Украса-това е последният етап в създаването на прекрасен образ на булката. Но как да изберете сватбена украса и не сгреши? Ще ви трикове и съвети.

How to choose wedding jewelleryСватбена украса за коса, How to choose wedding jewelleryСватбени обици

Деколтето

Избора на сватбени бижута за врата, най — важното- хармонично съчетание с дрехи почивка и форма на лицето. Например, ако Имате кръгло лице, трябва да се даде предпочитание на дълъг вытянутым колие, висулка или верига. Но на сватбени бижута-яка в този случай.

На малко продълговата форма на лицето идеалният вариант ще бъде кратък кръг огърлица с изумруди или перли. Правоъгълен Вид може да бъде изгодно да се подчертае мъниста V или Y-образна форма.

Булки с триъгълна форма на лицето трябва да се обърне внимание на сложни декорации в няколко нива, които да уравновесят широко чело и остра брадичка.

Важно: мъниста или веригата трябва да се допълват, а не се обременява деколте сватбени рокли. Не носите с елегантни деколте „лодка“ твърде големи камъни. Най-добре е да изпробвате на бижута, ръкавици и дреха едновременно.

Колие

How to choose wedding jewelleryСватбената огърлица

Такова украшение за шията с ясно очертана централна част под формата на обръч. И в средата на огърлица-тя винаги е по-голям, тъй като има различни кристали, камъни, цветя и мъниста. Но не забравяйте, че във всичко трябва да има мярка. Много наперен и заредени колие Затъмнение не само сватбената рокля на булката. Сватбена украса не трябва да съществуват поотделно! Неговата основна задача е допълнение едва доловимо.

Мъниста

Кратко или дълго колие, големи или малки парчета — вече полюбившаяся много класически. Това е символ на елегантност и простота. Мъниста са подходящи за почти всяка врата. Единственото условие е наличието на същите тези обеци с мъниста.

How to choose wedding jewelleryПерли

И за тези, които предпочитат екстравагантност е точно като диамант мъниста, с овална или правоъгълна.

Колие

Сватбена украса под формата на обръч. Като цяло, доста къси и тесни, за да украсят в областта на шията. Това могат да бъдат секционни, тъкани, непрекъсната, с присъствието на искри или страз.

Колие разделя на два вида:

1. „Яка“ — най-гъсто обхватывает врата.

2. „Огърлица“ — декорация в няколко нива.

How to choose wedding jewelleryСватбената огърлица

Окачване

Доброто малки висулки не са много популярни сред булки, за разлика от същия огърлица. И, разбира се, напразно! В края на краищата, те могат да бъдат идеален вариант, например, за стилизирани сватба.

Младите двойки все по-често избират нестандартни сватбени теми: 19-ти век, и буйни рокли с корсетами, вампири, пънкари, рок-енд-рол и т.н. ето какво ще бъде актуално в оригинална висулка.

Също така изглежда добре висулка от злато или сребро с рокля без презрамки или с V-образно деколте.

How to choose wedding jewelleryВисулка How to choose wedding jewelleryкрасива висулка за сватба How to choose wedding jewelleryдължина на окачване

Висулки, камъни, буци

Това украшение предпочитат ярките момичета. Сватбена украса такъв план изглежда страхотно с Брючным костюм или къса рокля.

How to choose wedding jewelleryВисулка с камък

Камеи

Изискан и елегантен камея-отличен избор за лятна сватба. Камеи представлява комбинация от детайли като мъниста и висулка. Последните, като правило, е с резба с профил на жената. Тези орнаменти са чудесно ще допълнят закръглени булчински рокли и прически с цветя.

How to choose wedding jewelleryКамея

Каква обеца по-добре

Обеци трябва да се слее с декорации, които си взе за врата и косата си. Те могат да бъдат с различна дължина, цвят, материал, имащи всички видове закрепване и т.н.

Клипове

Тук всичко е ясно — вариант за онези булки, които не проколоты уши, обеци но аз искам да се носят. Като декор тези продукти често се използват камъни, кристали, перли, кристали и висулка. Много тежки клипове изберете, не си струва, в противен случай рискувате да ги загубите по време на резки движения или, например, танци.

How to choose wedding jewelleryКлипове

Скилидка

Това е просто обеци, леко удължен и без никакви окачени елементи. Те често са покрити с емайл, кристали или малки камъни. Много красиви обеци с имитация на перли. Освен това, те отлично се съчетават с камеи, огърлици или колиета.

How to choose wedding jewelleryСкилидка

Окачване

Такива обеци избират повечето булки — тържествена и елегантна. Има изобилие от възможности за: прости на веригата, капчици, цветя и т.н.

How to choose wedding jewelleryОбеци

Пръстен

Обеци не може да се нарече традиционна сватба за декорация. Но те са идеални за булка, която е избрала оригинален или дори екстравагантни дрешки без фаты и пищна пола.

How to choose wedding jewelleryОбеци

Украса за коса

Сватбена украса за коса-най-разнообразна. Въпреки това, ако Имате воали, нейният избор значително се стеснява.

Гребен

Това е чудесен вариант за висока прическа. Миди често са украсени с пайети, камъни, цветя или необичайни модели. Те се съчетават с буйна воали и колиета.

Важно: не използвайте гребен с изобилие от камъни или други части, в противен случай Ще визуално утилиткой на косата.

How to choose wedding jewelleryГребен

Шнола

Такива декорации също са много популярни. А изборът е огромен: обикновена изделия без украса с перли, с дребни камъни, цветя, пеперуди и извън него. Брой штырей зависи от плътността на косата и сложността на прически.

How to choose wedding jewelleryШнола за коса

Спирала

Още едно Оригинално бижу, което буквално се завинтва в главата, много плътно притиснати, и най — важното- изглежда впечатляващо. Но в сравнение с шипове, така че сватбени украси, много по-удобен — той е идеален за кожата и не причинява дискомфорт. Подходящ за мъниста и огърлица.

How to choose wedding jewelleryСпирала за коса

Венци

Венци — не непременно от живи или изкуствени цветя. Не по-малко оригинални бъдат малки венци от кристали или камъни като едно украшение или допълнения към завесе.

How to choose wedding jewelleryСватбен венец

Гривни

Не много булки се допълват образа си на гривни. Но все пак, това е много хубаво. Ако носите ръкавици, а след това опитайте да ги украсяват с тънка гривна с малки кристали или камъни. Можете да изберете по — лесен вариант- обикновена част от перли или мъниста (не забравяйте подходящи обеци).

Освен това, някои гривни и е в състояние да замени ръкавици. Например, на стоки в няколко слоя на веригата или мъниста с линия за средния пръст, и гривна във формата на змия, оплетающей ръка. Необичайно и много стилно.

How to choose wedding jewelleryСватбена гривна

Полезно да знаете:

— Колкото по-богата украса сватбена рокля, толкова скромен трябва да бъде подбран украса.

Облекло, расшитый мъниста или перли костюм обеци с подобни камъни и тънка нишка перли.

Сватбена украса също трябва да се слее с общата цветова гама облекло и обувки. Например, с бяла рокля не трябва да се допълни огърлица от злато, тогава по-добре изберете platinum или сребърни нюанси.

— Ако имате дълбоко деколте на рокля или корсет във формата на сърце категорично не са подходящи за дълги обеци, и дори повече висулки в областта на шията — те лесно попадат в силует.

И, разбира се, не забравяйте за материала, от който е пришита Вашата сватба облекло. Лека струящейся тъкан абсолютно не се комбинира с масивна тежки огърлици и други бижута.

How to choose wedding jewelleryДълги сватбени обици How to choose wedding jewelleryза младоженци превръзка и обеци How to choose wedding jewelleryСватбени обици How to choose wedding jewelleryвариант годежни пръстени