на шипове, а от предния край, за да образуват гънки. Вие трябва да изберете панталони, така че те са добре, договорени в областта на талията, а не да падат от нея.

How to choose groom suits for the weddingПалто за сватба

3. Риза за сватбата трябва да бъде избран с оглед на ръста и размера на врата. Вратата трябва да е здраво облегать врата, но булката не се задави. Опитайте сминать риза, кърпа, не трябва да мяться.

How to choose groom suits for the weddingСин костюм с папийонка за сватба

4. Козината трябва да е седне на гънки върху раменете и гърба не трябва да бъде. Ръкавите на ризата трябва да бъде около 2-2. 5 см по-къс от ръкавите на ризата. Освен това яке трябва лесно бутон, без пристрастия на всички бутони. Класическо палто в 5-7 см под седалището. Двубортные и однобортные якета, подходящи на практика за всички цифри, защото те ще бъдат способни да се стесни талията и да рамене.

How to choose groom suits for the weddingСив костюм на младоженеца на сватбата с червени аксесоари

5. Вратовръзката трябва да се избере в тон покритие, освен ако не е необичайно. В случай сватбата костюм тъмни (тъмно сиво или черно), вратовръзка подбрани по цвят на букета или подходящи по цвят елементи на сватбената рокля. Ако няма вратовръзка, тогава трябва да сте сигурни, че роклята на булката е на подобни елементи. Да се носят или не носят вратовръзка и вратовръзка – ще се реши от вида ризи и якета.

How to choose groom suits for the weddingКостюм на младоженеца на сватбата с бели boutonniere

6. Чорапи са съчетани така, че да им край не се вижда изпод панталони дори и в този момент, когато булката седи. Трябва да чорапи стояха дълго. Не трябва да се бръчки върху тях. Трябва да знаете, че прах и мръсотия, най-добре се вижда именно на бели чорапи. По този начин, вие трябва да се подготви за втори чифт за всеки случай.

7. Обувки трябва да бъдат подбрани в тон покритие. Ако цветът на костюма на младоженеца е изключително лек, логично е да изберат по-леки обувки. Черни обувки да работи с почти всеки цвят. Класически обувки трябва да е със затворена пета и пръсти.

8. Изберете цвят костюм на младоженеца трябва да бъде в съответствие с цвета на роклята на булката. Ако роклята е чисто бяло, а след това ще отговарят на почти всеки цвят костюм. Въпреки това, не просто да си купи костюм, преди да закупите рокля, така че булката може да промени мнението си. Рокля цвят шампанско и син костюм не се смесват.

9. С булчински рокли също трябва да отговарят на стила костюм. Препоръчително е да костюм на младоженеца и на булката рокля са в един стил.

How to choose groom suits for the weddingЛилав костюм на младоженеца

10. Не забравяйте и за пояс, в края на краищата, панталони с всякакъв размер, за него са изработени панти. Колан трябва да е в един тон или цвят обувки. Не се препоръчва черни обувки, обличам, кафяв колан и обратното.

Цвят костюм

Сватбен костюм на младоженеца може да приеме дори най-необичайни цветове. Обаче, да не изпадате в крайности. Ако искате нещо по-екзотично, можете да погледнете цвета на тритон, който сега е в тренд. От класически цветове, трябва да се обърне внимание на бордо, зелен и син нюанс. Можете също да носят светло-бежово, светло сиво и бяло, особено ако сватбата е планирана да се играе през лятото. Въпреки това, в този случай е необходимо предварително да се споразумеят с гостите, за да се избегне бели костюми. Например, в пригласительном билета нарисува дрес код за мъжете.

1. Ако булката е избрала бяла рокля, костюм за младоженеца-костюм, син, черен или сив. Ограничения на практика няма. Ако сватбата е през лятото и избра бял костюм, на цвят трябва да е чисто бяло, а не жълтеникав. Да се анализира и традиционната бяла риза, вратовръзка може да е всякакъв цвят.

How to choose groom suits for the weddingКостюми бял булката за сватбата

2. Ако булката е избрала рокля цвят „шампанско“, костюм трябва да бъде бежов или кафяв. Достатъчно е, ако се спрете на светло бежовата риза. В този случай, костюм на избран на този цвят е, че той е заедно с тази риза. Например, светло сив костюм и много добре ще изглежда. Но на тъмно сив или черен костюм е идеален. През лятото можете да си купите ярък костюм — светло-жълт или бежов цвят.

3. Ако булката е избрала цвят рокля, а след това цвета се избира такава, че той е хармонично смотрелся с роклята. Без съмнение, това е уместно, черен костюм. Тук също така са важни и вратовръзка, също набира в тон рокли. В резултат на това двойката ще изглежда хармонично.

Костюм Тип мъже

Възможности за сватба при мъжете е малко. Сред най-често срещаните варианти може да се отбележи фрак, смокинг, костюм от три части или костюм-двойка.

1. Два-парче костюм — всекидневен вариант. Ето защо голяма част от гостите от мъжки пол ще дойде в този костюм. В резултат на това, вие трябва да мислят два пъти, преди да се спре на този вариант. Има риск да се загубиш в тълпата от гости.

2. Костюм от три части ще бъдат най-практичния вариант, защото това ще даде по-голяма свобода в избора на информация. Например, в случай на костюми-тройки, можете дори да изберете необичаен цвят, който ще бъде най-значимият и убедителен човек.

3. Смокинг-това е чудесен вариант, но ще трябва да отговарят на редица изисквания:

1) смокинг трябва да се носят само през нощта;

2) той може да бъде черен, с бяла риза, в някои случаи, тъмно синьо, но могат да бъдат бежов, сив или зелен;

3) панталони за смокинг стягане пази или podpoyasyvayushchem с широк колан, колан не се използва;

4) панталони трябва да бъде от двете страни-лампасы от естествена коприна или сатен, и лацканы;

5) смокинг, определено е подходящ бяла риза с вратовръзка и яка. Маншета на ризата трябва да застегиваться на копчета за ръкавели.

6) от джоба на гърдите смокинг трябва малко да надникнат бяла кърпа.

7) обувки не са лакирани, черен. Най-добре е в този случай Оксфорд.

4. Фрак – най-тържествено и официално вариант костюм за сватбата. Тук същите правила, като с смокингом, бяла жилетка и черна пеперуда бяла.

How to choose groom suits for the weddingПалто за сватба

Подходящи аксесоари за костюм

1. Най-основният аксесоар за младоженеца-костюм джоб площад. Той трябва да бъде избран така, че той да контрастировал с цветя вратовръзка и риза, но не се слива с костюм. Този аксесоар обикновено са изработени от естествена коприна, но можете да намерите модели, изработени от памук и лен. Облекло однотонного цветове, можете да комбинирате шал с щампи. В същото време твърди възможности ще съвпадне с шарени вратовръзка с цифри.

How to choose groom suits for the weddingЖълт шал и вратовръзка на сватбата си How to choose groom suits for the weddingрозов шал и вратовръзка на сватбата How to choose groom suits for the weddingшалове и purple butterfly сватба

2. Някои мъже избират елегантни бутониери петлицу вместо шал. Този аксесоар трябва да бъде ярък детайл от костюма на младоженеца. В този случай, можете да използвате копие на булчински букет или цветя, първоначално разработени в ярък цвят. Много е важно да boutonniere съответства на цвета на вратовръзката, а вратовръзката е ярко. Алтернатива boutonniere може да служи видими приколоть на ревера.

How to choose groom suits for the weddingBoutonniere със зелен пеперуда сватбени How to choose groom suits for the weddingБели сватбени boutonniere How to choose groom suits for the weddingроза boutonniere сватбена How to choose groom suits for the weddingрозата е цветето на boutonniere за сватба

3. Копчета за ръкавели за костюми се препоръчва да се избере в тон риза или вратовръзка. Те трябва да са масивни, или за да привлече към себе си вниманието на околните цвят на камък или интересен надпис.

How to choose groom suits for the weddingКръгли копчета за ръкавели за сватба How to choose groom suits for the weddingкопчета за ръкавели квадрат с надпис на сватбата How to choose groom suits for the weddingстилни ръкавели за сватба

4. Часовник може да се превърне в ефектен аксесоар за костюм за сватбата. Въпреки това, ако в ежедневието си носите командир, спортни, електронни, ултра-модерни часовници екзотичен дизайн, то те трябва да бъдат оставени у дома. До свадебному рокля е най-подходящ часовник в класически дизайн, с метална каишка жълт метал. Тези часовници ще има ярък контраст с положението в тъмен костюм и перфектен мач с вашия позлатени дръжки прът и пръстен.

How to choose groom suits for the weddingЧасовници с покритие за сватба