стил

Как бързо напомпване на съобщение за дома, момичета? Ефективните упражнения

How quickly pump up the press at home, girls? Effective exercises

Стремеж към съвършенство и опазване на красотата при жените в кръвта

Как да се изпомпва натиснете дома на момичето? Кой от нас, жените от всички възрасти и националности, да не зададе този въпрос поне веднъж в живота си? Стремеж към съвършенство и опазване красота на жените в кръвта. Докато дами желание да се харесат на мъжете, те ще направят всичко, за да се получи малко по-близо до идеалното параметри фигура. Красив плосък корем с кубчета-това е съществена част от приятно на тялото. Нека да видим всички тънкости на обучение, насочени към развитие на коремните мускули, които можете да извършвате, без да излизате от своята уютна квартира.

How quickly pump up the press at home, girls? Effective exercises

Красив плосък корем с кубчета е неразделна част от на красиво тяло

Как бързо напомпване на съобщение за дома, момичета?

Женското тяло е по-сложно, различен от мъжки механизъм. Тази функция, като менструален цикъл, е сериозна пречка за запазване на редовността на тренировките. Сладки момичета, не забравяйте, че графикът на занятията трябва да се основава на графиката данни физиологични условия. Категорично е забранено да зареди тялото си с физически упражнения на ден преди настъпването на менструация, по време на и в рамките на два дни след това.

How quickly pump up the press at home, girls? Effective exercises

Категорично е забранено да зареди тялото си с физически упражнения на ден преди настъпването на менструация, по време на и в рамките на два дни след това

И ако се говори за времето, а след това, при спазване на определена закономерност, както и степента на облекчаване на натоварването на мускулите на корема ще станат видими след около месец след започване на занятия. Казано по-просто, за да се гарантира бързо да помпа преса у дома, на едно момиче трябва да отделят не по-малко от половин час всеки ден.

How quickly pump up the press at home, girls? Effective exercises

Казано по-просто, за да се гарантира бързо да помпа преса у дома, на едно момиче трябва да отделят не по-малко от половин час всеки ден

Съвет! В световната мрежа е пълно с уеб сайтове, на които се предоставя информация за чудесната програма, която ще помогне да се създадат идеални шест кубчета преса в продължение на няколко седмици. Ще ви предлагат да си купя тази програма за големи пари, като се гарантира, че гаранция за настъпването на резултата след 7 дни-100%. Не вярвам! Ако вашият корем е дебелия слой е по-дебел от 1 см, дори и претоварване не може да „тъпчат“ на повърхността на тази част от тялото доброто на костите. В такива случаи тренировка на пресата трябва да се комбинира с бягане, ходене, скачане на въже и други упражнения за загуба на тегло. Още един важен фактор въпрос за загуба на тегло е правилното хранене.

How quickly pump up the press at home, girls? Effective exercises

Пресата трябва да бъде в комбинация с бягане, ходене, скачане на въже и други упражнения за загуба на тегло

Характеристики на изпълнение на упражнения за пресата

Ако започнете да работите у дома, а не да планирате пътуването си в салона, не трябва да тичам до магазина и закупуване на специализирано оборудване. Всички упражнения трябва да бъдат завършени в полу – твърда повърхност само допринася за увеличаване на натиска върху корема и обратно. Перфектен „хастарът“ може да бъде постелката за йога.

How quickly pump up the press at home, girls? Effective exercises

График за тренировките трябва да бъде създаден и на базата на техните навици

Всички тренировка започва със загряване на мускулите. За предницата, направи гимнастика, ритмични танци или тежко стречинг. Предварително разогретые мускулите могат да бъдат подложени на голямо натоварване върху гърба, пресата и задните части.

График за тренировките трябва да бъде създаден и на базата на техните навици. На пълен стомах класове по-трудно. Така че започнете тренировка трябва за 2 часа преди ядене. Не принуждайте активен тялото упражнения и 2 часа преди лягане.

How quickly pump up the press at home, girls? Effective exercises

За да започне обучение, трябва за 2 часа преди ядене

Как да изградите мускулите на корема?

Разбирането на жените от всички съобщения се състои от 6-8 кубчета. Също така има определен стереотип за Долна и горна прес. Това са най-желани и привлекателни, секси и невероятно атрактивни кубчета – това е само „върхът на“ айсберга, т.е. това, което е на повърхността на корема. Пресата се отнася до основните мускули. Тя включва в себе си голяма група мускули, които имат за цел стабилизирането на гърба, на гръбначния стълб и бедрата. Ако те редовно са изложени на комплекс от упражнения, резултатът ще бъде красива затягане на стандартите фигура, правилна стойка, невероятно секси плосък корем.

How quickly pump up the press at home, girls? Effective exercises

Разбирането на жените от всички съобщения се състои от 6-8 кубчета

В комплекта на мускулите включва:

    Директен;серво;малки и средни ягодичная мускул;латеральная;серво;клювовидно-плечевая;подостная;мускулите на задната повърхност на бедрото.

Ефективните упражнения за изпълнение у дома

Ами, въвеждащ урок по анатомия свърши и е време да се премине към описанието на практически и ефективни упражнения за изграждане на ABS в домашни условия.

How quickly pump up the press at home, girls? Effective exercises

За получаване на необходимия ефект трябва да се направи комплекс упражнения за всички мускулни групи

Повечето упражнения се провежда в легнало положение по гръб. За получаване на необходимия ефект трябва да се направи комплекс упражнения за всички мускулни групи. Само в този случай, чрез месец, вие ще получите красива перлено бял плосък корем.

Упражнения за директен

На повърхността са директни мускули, над които трябва да се работи в рамките на следващия месец. Той е отговорен за появата на красивите ледени кубчета. Но не забравяйте, че те се появяват само ако кожата не е момиче на мазнини. В този случай ще трябва да се редуват тренировки с бягане, бързо ходене, скачане на въже и т.н.

How quickly pump up the press at home, girls? Effective exercises

На повърхността са директни мускули, над които трябва да се работи в рамките на следващия месец

Какво е директен мускули? Цялата тази парна баня мускулът, разположен в предната стена на корема. И тогава ние трябва да мислим за стереотип за това, което беше казано по-рано: на предната мускулите не се състои от Долна и горна преса. Този отдел се появи в спортен език за простотата на изразяване. Предния мускул е 6-8 кубчета. Те са абсолютно всички хора, така е наредил майката природа. Трябва само да ги разпредели и да направите красиви.

Перекручивание.

За начало загрейте мускулите и се приема в легнало положение. Краката трябва да са сгънати в коленете, и ръце, скрити зад главата си. Те също могат да бъдат поставени до тялото, като ги свиват в лактите. Горната част на тялото започват да се повдигат на разстояние 20-30 см от пода. След резултатите, се замразява в продължение на 3 секунди, за да мускули са в състояние на стрес. Легнете на мат.

How quickly pump up the press at home, girls? Effective exercises

Упражнение трябва да се изпълнява в две серии по 15-20 пъти

Упражнение трябва да се изпълнява два сета по 15-20 пъти.

Сгхг

Перевернитесь по корем, изпънете краката, а ръцете сцепите зад гърба си. Внимателно повдигнете тялото, правейки го с цинизъм на максимално разстояние. Повдигане на горната част на тялото, задръжте за няколко секунди и коленичите на пода. Изпълни две серии по 10 пъти всяка.

Упражнението с повдигане на краката

Поставете корпуса в легнало положение по гръб и вдигни крака, така че те лежаха на пода и се отпусна. Сега започнете бавно повдигнете краката си нагоре. За активна транспортирането на пресата трябва да се прави всеки ден един комплекти от по 10 движения.

How quickly pump up the press at home, girls? Effective exercises

За активна транспортирането на пресата трябва да се прави всеки ден един комплекти от по 10 движения

Натиснете

Вземете сидячее положение. Краката трябва да лежи на пода. Очите ви трябва да се обърне на чорапи. Започнете бавно повдигнете краката. На върха На разстоянието от пода до петите трябва да бъде около 30 СМ, а не достигане на най-високата точка, да се замразява, да се вземе 5 бавни вдишвания и дръпна краката към гърдите си. Всеки ден Вие трябва да направите две серии по 15 заредено.

Стъпки на тегло

Поставете ръце зад главата си, Легнете по гръб и изпънете краката. Започнете да ги повдигне на определено разстояние така, че ъгъла между пода и краката са били около 45 градуса. На върха на движението, наподобяващи стъпки. За всеки крак трябва да направите 35 стъпки.

Повдигане на краката и таза

Не се променя положение легнала по гръб, свийте коленете. С помощта на природата мускули, започнете да се вдигне на бедрата, разгибание главата надолу. За ежедневни тренировки достатъчно изпълнява 1 Комплект от 25 движения.

Ножица

Перициты страна. Лежейки в това положение, повдигнете удължени крака нагоре. Ще започнат да се ритат по краката, като ги ножица. Две серии по 30 движения, ще бъде достатъчно.

How quickly pump up the press at home, girls? Effective exercises

Две серии по 30 движения, ще бъде достатъчно

Съвет! Учените са доказали, че упражняването на „горна“ и „долна“ преса няма да има голяма разлика. Във всеки случай, всички тези упражнения помагат за укрепване на преки мускули, с акцент върху долната или горната част.

За укрепване на косите мускули

Скъпи момичета, моля, обърнете внимание на това, че тези упражнения не претоварвайте тялото си. За тези, които искат да се отърват от омразните страна, ние ви препоръчваме да се изпълняват упражнения, само количество, което ще бъде посочено и от нас. В противен случай, вашата талия може да стане по-широк.

Кръстосано усукване

Както и много други упражнения, в тази силова тренировка е тялото, в което ще лежи на гърба си и полусидя. Краката трябва да са на теглото и свити в коленете. Прасците трябва да са успоредни на пода. Гладко, последователно се изтегли единия крак, после втора, не забравяйки да ги няколко секунди под напрежение. Направете три серии по 30 скосами.

How quickly pump up the press at home, girls? Effective exercises

Както и много други упражнения, в тази силова тренировка е тялото, в което ще лежи на гърба си и полусидя

Странично усукване

Легнете по гръб, свийте коленете си и дръпна краката към гърдите си. Хвърли краката си от страна в страна, активно влияят на пресата. Правете 3 серии по 30 движения.

Странно, но много момичета са убедени, че изпълнението на такива упражнения ще направи талията изглежда по-тънка. Това мнение е погрешно. Развитието на мускулите води до увеличаване, което говори за това, че талията ще бъде повече.

Укрепване на основните мускули

Главната особеност на тези упражнения е, че те не са насочени към външно ефектни блокове, както и за укрепване на мускулния корсет. В резултат на обучението ще тясна талия и стегнат корем.

Каишка от традиционната.

    • За да изпълните това упражнение, Моля акцент в легнало положение, обопритесь на лактите (предмишницата). Това означава, ръцете трябва да са свити под ъгъл от 90 градуса. Започнете да се напряга мускулите на корема, така, да си се върти в този момент, не прогибается, а хълбоците не са повдигнати. Направи усилие оправи това състояние в продължение на 30-60 секунди. Повторете упражнението 3 пъти.

Страничната лента.

    • Перициты на една страна захвърлил тегло на опора. Ръка трябва да бъде согнута в лакътя. След като свикнете с тази поза и да не изпитват дискомфорт, започват активно да се повдигне таза. Вытянувшись възможно най-високо, се заключва в това състояние и в състояние на покой на 30-60 секунди. След това се обърнете на другата страна и отново да се изкачи.

Планк с отжиманиями.

    Позовавайки се на ръце, повдигнете тялото си до най-високата точка. Softservices в продължение на няколко секунди. След това се върнете тялото в изходна позиция, от която сте започнали процеса на обучение.

How quickly pump up the press at home, girls? Effective exercises

Позовавайки се на ръце, повдигнете тялото си до най-високата точка

Планк с скок.

    Разведя краката си в ръка, направи класическа поза апликации. Скачат нагоре. Върнете се в изходна позиция. Упражнението може да бъде „по-тежки“ преврати, гири и всеки друг снаряд.

Theme by Anders Norén