мода

Как да изберем дамски кожени якета

How to choose womens leather jacket Как да изберете кожено яке, искам да знам много, защото някои критерии позволяват лесно да се определи качеството на продукта.

Препоръки за това, как да изберете добра кожено яке

Съвременни модели на горната дреха, изпълнени в най-разнообразни стилове, така че можете дори да поставите гардероб във всяка посока. За носенето на сако и по всяко време на годината: през зимата – утепленная модел с красива естествена кожа, през лятото – леки, изработени от нежна фина кожа.

Избор на кожени якета – задачата е трудна, тя е под силата, не е за всеки. Понякога, дори и с прилична сума пари, жени или мъже, не може да се направи полезна покупка. Преди всичко, трябва да се разбере, че висококачествена кожено облекло-това винаги е скъпо. Използвайте следните препоръки за това, как да изберете добра кожено яке:

    Положи длан на повърхността на модели ще ви хареса: ако е топло, означава, че по време на шиене се използва наистина качествен материал. Изкуствена кожа винаги ще остане студено. Край продукти също ще помогне да се разберат естествена кожа се използва за шивашки или изкуствен. Обърнете внимание на това: тя трябва да остане груби и малко бугристой. Повърхността трябва да бъде идеално гладка и равна, без гънки и деформации. Ако можете, пуснете във водата: естествена кожа абсорбира влагата и става малко по-тъмен. За проверка на качеството на картината, вземете влажна салфетка и леко търкайте продукт, той не трябва да бъдат боядисани.

Сега много недобросъвестни производители под прикритието на естествени кожени изделия се продават дрехи от инжектира в кожата. Външно такива якета са много сходни, но неща от инжектира, кожата не притежава всички качествени характеристики, присъщи на природен материал.

Основните критерии при избора на кожени якета

Искате ли да знаете как да изберете кожено яке, не забравяйте, за да разберете, че трябва да има шевове и обкова и скъпи продукти. Това е един от основните критерии за избора си, защото понякога дори и яке от естествена кожа може да бъде лошо сшитым. Виж по шевовете, аксесоари и режещи предмети: тя трябва да бъде внимателно рязани, само тогава ще е седи на фигурата.

How to choose womens leather jacket How to choose womens leather jacket

Шевовете на качествени дрехи от кожа са поставени такива изисквания: те трябва да са гладки и здрави, без изпъкнали нишки. Обзавеждане играе важна роля за продължителността на експлоатацията на продукта. Преди да купите, проверете второ, този елемент трябва да се движат лесно, без много усилия. Ципове е добре да са метални, пластмасови аксесоари, което ще продължи дълго време. Много модели са на копчета, те трябва да бъдат изработени от качествени материали, и на панти внимателно обметанные. Подкладочная тъкан трябва да бъде твърда, по-добре, ако той се използва като коприна, това е траен материал, така че той ще носи в продължение на дълго време.

Преди да изберете дамски кожени якета, първо решете с цвета и желания модел. Ако търсите връхни дрехи за лятото, изберете леки модели с миризмата, по-къси дъното и ръкави. За неактивния сезон по-подходящ модел, с дължина под талията или дори достига до средата на бедрото.

Как да изберем женски кожено яке от типа фигури

Важно е да знаете как да изберете кожено яке от типа фигура. Това зависи от това, как облекло ще изглежда на една жена. Когато раменете са тесни, а бедрата всички кръгли, не са подходящи съкратен модел. Правилният избор на якета, доходящие до средата на бедрото.

How to choose womens leather jacket How to choose womens leather jacket

Дами с широки рамене, голям бюст и тесни бедра, ще бъде добре в къси модели или якета-kosuhah. Ако спортни момичета фигура с липсата на ясно очертана талия, повече от една и съща ширина на гръдния кош и бедрата си костюм яке с обемни декоративни елементи в горната част на изделия.

How to choose womens leather jacket How to choose womens leather jacket

Вие сте собственик на идеална фигура с тънка талия, пропорционално на гърдите и бедрата? Безопасно, облечен във всяка дреха, специално да се обърне внимание на вградени модели, за да се подчертае красива фигура.

Theme by Anders Norén