стил

Как бързо премахване на двойна брадичка в домашни условия? — Препоръки са добре поддържани жени

How to quickly remove double chin at home? — Recommendations of well-groomed women

Само правилната грижа ще ви помогне да се отървете от проблема

На въпрос за това, как да премахнем двойната брадичка дома-това е грижа не само жените, но и обладательниц стройна фигура. За съжаление, проблемът obviousa на кожата се появява, поради хормонални промени или резултат от стареене. Днес ние се учим, как да се преодолее със собствени сили, без да се прибягва до скъпо лифтинг и хирургия.

How to quickly remove double chin at home? — Recommendations of well-groomed women

Този недостатък може да се появи и при млади и възрастни жени

Ефективните упражнения

Преди да използвате тон на козметични кремове и маски за подобряване на еластичността, да се мисли за състоянието на своето тяло. Разбира се, ежедневно зареждане никой не иска да прави, защото това е уморително. Но трябва да се мисли за това, че в продължение на няколко години, мускулите не могат да дойдат в тонус. Те трябва редовно да тренира.

How to quickly remove double chin at home? — Recommendations of well-groomed women

Вие трябва редовно да правят физически упражнения, само в този случай, вие ще получите гарантиран резултат

Ние се качват на прост продуктивна дейност, която не отнема много време и усилия. Ако те съвестно изпълняват всеки ден, мисълта за корекция на шията и лицето може да не посещават в продължение на много години. Така че, нека да започнем.

  • Моля, удобна поза, най-добре седнал, така да се върти е била права. Сега се опитайте да затегнете долната устна на зъбите, за да се постигне напрежение на кожата ние сме заинтересовани в района. Сега в продължение на една минута, за да потупа с опакото на ръката си по цялата повърхност. Ако се манипулира в комбинация с нанасянето на нощен или дневен крем, можете да получите желания резултат, вече след 1 – 2 седмици. Сега трябва да се разсейва от странични мисли и помедитировать малко. Представете си, че до брадичката фиксиран всички ежедневни притеснения, тревоги и проблеми. Искате да се отървете от тях? Този максимум е по-ниско главата си и бавно го сложи обратно. Да

мускулите

  бяха обтегнати. Продължавайте изкачване, докато вие се чувствате затылком назад. Достатъчно е от 3 до 5 повторения. Следващата възможност ще ви помогне да повдигнете настроението си за целия ден, така че не го пренебрегвайте. Издърпайте напред нашия интерес към региона и replevies в широка усмивка. Не се опитвайте да го извадя изкуствено. Събуждат искрени емоции, за да почувствате тялото се изпълва с топлина и енергия. Да ви запозная тялото в тонус след 5 – 7 пъти.

How to quickly remove double chin at home? — Recommendations of well-groomed women

  Изберете време, когато сте сами в стаята, за да не предизвика смях колеги или членове на домакинството. Сега се грижи за Вашата красота. Трябва да се придържат език и да го във въздуха цифри или букви. Ако стигнете до края на азбуката, а вие сте истински приятел. Можете също така да се постигне носа в продължение на 20 секунди.

How to quickly remove double chin at home? — Recommendations of well-groomed women

Не бъдете мързеливи, за да работят!

  Отворете устата си колкото се може по-широк и представете си, че долната челюст е лъжичка. Започна да рисува въображаеми любимо лакомство. Така вие убережете себе си от желание да се яде нещо вредно за фигурата и ще имат положително въздействие върху дермата.

How to quickly remove double chin at home? — Recommendations of well-groomed women

  • Шията е тясно свързана със Земята, върху която работим. Така че това също трябва да се обърне внимание. Изправи се веднага и започвайте да го дръпне. Раменете трябва да по-надолу, така че да усетите леко напрежение. Бъдете сигурни, за да дръпнете стомаха. Минимален брой рънове до три пъти на ден. Има универсално действие, което ще помогне да се спра

корем

  подобряване на стойката и коригиране на долната част на лицето. Вие добре знаете този тайната: турете ръцете си на кръста, а отгоре лежеше книга. Не прекалявайте, огромна енциклопедия не върви в своя полза. Достатъчно е на средно ниво. Първо изчакаме, докато не усетите лека умора. Тогава опитайте се да минете през няколко стъпки из стаята, така, че печатното издание остава в едно положение. Когато стане съвсем лесно да, се изкачи на цыпочки.

Дурин, 36 години: аз го правя комплекс дневно в продължение на петнадесет дни, след което видяла положителен резултат. Сега и аз ще дам на себе си малко почивка и ще се върне към начина, но с пълна интензивност, за да се ускори приближение към идеала.

Ако отидете на фитнес, изберете треньор, който е предназначен за укрепване на гърба и врата. Мускулите тези части са свързани помежду си, така че брадичката ще бъде автоматично подтягиваться.

How to quickly remove double chin at home? — Recommendations of well-groomed women

Моля, обърнете внимание, че комплексът може да се направи не само в дома в свободното си време, но седя на работа, пиша дисертация на компютър и дори, когато просто гуляю. Основното условие за получаване на бърз резултат – борба с мързела. Но ние искаме да бъде по-прекрасно, отколкото да лежи на дивана, без движение, не е ли така?

How to quickly remove double chin at home? — Recommendations of well-groomed women

Съвет! Да следи за своята стойка. Ако постоянно мърляч по време на разходка или при работа с компютър, не може да се избегне увиснала кожа.

Прекрасен масаж

Може би вече сте чували, че с ръцете си можем да помогнем на кожата си да дойде в тонус. За това е необходимо да се приложат прости манипулации. Ти дори не трябва да се прилага крем, но с него вие ще видите резултатите по-бързо. Как мога да получа полза?

Пред комплекса потупване.

  За да може да продължи 5 – 7 повторения със задната част на ръката. Да ги вертикално от средата до долния върховете на ушите.

How to quickly remove double chin at home? — Recommendations of well-groomed women

Самостоятелно тяло

Отидете на триене.

  • Сложете всички пръсти, освен голям, по бузите ми, и те започват да се лекува с площ от върха на проблемните зони и шията. В този случай дръпна едно одеяло на ушите си. Подходящ е както за преките, така и кръгови движения.

Сгънете ръката в юмрук и ставите на пръстите бързо се симулират по време на бръснене.

  • Извършване на действия от двете страни, на три пъти.

Сега добре загрейте чрез триене дланите заедно, а след това и за кожата на шията.

  Началото на притискане, но внимателно, без бавене. С помощта на палеца и показалеца, за да вземете малки парцели и му опря ги до кости в рамките на 1 – 2 секунди. Провеждане на манипулация към училището. Постепенно си по-долу, за да обработи цялата повърхност. Когато приключите с упражнението, масаж на врата и нежно гали гърдите трапчинки. Се върнете към сънната артерия.

How to quickly remove double chin at home? — Recommendations of well-groomed women

Обърнете внимание на шията

Ирина Витальевна, на 47 години: правя масаж на лицето с върха на пръстите. Може би изглежда банално, но аз виждам промяна. Така че не ще да спре. Заради възрастта ми е нужна постоянна работа над себе си.

Моля, имайте предвид, че масажите имате загрява по цялата повърхност, така че сега е идеалното време за нанасяне на маската. Нека това да бъде глина или само овлажняващ, но не забравяйте за това. Дори и кори от обелени краставици подходящи за тази цел.

Съвет! От нашата храна зависи много. Ако балансирате вашата диета, вие не само ще се отървете от двойки-тройки на излишни килограми, но и за тонизиране на кожата.

Популярни рецепти

Не забравяйте, че физическите упражнения в съчетание с масаж и хранителни маски гарантира бързи и ефективни резултати. Така че, ако сте сериозни, да не пренебрегваме средства за грижа за кожата. Не е задължително да се купуват скъпи лекарства. Достатъчно е просто да се вслушат в мъдростта на поколенията и да се подготви състава за нанасяне.

Ние сме събрали най-лесно достъпни за връзка, на който определено ще ви помогне в търсене на красота и молодостью.

  Разтваря пакет сухи бързо мая, докато не получите консистенция на сметана. Равномерно разпределете я по шията и брадичката. Измийте с топла вода 25-30 минути. След това нанесете мазен крем, за да се избегне изсушаване на вече стареене на кожата. Останките след известно време ги със салфетка.

How to quickly remove double chin at home? — Recommendations of well-groomed women

  Вие ще бъдете изненадани, но картофено пюре се разбърква с горещото мляко има чудотворно въздействие върху клетките ни. За маската ви ще бъде достатъчно само две супени лъжици за гарниране. Дръжте сместа в продължение на 15 – 20 минути, докато той се охлади. Моля, имайте предвид, че сместа е прекалено горещо, е по-добре малко по-хладно, за да не изгори.

How to quickly remove double chin at home? — Recommendations of well-groomed women

  В аптеката и козметичните магазини се продават козметична глина. В зависимост от вашия тип на дермата изберете бял, зелен, розов или син. Универсален смята черният цвят, така че ако вие не знаете своя конкретна ситуация, изберете го. Сух прах се смесва с няколко капки вода, за да формират състоянието на заквасена сметана и се разпространява на проблемную зона. Изчакайте, докато маската изсъхне. Опитайте се да не се движат, така че за еднородност, се запазва.

How to quickly remove double chin at home? — Recommendations of well-groomed women

Алина, 25 години: аз наскоро забелязах, че кожата става по-малко отпусната. Може би това се дължи на неидеальных параметри или преход към стареене, но маската за лице от глина аз наистина се спестят. На врата се счита лицето. Всичко става чиста, подтянутой и еластична. Използвайте зелен вариант.

  • Изцедете сока от един лимон и добавете една супена лъжица

морска сол

  . Смесете всичко в една чаша чиста вода. След това накиснете марля в резултат на състава и направете компрес. Той може да побере до един час. Бъдете внимателни, ако сте алергични към цитрусови плодове, този метод явно не е за вас.

How to quickly remove double chin at home? — Recommendations of well-groomed women

  Киселото зеле е не само вкусен деликатес в студено време през годината, но също така е източник на витамин С. В преработени зеленчуци, дори повече, отколкото в лимоне. Така че използването на саламурата като маска. Това ще помогне за премахване на мазнини, защото той активира регенерацията на клетките и бързо премахване на токсични вещества.

How to quickly remove double chin at home? — Recommendations of well-groomed women

  През лятото можете да използвате обикновен краставица, която може да се намира навсякъде в изобилие. Целулоза на зеленчук към яйчен белтък и половин чаена лъжичка от всяко растително масло. Намачкайте всички съставки и ги прилага към слабост на кожата. След половин час измийте с хладка вода.

How to quickly remove double chin at home? — Recommendations of well-groomed women

Съвет! Всички манипулации се представят с помощта на крем или гел, предназначени специално за лице. Лекарството не трябва да бъде алергии и други странични реакции.

Тайните на грим

Ако нямате време, но ви спешно трябва да спаси положението, ви идва на помощ декоративна козметика. А ти в свободното си време правя упражнения на хората да излязат гордо с високо вдигната глава. Освен това, ние в момента научете тайните на успешното грим.

  • За прикриване на проблемни зони, използвайте по-тъмен коректор. За това трябва да положат долната челюст на парче хартия и изпъкнали част на дръжката на четката. Така че все пак добави, че визуално ще направят форми. Център брадичката трябва да остане по-лек контур. Съсредоточете се върху бузите. По този начин, вие ще дръпнете внимание на потребител към най-доброто за вас. Особено подходящ прием на кривата момиче с големи кръгли бузките. Подчертават очите ти, а не устните. Долната част оставете най-естествено. Това е подходящ прозрачен гланц или просто безцветен

хигиенни червило

  . Но после клепачите, веждите и миглите трябва да се проясни общата картина.

How to quickly remove double chin at home? — Recommendations of well-groomed women

Ангелина, на 28 години: за съжаление, аз съм мързелив и наднорменото тегло. Така че си запазват външния си вид с помощта на грима. Никой никога не мисли, че имам двойна брадичка, така че аз майсторски да притежават четка за грим.

Гримьори много холивудски звезди прибягват до такива манипулирана от. Например, Кристина Агилера, Джесика Симпсън, Бритни Спиърс и Камерън Диас също се отразява на нашия проблем. Но те също така помагат на стилисти, които са знаели, как да си изберете дрехи с деколте, забранено да носят дълги обеци и правилна прическа. Ние всички вече знаем, тъй като в собствения си дом, за да се отървете от двойната брадичка. Сега имате само, за да си даде няколко минути.

How to quickly remove double chin at home? — Recommendations of well-groomed women

Американската поп-певица умело крие проблемите си с помощта на правилно оразмерени грим

Съвет! Ако редовно изпълнявате упражненията, да гледате на захранването, както и резултатите от всички не, опитайте се да си вземе почивка с продължителност 10 – 15 дни и след това да възобнови манипулация, увеличаване на интензивността и продължителността. Функцията на мускулите се състои в това, че те са склонни да предизвика пристрастяване. Така че натоварването трябва да се увеличава постепенно.

Theme by Anders Norén