Най-важното нещо в начина на булката? Сватбена рокля, красив грим, оригинални декорации и разбира се обувки. Да избират, между другото, има много. Дизайнери на новата колекция са представени сватбени обувки и сандали за всеки вкус.

Choosing a wedding shoesСватбени обувки

Модерни цветове 2018

Белият цвят е лидер сред всички останали нюанси. Така е във всички времена, и остава сега. Бели обувки — символ на финес, невинност, чистота. Да, и просто е много красиво и стилно.

Choosing a wedding shoesСватбени обувки Choosing a wedding shoesбели сватбени обувки с панделки

Вярно е, че някои дизайнери през 2018 година изненада, ако не шокира публиката смели идеи: бяла сватбена рокля в комбинация с обувки на червен, черен или син цвят. Но важно е да се отбележи, че образ е хармоничен, и аксесоари, които трябва да вземете в тон обувки. Например, бели обувки и същия цвят колие или диадему.

Choosing a wedding shoesСватбени обувки

Но известната модна къща и Джими ЧОО залог за младоженци сватбени обувки бял ванилия, слонова кост, злато и сребро. Невероятна хармония от цветове, с различна височина ток и подметка на Платформа не може да остави никого безразличен. Това е произведение на изкуството.

Choosing a wedding shoesСватбени обувки Choosing a wedding shoesбежово сватбени обувки с лъкове

Основни материали

Както и в случай на бяло, не губи значение естествена кожа. И нищо чудно, защото тя е много привлекателен външен вид и в същото време, има високо ниво на комфорт. Дизайнерите ни предлагат сватбени обувки кожени дантелени елементи или, напротив, напълно зашнурованные модели с кожени вложки.
Choosing a wedding shoesБулчински обувки-кожени

Сред най-необичайни предложения заслужава да се отбележи сватбени пластмасови обувки. Има и огромен брой възможности: модели, изцяло изработени от пластмаса, бели кожени обувки с пластмасови вложки или орнаменти във формата на цветя. Що се отнася до цветовата палитра — без ограничения. Въпреки че тези модели не предричат популярност.

Ток или Платформа

Choosing a wedding shoesСватбени обувки на платформа

Много от съвременните булки избират сватбени рокли до коляното. Това е не само стилно и оригинално, но и ви позволява да покажат колко красиви сватбени бели обувки или сандали. Особено в новия сезон на това шоу! Много интересен висок ток, който може да бъде изработен от материали, като:

— дърво;

— стомана;

— прозрачна пластмаса.

Освен това, дизайнерите използват голямо разнообразие от бижута с камъни или кристали украсяват с бели обувки (ток) пера с постепенен преход към петата.

Choosing a wedding shoesУкрасени сватбени обувки Choosing a wedding shoesСватбени обувки с кристали

Не отдава своите позиции в сватбената мода и варианти на платформата: фина, почти невидима подметка, модел с много висока платформа или прозрачна като стъкло.

Оригинална идея, например, Mossto. Дизайнерите на тази марка изненада всички създадени от сватбени сандали и обувки със сменяем ток. Булката няма да се чувствате неудобно по време на празници и ще бъде в състояние да носят обувки в ежедневния си живот, играейки на това контрастира и промяна на токчета, за да отговаря на вашето настроение. Както знаете, обувки за сватба имат висока стойност, и по този начин е много печеливш вариант.

Choosing a wedding shoesMossto обувки с подвижна ток

Като украса дизайнерите отново предлагат различни дантели, кристали, кристали или перли.

Популярни модели

Както и миналата година, на върха на популярността сватбени обувки с отворени пръсти. Но това е позволено и затворени модели, важното е, че от двете страни и те са имали деколтета, тъкани колани и т.н.

Модна къща Оскар де ла рента е създал колекция от отворени сандали сребрист цвят с метален блясък, катарама във формата на цвете и съраунд панделка в предната част.

Демонстрира християнски класически бели лодки Лабутен. Това е сватбена затворен модел с острия метален пръсти. Но дизайнер е решил да не използва акцент върху „простота“ и елегантност.

Choosing a wedding shoesСватбени обувки на Кристиан Лабутен

Не са забравили couturier и за тези, чиято сватба ще се състои през зимата или през пролетта. Всяка булка ще намери нещо подходящо: ботильоны, бели сватбени обувки, ботуши или полу-ботуши, отороченные кожа, украсена с диаманти, кристали, пайети и т.н.

Най-необичайни дизайнерски решения

Любител на эпатажа дързък и смел начин, дизайнерите съветват да погледнем по-отблизо на обувки в спортен стил. Трик сватбени обувки с шнур и на много висока платформа.

Не по-малко оригинално изглеждат сватбени обувки, стилизирана маратонки или така наречения вариант на „село“. Това е познато на много в ежедневието балет апартаменти класическа форма, с остър нос и необичаен интериор, лавандула или тюркоаз.

Choosing a wedding shoesСватбени обувки

Важно: тази обувки трябва да избере сватбена рокля подобни нюанси или чисто бял цвят.

Интересни и сватбени сандали в стил “ Гладиатор катарами над глезена (понякога твърде високо) и сложни тъка ремъците.

Сватбени обувки: как да избират и не може да греши

Изберете бели обувки за сватбата, които ще станат хармонично допълнение към роклята — не е толкова просто, колкото може да изглежда на пръв поглед. Трябва да се помни, че стилът на обличане играе важна роля.

Ето няколко полезни съвета:

— Ако сватбата ще се състои не в някакъв пафосный нощен клуб, не си струва да избират бели обувки с огромна платформа или висок ток. Това развали цялото впечатление от рокли.

— Не е най-добрата комбинация ще булчинската рокля до коляното с балетками или друга обувки на плоска подметка.

— Сватба облекло, без ярки декорации (кристали, кристали, дантела и т.н.) изглежда зле с богати сандали декор или обувки. Най — добрият вариант- същите скромни бели обувки с ток или на платформа в средата на дължина.

Важно: бели сватбени обувки трябва да е изгодно да се подчертае елегантността, елегантността и красотата на булката, за да допълни нейния образ и да се скрият всякакви деформации.

Choosing a wedding shoesСватбени обувки с перли

Сватбата-това е едно незабравимо събитие за всяко момиче. Не се страхувайте да бъдете модерен и неустоим! Сега вие знаете как да изберете обувки или сандали на сватбата.

Choosing a wedding shoesСватбени ботуши Choosing a wedding shoesСватбени обувки с брошью Choosing a wedding shoesСватбени обувки с рози