стил

Изборът на подходящи дънки-скинни

Автор Анастасия Ем често предупреждават от носенето на облегающих неща. Въпреки това, положителни примери, тя също така смята.

Choosing the right skinny jeans

Кратък преглед на добър имидж на Парис Джексън.

Choosing the right skinny jeans

Choosing the right skinny jeans

Choosing the right skinny jeans

И така, какви елементи са необходими, за да кльощава изглежда добре? Гледаме пример дъщерята на Майкъл Джексън. Защо това е?

    Липсата на „секс“ в образа. Не нарочитой сексуалност. Слаб расхлябанности, небрежност, ако ви харесва, и разгильдяйство. Съответно и стилове, в които са подходящи тези дънки-това е на първо място хипи и гръндж. Фигура представлява правоъгълник, няма криви при преминаване от талията към бедрата — това е фигура, при която слаб да седи най-добре. Причината е проста. Първоначално, като дънки, са били популярни, че всякакви рок-изпълнители. Това е визуално ние очакваме не е женствена, а по-скоро андрогинная фигура. Широка, свободно cut и топ. В този случай — оверсайз-пуловер с поредици. Подходящ както за оверсайз тениски, свободни блузи и други“разлетайки“. Масивни обувки. Това се превърна в основен партньор за тези дънки. И толкова по-свободен ще бъде до глезените, толкова по-добре.

Choosing the right skinny jeans

Theme by Anders Norén