стил

Есента е цветна вид и подтипове — избор на базовия гардероб

Цвят притежава истинска сила. Най-малките нюанси на цветовете в облеклото може да създаде за вас известно впечатление, да имате повече, за да предаде настроение. Не мога да разбера защо определен цвят Ви харесва, а друг-депресиращо. На друго мнение за вас се формира в първите секунди на срещата и често зависи от цвета на дрехите за вас.

The autumn color type and its subtypes — select a basic wardrobeШкаф за цветовете на есента Тип

Дизайнери и художници използването на цвета като средство за комуникация, език, които разказват история. Поради разнообразието на цветове и емоционален фактор на тяхното въздействие, е много ефективен инструмент за представяне на себе си и създаване на капсули гардероб. Използване на палитра от цветове, можете да изразиш своето настроение, чувства, реакции, които искате да споделите с други. Има теория определяне на подходяща цветова гама. Видове цветове на Сезона-Зима, Пролет, лято и есен се делят по цвета на кожата, цвят на очите и косата.

The autumn color type and its subtypes — select a basic wardrobeШкаф за цветовете на есента Тип

Цвят на есенен Тип има ярки цветове и по-топли нюанси. Красивата природа, представители на този тип като на базовия цвят за гардероба си, можете да използвате:

Есента е цветна Вид се разделя на подтипове: мека есен, топло и дълбоко.

Топла есен

  цвят на косата: пигмент на Златни, медни, червен, тъмно-Червен, топъл кафяв цвят на очите: кафяво, маслинено зелено, топло sinicon кожа: кожата е топла с представители на жълт оттенък: Хилари Дъф, Айла Фишър, Кейт Бекинсейл, Марша Крос.

The autumn color type and its subtypes — select a basic wardrobeКейт Бекинсейл — представител на цветотипа топла есен The autumn color type and its subtypes — select a basic wardrobeХилари Дъф — представител на цветотипа топла есен

Най-добрият цвят в гардероба си:

  тиква-gettypebyid дали particularistically

Неутрални цветове — кремаво и тъмен шоколад. Ако косата е тъмно-кафяви, обичам червено и черно на цвят в облеклото.

The autumn color type and its subtypes — select a basic wardrobeГардероб за топъл есенен цветотипа

Мека есен

  цвят на косата: мишка, popelnice на очите: сиво-зелено, сиво-синьо, Харитон natalinepedley на кожата — Дрю Баримор.

The autumn color type and its subtypes — select a basic wardrobeДрю Баримор — представител на цветотипа мека есен

Подходящи цветове:

  маслиново selenagomezvevo-Росавиакосмос derivability розовыйкоралловыймятныйфиолетовый

The autumn color type and its subtypes — select a basic wardrobeГардероб за цветотипа мека есен The autumn color type and its subtypes — select a basic wardrobeгардероб за цветотипа мека есен

Късна есен

  цвят на косата: тъмно-кафява до учител на очите: кафяви или тъмно-Селенит кожа-от слонова кост до alikavanesyan — Джесика Алба.

The autumn color type and its subtypes — select a basic wardrobeДжесика Алба е представител на късна есен tsvetotip

Подходящи цветове:

  розовыйперсиковыйтерракотовыйтемно-Красная Поляна-zhaltyrsky сьомга

Есенни нюанси, като напомняне за наситени цветове на сезона. Наситен златист, Оранжеви, зелени, кафяви нюанси винаги са на място в гардероба си за есента на жените. Ако обичате смелите комбинации от цветове, опитайте се да се смесват рокля в нюанси на портокал, лимон, зелен, зеленикаво-жълто или оранжево-червен цвят. Избягване на черно-бели черно-бели комбинации — те са твърде скучни и свеж за вас. Акцент в детайли: шалове и кърпи за глава в уютни цветове, южните подправки ще привлече вниманието към лицето и да подчертае характеристики. Почти всеки цвят в кафяво ще бъде страхотно изглежда на теб. Рокля или блуза, цвят на портокал, маслина, дълбоки нюанси на злато и тюркоаз трябва винаги да присъстват в гардероба ви, като основни цветове.

The autumn color type and its subtypes — select a basic wardrobeШкаф за цветотипа на късна есен

Капсули на базовия гардероб

Дрехи за почивка:

стил Сафари, поли и панталони свободно намаляване. Цвят: бежово, каки, кафяво, маслинено. Лек пуловер блузи в неутрални цветове.

The autumn color type and its subtypes — select a basic wardrobeШкаф за цветовете на есента Тип

Да се носят в офиса:

  тъмно-зелено на цвят plateroti мъх или смърч hvoyny костюм приглушенного червеникаво-кафяв suitablity кремава на цвят, кафе.

The autumn color type and its subtypes — select a basic wardrobeШкаф за цветовете на есента Тип

Вечерни рокли

За ослепителен външен вид закупуване на съоръжения от най-наситените основни цветове цвят: изумрудено зелено, свети червено, цвят на злато. Добави златни накити и искрящ прах върху откритите части на тялото.

The autumn color type and its subtypes — select a basic wardrobeШкаф за цветовете на есента Тип

Връхни дрехи и аксесоари

  Дълбок, наситен с кафява козина. Аксесоари трябва да са издържани в естествени цветове. Шалове и шалове принтом цвят канела. Обувки в бежов и кафяв. Чанта в стил гръндж с интересна декорация, модерен дизайн, с народни мотиви — всичко това Ви позволява да прояви своята творческа природа. Обувките трябва да бъдат в същите нюанси, че и рокля. Нюанси на кафе, Тен, сияйна, бежов, слонова кост и костюми всяка ситуация и с всеки дрехи почивка. Обувки в тон дрехи визуално удължават фигурата и това ще ви даде лекота.

Вижте на известни личности, като Жизел бюндхен или Кейти Холмс, — те винаги са ефектен и стилен външен вид.

Независимо от модата, има някои намеци, че винаги ще бъде с вас и това, което ще ви направи уморени и сънливи. Няма цвят, който ще изглежда добре на всички. Така възникна теория видове цвят за определяне на правилния оттенък за външния си вид.

Цвят на косата есенния тип варира от неутрален златисто-бежов до медно-червено и по-дълбоко каштанового нюанси. Цвета на кожата е топъл. Има жени на цветовия тип есен руса коса и неутрален тон на кожата. Изберете цвят със златист оттенък: пясък, топло бежово, оранжево, златисто и тъмно кафяво. Избягвайте сини нюанси. Най-добрият цвят за бижута, злато и жълто злато. Да се смесват цветове, да експериментират с бижута, не стесняйся!

The autumn color type and its subtypes — select a basic wardrobeШкаф за цветовете на есента Тип

Есенна палитра богати цветове, съответства на основния цвят, с допълнителни:

  mesotympanum краснымцветом слез

Добавете към гардероба си:

  зелен. Повечето цветове: цвят на мъх, Emerald, зехтин, билков, отговарят на есенния tsvetotip. Използване на чисти и наситени цветове, като се избягва светло жълтеникаво-зелен нюанс, който прави бледи кожата. неутрални нюанси. Комбинирайте любимите си нюанси на шоколад, светло кафяв и тъмно син цвят. избягвайте жълто и розово. Кестеняво-червен цвят също не е най-добрият избор, но син деним подчертае топъл цвят на есенните жени.

Известни личности, принадлежащи към есенната цветова Тип

Джулиан Мур често избира за снимки на рокли по червения килим наситени цветове. Рубинено-червена рокля придава на бузите здравословен руж. Ключът към правилния избор червена рокля на правилния цвят. Основа на цвета трябва да бъде по-оранжево, отколкото синьо.

The autumn color type and its subtypes — select a basic wardrobeДжулиан Мур

Ейми Адамс изглежда впечатляващо в рокля цвят на патладжан. Лилаво и лилаво цветове повишават топло цвета на кожата и подчертават цвета на косата.

The autumn color type and its subtypes — select a basic wardrobeЕйми Адамс

Актрисата Дебра Месинг подчертава красотата на съоръжения в нюанси на кафявото. Цвят на канела, кестен и червена тухла дръжте изглежда уютно и комфортно.

The autumn color type and its subtypes — select a basic wardrobeДебра Месинг

Жените винаги изглеждат страхотно, когато те се обличат в съответствие с теорията на видове. Ако принадлежите към осеннему жени, нюанси ще ви помогнат да изглеждате зашеметяващо всеки ден.

Theme by Anders Norén