мода

Изберете височина на токчета за дължината на полата

Choose a heel height for the length of the skirt

В това кратко ръководство ще ви покажа как правилно да комбинирате ботильоны с поли и рокли с различна дължина.

1. Пола с дължина midi.

Средна дължина пола коварно относителните пропорции, но позволява носенето на такива обувки, включително помпи високи токчета и не изглежда вулгарно. За да се уверите, че изображението изглежда добре, се вземат предвид следните особености:

А). Дължина и поли до средата на прасците визуално полнят краката, а отдолу завършва с широк място на крака. Ако искате да направите краката визуално по-тънък, като го комбинират с токчета, те са напълно уместни.

Б). Ако не сте доволни от дължината и стройность краката си, носете пола-миди с мокасини, Челси или маратонки, добавя динамика и лекота.

В). Миди могат да се носят с ботуши, но при условие, че вал завършва под подгъва на полата и да не създава допълнителен контур, тогава по-добре изберете ботуши на висок ток.

Choose a heel height for the length of the skirt

2. Мини-пола.

С мини пола носят само балет апартаменти, за да изглежда млад и безгрижен, не предизвикателно. Ток и платформа в съчетание с къса пола е да проправи пътя в посока храбро 90-те и приятелки от „пурпурни пиджаков“. Мач къса пола с кедами, oxfords или лоферы, комплект ще бъде в стил „преппи“ и няма да изглежда вулгарно асоциации.

Choose a heel height for the length of the skirt

3. Дължина на макси.

Можеш да се обиди от това твърдение, но рокли и поли с дължина до пода носят само плоски ходила, както и мини поли. Единственото изключение е на червения килим в Кан, но и има тенденция за комбиниране на вечерни рокли и обувки на плоска подметка.

Дълги рокли с туфлями на ток изглеждат много pretentiously и не на място навсякъде, с изключение на мероприятия с дрес-код „черна вратовръзка“. Дори сватба може да се носят дълга рокля и сандали на равна подметка, за обозначаване на старинен стил, а не за асоциации с местечковым празник.

Ако дължината на макси отваря на глезена, петите средата вече, да речем, като пола отива в съответствие с техните обещават дължина на midi.

Choose a heel height for the length of the skirt

Theme by Anders Norén