стил

Избора на един модерен принт: леопард и зебра

Въпреки манията леопардовым щампи, трябва да се обърне внимание на още една фигура на животното. Кажи ми, защо той ще изглежда много по-добре и как да се създаде образ, който със сигурност ще се открояват от тълпата.

Selecting fashionable print: leopard vs. Zebra

При съвместно разполагане „животински принт“ на ум на първо място идва леопард. Дръзки, безразсъдни, може да изглеждате стилно и модерно-в способните ръце и евтини – в ръцете си нелеп, Барса, сега е много популярна. Въпреки това, в допълнение към своята нова колекция доминира над друга фигура, която незаслужено се пренебрегва – Зебра. В модата, тези разпечатки започват ожесточена битка: заради едноцветен цветова палитра Зебра изглежда по-малко самонадеян и брутальным. Освен това, леопард толкова бързо спечели подиум и така са се превърнали в магазини, сега той има по-големи шансове изглежда доста тривиално и избито от облекло зебра печат.

Selecting fashionable print: leopard vs. Zebra

Модел в Лондон през 1965 г.

Selecting fashionable print: leopard vs. Zebra

Актрисата Лорън Бэколл на фотосесия в 1945 г.

Мнозина свързват това с контраст и бесшабашные 80-те години, техните диви дрехи и hiseville клуб, но корените тенденции изчезват много по-рано. Исторически, скъпи и ценните кожи на диви животни – специална стойност на привилегированите слоеве. През 50-те години най-рискован туристи на плажа да се носят бански костюм с принтом зебра, вдъхновен от образи на Тарзан и Джейн, и в черно-бели ленти на 60-те всички от вечерни рокли до шапки. И трендсеттеры – от Бриджит Бардо до Анна Уинтур бързо вдигна тенденция и носеше този разпечатки от главата до петите.

Selecting fashionable print: leopard vs. Zebra

Актрисата Бриджит Бардо носеше палто Зебра на летище Кенеди в Ню Йорк

Selecting fashionable print: leopard vs. Zebra

Анна Уинтур е облечена в принтованные козината в модно Valentino през 2017

От ключово значение през този сезон се носят право „Зебра“, че е необичайно да се смесват различни варианти на една печат или, напротив, да направи избор в полза на един. Опитите да се смесват черно-бели ивици с други щампи на животни няма да успее. Също така трябва да се избягват ярки цветове, особено неон тенденция – още един тенденцията от 80-те години. отговорът на въпроса, как да се съчетаят рисувай зебра, на повърхността: изберете черно и бяло. Ако в гардероба си вече има този печат, това определено ще вдъхне нов живот в обичайните неща и да предложи комбинации, които могат да поднадоесть.

Selecting fashionable print: leopard vs. Zebra

Selecting fashionable print: leopard vs. Zebra

Например, класическа блуза с петна klassicheskimi в двойка с черни панталони ще ви позволи да създадете абсолютно нов начин на Office достатъчно дискретен, за да се носят на работа всеки ден, но в същото време свежо и вярно. Лесно шифоновое рокля с анималистическим принтом-отлична алтернатива грах и цветни варианти. През лятото носехме такива с леки обувки, а през зимата лесно да се комбинират с дънки, панталони, обемни пуловери и къси ботуши. И за тези, които все още вярват картина е доста блестяща и смела, да гледам на обувките и аксесоарите, „Зебра“ вечерни сандали, чанти-тотум, печатни шалове, обувки Челси и ботильоны.

Theme by Anders Norén