стил

Изберете начин за зимния романтичен

Зимните запознанства някои от най-романтичните коледно настроение, снегът е бял, блестящ град, греяно вино и магия. Но да се съберат на среща зимата е истинско изпитание. Ще изброя няколко често срещани грешки, които не трябва да правите.

Грешка # 1

Неподходящи места

Първо, облеклото трябва да съответства на мястото, където отивате. Ако сте поканени на ледена пързалка, или на разходка из града, а след това в уютно кафене за какао и сладкиши, беше твърде топло и уютно. Не си струва да се носят топ с пайети, мини, или дънки — всичко това се замрази в рамките на пет минути приятна разходка, а в кафенето на този костюм не е подходящ.

Можете да гледате леко и не е студено. В този момент предпочитам кашмир sweaters в пастелни цветове. Те могат да бъдат украсени с перли или пайети.

Select the image for winter romantic date

Кристофър есен-зима Кейн 2019-2020

Още един вариант на пуловери — чист (учениците от елитните училища и колежи). Допълват начин може да панталони или пола в клетката и, разбира се, вязаный. Това трябва да бъде във всяка момичета гардероб. А през зимата може да бъде доста интересни образи с пола-молив или модел ninyas от струящейся тъкан.

Select the image for winter romantic date

Альтузара есен-зима 2019-2020

Друг вариант е условно „лято“ обличам в тъмни цветове и да го носят след себе си обемист пуловер. Допълват образа на казаците или високи ботуши.

Select the image for winter romantic date

От Chloé есен-зима 2019-2020

Грешка # 3

Сезон нестыковка

Голяма част дрехи от летния гардероб и може да се носи и през зимата, ако правилно съчетавате нещата. Реално комбинация от светло рокли и топъл пуловер или сако. Тук има една често срещана грешка: не всяка рокля е идеално място за зимен комплект.

Select the image for winter romantic date

От Chloé есен-зима 2019-2020

Струва си да се забравя, че ако фактурата е просто (т.е. ние ясно лятото кърпа), тогава нещата трябва да бъдат тъмни, или на хартиен носител трябва да бъдат черни — и тогава всичко ще си дойде на мястото.

Select the image for winter romantic date

Альтузара есен-зима 2019-2020

Обикновено цветове и текстури, и действа в обратна посока: ако искате да добавите ярки цветове, за да изберете най-плътна текстура като памук, вълна или туид. Между другото, тази зима-време за създаване на изображения в ярки цветове. Бели обувки все още е на върха на популярността, така че изберете няколко ярки ток, пола плисе, сенници, щори (за жени — изкуствена кожа) и обемист пуловер. И не забравяйте, че бялото може да не съответстват на оттенку, но трябва да е в същия диапазон: или всички са топли, или студени. Отличен нещо за зимните посещения!

Select the image for winter romantic date

Adeam есен-зима 2019-2020

Грешка # 3

Неправилно обувки

Тук стигаме до втората грешка, и това е неправилно подбрани обувки. Да започнем с зимни разходки. Не си струва да избират висок ток и да разчитат на всяка стъпка от сняг и лед. По-добре да се предпочитат през този сезон, жалко или стилни ботуши с широк голенищем и ниска ток на хълма.

Select the image for winter romantic date

Цимерман есен-зима 2019-2020

И какво да направя, ако имате коктейл и ти ще отидеш в рокля? Нека бъдем честни — обличам само с обувки. Ботильоны, дори най-елегантните, ще изглежда тромава и развалят имиджа, да не говорим за ботуши (това беше в Космо. има отделна статия). С изключение на мини-рокли, те могат да бъдат завършени с модерни ботильонами или георги и създаване на образа в стил гръндж(чудесно за клубната). Завършване на този поглед с ярко палто от изкуствена кожа, и човек само ще гледат на вас.

Select the image for winter romantic date

Сен Лоран за есен-зима 2019-2020

Говорейки за надстройках. Вечерна или коктейл рокля театрално представление. И той започва с закачалки. Можете да снимате палто, а под него-странен, не всеки пуловер и вълнена жилетка, че нямаш просто за топлина. Позната ситуация? Мислите си, че никой няма да види, а господин до и гледа на теб затегна пуловер… много романтично. Ако решите да бъдат истински вечер за красота, обмислят всички детайли. По-добре да изберете тъмни вечерни, жилетка, украсена по Подгъва с пера и мъниста или туид яке, с което ще можете да направите много актуални образи.

Select the image for winter romantic date

Колекция есен-зима Венета 2019-2020

Ако вие не искате да мислите за такива тънкости, да отиде трик: обърнете внимание на вечерни брючные костюми и панталони, като кадифе. И акцент на горната част или аксесоари. Ярък асиметричен обеци или триизмерна декорация за врата.

Select the image for winter romantic date

Цимерман есен-зима 2019-2020

Грешка # 4

Не тези чорапогащи

Поли и рокли през зимата никой не е отменено, така че трябва да да изберете чорапогащи. Базовата версия, която трябва да бъде всяко момиче — черен чорапогащник и черни обувки. Тази база ще отговарят на почти всички ежедневни снимки. Черен чорапогащник може да се замени дантела, с различни мотиви (черен) или полет, за да се“улесни“ образ, но само ако вие знаете как да се справи с такива аксесоари.

Select the image for winter romantic date

Эрдэм есен-зима 2019-2020

Внимавайте при избора на цвят чорапогащи, светли цветове визуално разширяване на краката. Обувки в този случай трябва да бъде в тон чорапогащник (ако е подходящо) или под формата на къси (и в крайна сметка под костта), в противен случай ще се добавят твърде много хоризонтални линии и „съкращаване“ на крака.

Select the image for winter romantic date

Адам есен-зима Зельман 2019-2020

И, разбира се, ние трябва също така да говори за телесни колготках. В тях се извършва най грешки. Телесни чорапогащник сами по себе си не е табу, важното е, вземете и използвате само правилните моменти. Това е същото, което да избере кожата — чорапогащник трябва да бъде идеално подхожда на цвета на вашата кожа, за да бъде колкото се може по-тънък (по 5 на ден), и в никакъв случай не свети. В противен случай целият начин ще бъде развалена. Как да се провери блясък? Направете снимка на чорапогащи с флаш предатели ще бъдат открити незабавно.

Въпреки това, ако има възможност да не се носят чорапогащи, тогава по-добре да се откажат от тях. Актрисата по време на събитие, да постави на същата тази козметика за крака или специални спрейове. Къщата може да бъде напълно си го позволят! Плюс ще изглежда по-естествено.

Не се страхувайте да експериментирате и, разбира се, пожелавам ви романтична среща!

Theme by Anders Norén