Руж-един от важните елементи на грима на всяка жена. Благодаря, те са в състояние да се коригира формата на лицето и му придават здрав вид. Но за да се постигне този ефект, трябва да знаете как да изберете руж. Създаване на красив и ефективен начин, това е възможно само при условие, че нюанс е подходящ на вашия тип кожа и цвят на очите. Разгледани следните препоръки и съвети ще помогнат на всяка една жена, за да разбере как да изберем руж и да ги.

How to choose a blush color the tone of the face

Разновидности на руж

Основен критерий за избор на цвят руж-това е вашият собствен тон на кожата. За светла кожа, той ще бъде правилно да използват руж розови тонове. За тъмна красавици са подходящи червено или бежово-розови сенки. Цвят на праскова-това е универсален, защото тя върви добре с всеки цвят на кожата на лицето. В този случай най-важното условие-да не се прекалява. При нанасянето на руж е важно да се вземат предвид не само цвета на кожата, но и на формата на лицето.

How to choose a blush color the tone of the face

Руж на прах

Съвместимост руж – класически вариант. Такава козметика често стават жени. Причината за популярността се крие в това, че на руж са подходящи за всякакъв тип кожа. Но има момичета, които използват тези руж не си струва. Това се отнася и за притежателите на мазна кожа на лицето. При нанасяне на руж, те са равномерно разпределени, тъй като те имат гъста консистенция. Този грим ще ви помогне да скриете недостатъците на лицето, като мазен блясък, порите.

Правилно да нанесете руж под формата на прах, следва да се придържат към това правило: първо, да се прилага захар, а след това и руж. Предмет на тази последователност от действия може да се създаде визуален ефект е съвсем естествен руж. Още едно предимство на руж на прах е възможност за смесване на различни нюанси за да се получи желания тон.

How to choose a blush color the tone of the face

Избор кремав руж

Крем руж-това е чудесен вариант за всеки, който има сух тип кожа. Този избор се дължи на факта, че кремав руж съдържат в своя състав масла и овлажняващи съставки. Кремав руж не само имат положителен ефект върху кожата, но и много лесно да се прилагат.

Кремав руж трябва да се разпределят на основата, и да извърши това с пръстите. Специалистите препоръчват след нанасяне на руж ги малко припудрить.

Крем руж-отличен избор за всеки, който използва, за да създаде Основа за грим. Благодарение на текстурата на крем руж с Фонда много съвместими, така че той ще остане върху лицето си в продължение на дълго време. За да нанесете руж на този тип са предназначени за извършване на изображението при създаването на празничния грим. Не лишен от кремав руж и минуси. Ако не се прилага основа, руж крем бързо ще изчезнат от лицето.

How to choose a blush color the tone of the face

Избор на течен руж

Такива козметични средства в състава си не е масло, така че те бързо да изсъхне. Руж под формата на гел не трябва да се прилага на прах, с единственото изключение ще бъде основа. Въпреки това, правото да ги разпространява върху чиста кожа. При нанасянето на течен руж, лицето придобива свежест, която ще остане върху лицето си за дълго. Течен руж в състояние да издържа на влага, но не могат да бъдат използвани момичета със сух тип на епидермиса.

How to choose a blush color the tone of the face

Руж под формата на пяна

Днес тези козметични продукти все още не са придобили широка известност, но въпреки това, има голям брой предимства. Към тях се отнасят:

    перфектна комбинация от основаването;дългосрочно присъствие на лицето;лесно нанасяне.

Нанесете руж под формата на пяна, не е на прах, тъй като в състава им има значително количество мазнини и течности.

За да получите желания резултат, трябва да знаете как да нанесете руж — пяната. Изпълнява всички движения са бързи, като грим, изсъхва много бързо. На лицето нанесете малко точка на националното законодателство, а след това внимателно да се разпространи. Недостатъци руж-пяна включват бърза абсорбция, в резултат на което не може да се коригира грим, ако има неправилно прилагане.

How to choose a blush color the tone of the face

Руж с блясък

Този вариант руж ще бъде прекрасен завършек на празничния образ. Те ефективно стимулират допълни грим и коригира формата на лицето, което ще се излъчва мека светлина. Нанесете руж с блясък не само на бузите, но кожата на вътрешните ъгли на очите.

How to choose a blush color the tone of the face

Руж-бронзант

Този тип руж дава възможност да получите оригинален летен грим. Освен това, руж-бронзант засилва оттенък на кожата лек тен или за придаване на насищане. С помощта на тази красота на всяко момиче може да скрие недостатъците на лицето си. Но можете само да нанесете руж на тен на кожата. Ако можете да получите ефекта на мръсни петна.

How to choose a blush color the tone of the face

Избор руж в зависимост от цвета на Вид

Когато не знаеш как да изберем руж на базата на цветотипа, трябва да се ръководи от следните правила:

Брюнеткам, които имат тъмен цвят на кожата, трябва да се прилагат бронзов руж, прасковени и бежово-кафяви. Противопоказно руж оранжево и розово. Те ще бъдат нерентабилни оттенять тен. Тип дамски зимни цвят да изберете розово-бежово руж. Брюнеткам не се препоръчва използването на много ярки цветове, в противен случай те ще изглеждат вулгарно. За руси жени с бяла кожа правилно да изберете руж сенки, която праскова или кайсия. За тези момичета не е препоръчително да се използват топли нюанси на червено. За кафяви коса, които имат кафяв цвят на косата и на златния отлив, най-добре е да създаде изображение с помощта на розово-кафяв руж. Ако косата пепеляв, а кожата е студен тон, тогава Вашият избор трябва да се спре на розови и бежови руж. Как да изберете цвят руж красавици с червено оттенък на косата? Всичко е просто за генериране на изображение по-добре използвайте розови, бежови, теракота и тухлени тон.

How to choose a blush color the tone of the face

How to choose a blush color the tone of the face

Избор на цвят на очите

Когато вие не знаете как да изберете цвят по цвят на очите, след това следните съвети за вас:

Студен тон руж трябва да се избират момичетата, които имат сини очи. Освен това, за синеоки момичета могат да използват руж светло прасковен цвят на цвят. Този грим ласкателно мнение. Розов тон руж е подходящ за жени със зелени очи. За да подчертаете изразителността и красотата на кафяви очи можете да използвате руж нюанси на зрели плодове. Ако Цвета на очите светло кафяво, за създаване на грим е добре да използвате руж лилав оттенък.

How to choose a blush color the tone of the face

How to choose a blush color the tone of the face

Pearlescent или матов руж

Преди едно момиче винаги се изправя избор за това какви руж е по-добре: седеф или мат? Днес специалистите препоръчват да се използва козметика с перламутровым переливом. Да ги прилагат по-добре, отколкото момичетата в по-младата възрастова с нежно лице. Ако една жена на 40, след това нанесете pearlescent руж, ако кожата си е запазил тонус.

Като на мат руж, тя може да се използва от всяка жена, независимо от възрастта. Освен това, този грим ще даде лице с овална форма и визуално ще намали своя обем.

Нанесете pearlescent руж не се препоръчва при възпаление на кожа и фини бръчки. В противен случай, всички пропуски на лица ще бъдат разпределени.

How to choose a blush color the tone of the face

How to choose a blush color the tone of the face

Правилните руж

След като правилно сте избрали цвят, трябва да започне прилагането им. Начини за разпространение на такава козметика са различни, като те зависят от вида на личността. Специално внимание трябва да се обърне правилно подбрана четка за зъби. Тя трябва да бъде широка и натурална четина. Четката, която върви с националното законодателство, не трябва да се използва, тъй като е с ниско качество.

Правила за нанасяне на руж:

Ако за нанасяне на руж сте хващали четка, а след това се извършват две движения трябва да се отдолу-нагоре. Ако слагате грим с помощта на гъба, за да изпълни по-добре, отколкото кръгово движение. По този начин, Вие ще бъдете в състояние да постигне единство по отношение на прилагането. За щастливите собственици на овалния лице, тогава не се притеснява боя върху определена област. Ви трябва се разпределят руж върху скулите, за да ги със светъл цвят. За собствениците на тесен и удължен на лицето трябва да се притесняват, че визуално тя е увеличена. Тези руж се нанася от училище до средата на ухото. Момичета, с кръгло лице, напротив, да го ограничите. Руж в това, че може да помогне, ако им се разпределят от средата на бузите до виска. За лице квадратна форма при създаването на грим, ъгли трябва да бъдат загладени. Нанесете руж се препоръчва за средата на бузите. Когато триъгълна форма на лицето, за да се отклони вниманието от ъглов брадичката, руж се е разпространил от бузите до горната част на ухото. За жени с крушовидна форма, Вие може да искате намаляване на масивна брадичка. В този случай руж се нанася от средата на бузите до средата на ухото. Нанесете руж е по-добре, когато естествената светлина на ден. Ако използвате изкуствена светлина, можете да получите измамен ефект. Независимо от вида на кожата, нанесете руж от носа с 2 пръста. Ако руж твърде ярки, а след това да се определи това е възможно с помощта на обикновен памучен диск.

В действителност, изборът на руж-това е просто бизнес. И ето, почти никой от жени не допусна сериозни грешки. Най-често те не отговарят на техните приложения, което го прави бързо и помия. Слушане на съвети и препоръки ще са гарантирани за да се получи ефект, който очаквате, и удари мъжки пол само един поглед.

How to choose a blush color the tone of the face

How to choose a blush color the tone of the face