Как да се избере цвета на червилото? Този въпрос е доста често си задават много жени, защото те знаят, че човек на първо място се обръща внимание на нейните устни. Устните се крият доста тайни, тази мека усмивка, очарователен глас и назад в мокри устните. Ето защо всяка жена иска да се грижи за устните ви и да изберете правилния нюанс на червило, което тя трябваше да се изправи. Обаче, тъй като практиката показва, добър избор на червило-това често е трудно да се направи. За да изберете перфектния цвят червило Вид на лицето-това е изключително трудна задача, която изисква не един опит.

How to choose a lipstick the color of hair and eyes

Правилният цвят на устните може да се начин незабравим и неповторим. В противен случай цялата вид може да се развали. Ако се стремите да изглеждате по-млади, вие трябва да вземете за устни светли нюанси. За тези, които искат да изглеждат по-възрастни, трябва да се избират тъмни устни база. За да изберете подходящия нюанс на червило, трябва да се обърне внимание на много фактори: Цвят на очите, на косата, на кожата, възраст, включително и размера и формата на устните.

Основните нюанси

Цвят червило може да бъде три основни типа:

    топлите цветове червила с цвят тип праскова, корал и оранжев оттенък;студени цветове — червило с розов оттенък;неутрален цвят червило с цвят тип кафяво, теракота и бежов цвят.

Освен това, нюанси могат да бъдат тъмни и светли, включително и с висока интензивност.

How to choose a lipstick the color of hair and eyes

Избор на цветове на кожата и очите

За да изберете червило, на първо място трябва да се обърне внимание на тона и цвета на кожата.

Ако имате по-светъл тон на кожата, а след това ще трябва да се предпочитат естествени и нежни нюанси от светло розово до слива. Тези, които дъбени или смуглая кожа, се препоръчва да се разгледа червило кафяв или бежов цвят. Там също ще бъде отличен със златен блясък. Кафява, с по-тъмна кожа трябва да се опита червило бордо и цвят слива.

How to choose a lipstick the color of hair and eyes

За да изберете правилно да се изправи червило, трябва да се обърне внимание на цвят и оттенък на очите:

обладательницам кафяви очи се препоръчва да се използва бежови и кафяви тонове червило;момичета с по-тъмни очи, се препоръчва да използвате червило пастелни тонове, по-добре е бледо розов или светло-бежов цвят;за голубоглазых дамите е по-добре да се използват нюанси на розово, и много различна наситеност. Освен това на техните устните превъзходен страхотно червило винен, череша или ярко-червен цвят;момичета със зелени очи се препоръчва да се даде предимство на розов тонам. Ще изглежда страхотно нюанс на оранжево, теракот и ярко-червен цвят.

How to choose a lipstick the color of hair and eyes

Избор на червило според цвета на косата

Руси жени, които имат бледо бяла кожа, можете да използвате всички ненаситени нюанси на розово. Дневен грим за устни, ние Ви препоръчваме да се създаде с помощта на розов или прасковен цвят оттенък, а за вечерта е използването на коралови червила или цвят на слива. Важно е да не използва ярко червило, за да не изглежда прекалено бледа. Така че, този цвят на коса не се е ярко червено, оранжево и ярко-розов оттенък на червилото.

Момичетата с червена коса и бледа кожа се препоръчва да се разгледа червило за устни слива, тъмно розово, кафяво-праскова, корал и кафяво. Наситен червен цвят на косата също е в хармония на топли и топли нюанси на червено. За създаване на резултатно вечерта грим може да използвате червило за устни Лилави нюанси. Не са подходящи светло розово, оранжево, огнено-червен цвят.

Как да изберете червено червило брюнетке? Тук трябва да се обърне внимание на цвета на лицето. Кафяв с розова и бяла кожа се препоръчват цвят червило: слива, розов, тъмно розов, светло кафяво и светло червен. Това позволява да наблегне на характеристиките на вашия външен вид. Трябва да се избягва червило цвят с ярко оранжево и жълто-червени нюанси. За вечерта грим можете да изберете лилаво или смел и екстравагантен лилав оттенък.

Брюнетки с тъмна кожа трябва да се обърне внимание на живи нюанси, например, розови или червени. Тези момичета са по-впечатляващо е, тъмно-розов цвят и интензивен слива тон на червилото. Препоръчват се избягва коралови и кафяви тонове червила, тъй като те придават на кожата ви пепеляв оттенък.

Брюнеткам със светла кожа са подходящи почти всички нюанси. Разбира се, има цветове, като ярко червено, слива и розов. За вечерта грим се препоръчва ruby нюанси. Трябва да се избягват тъмните цветове и ярко оранжево червило.

How to choose a lipstick the color of hair and eyes

Размерът на устните

Важно е да се отбележи, че тъмните цветове визуално намалява Размера на устните. Но на светли тонове, които придават устните на обема, повишаване на тяхната. Затова е необходимо да се използва правилно молив и тест, да не се бърка с цвят. Обладательницам тънки устни не отговарят на тъмно матово червило, защото цветът ще бъде значително да ги намали. За обем се препоръчва да се използват светли нюанси червила и ярки цветове, нанасяне на топ блясък.

Това правило се прилага и за несиметрично устните. Тук може да бъде скрит ярки цветове. Собствениците на тези устни, които е препоръчително да спрете на прозрачен гланц светли нюанси. Също така под блясъка можете да нанесете тънък слой червило. Ако имате тънки миниатюрни гъба, вие трябва да използвате фреза и молив.

How to choose a lipstick the color of hair and eyes

How to choose a lipstick the color of hair and eyes

Тест за цветовия Тип

За правилния избор на червило е много важно да се знае, че вашия цветови Тип. Всички цветове могат да се разделят на топли и студени група.

How to choose a lipstick the color of hair and eyes

    Студен Тип на външен вид ще характеризира кожата е бледо-синкав оттенък, сиво-сини очи и пепеляв тон цвят на косата. Можете да прекарате един прост тест: светло син шал трябва да се прилага за лице. Ако човек изглежда по-млада и свежа, Имате студен tsvetotip. Зелени и светло кафяви очи, рыжеватые нюанси на косата се отнасят до топло тип. Тестът се извършва, както следва: нанесете върху лицето оранжев шал. Ако в него играят цвят (изглеждат свежи човек е румяным), тогава Имате топъл tsvetotip.

В някои случаи, може да се намира на смесени видове. Затова трябва да се разчита на по-ясни знаци.

С топли стил и светло червило на кожата трябва да бъде леко оцветени. За бялата кожа и русых коса се препоръчва да се прилагат следните нюанси:

    корал, натурален бежов;пясък;праскова;светло розов;ярко червено.

How to choose a lipstick the color of hair and eyes

Тип студените цветове са подходящи следните цветове:

    студена розоватая, бледо слива;лилав (всички нюанси);тъмно вино;тъмно бордо сребро.

Момиче с тъмна коса и кожа, позволи на по-ярки цветове.

How to choose a lipstick the color of hair and eyes

За рыжеволосых и ярко оцветени блондинки са подходящи следните цветове:

    топла карамел;шоколад;тухла;оранжево.

Ако Ви е трудно да се определи вида на цветовете, използвайте слива или череша оттенък.

How to choose a lipstick the color of hair and eyes

How to choose a lipstick the color of hair and eyes