маникюр

Дизайн на ноктите Омбре (50 снимки) — Модни тенденции за маникюр 2019

Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019Все по-често, особено през лятото, когато носим ярки дрехи, дизайн на нокти Омбре е подходящ, за да допълни образа на стилна жена

Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019Омбре-това е чудесен начин да се обърне внимание на Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019оригиналните цветове на ноктите с прехода цвят привлича погледи Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019тази техника маникюр нова, но много момичета и солидни дами да се оценят нейните эффектность

Уроци за създаване на омбре

Омбре има много варианти на комбинации от цветове – преминаване от тъмно на цвят от един тон към по-светло, или переливы вътре взаимосвързани нюанси на цветове (червено – оранжево, лилаво – синьо, жълто – кафяво). Можете да изберете решение, което ще бъде подходящо при всяка ситуация – на работа, на почивка, на специална церемония.

Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019Омбре-това е много варианти на комбинации от цветове Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019може да бъде преход от тъмно на цвят от един тон към по-светло, или иризацией вътре сродни нюанси Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019наклон (многоцветен) маникюр вече не е първият сезон е на върха на популярността

Градиент (многоцветен) маникюр вече не е първият сезон е на върха на популярността. И за тези, които все още не са оценени нововъведение, аз ви съветвам да направите омбре ноктите. Омбре – това е разновидност на наклон. За първи път, може да се „счупи“ в ноктите салон, и тогава ще може със собствените си ръце се опитате да създадете красотата на ноктите си.

Какво ни трябва:

Комплект лакове:

    прозрачен лак за базов слой;бял или бежов лак за нокти, за да се създаде равномерен фон;3-4 различни нюанси на един цвят (например розово – обичка – бордо);

Помощни материали:

    малка гъба пяна или обикновените домакински нова гъба;памучни тампони;acetonaemia течност;фолио, картон, хартиена лента, на стария диск – едно от тези неща за палитрата, на която за смесване на бои.

Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019За първи път, може да се „счупи“ в ноктите салон, и тогава ще можете с ръцете си се опита да се създаде красота в своите нокти Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019дизайн омбре много Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019вземете подходящите цвят и дерзайте

Подготвителен етап играе голяма роля в получаването на очаквания резултат. Ноктите трябва да се работи в нормален режим – пили, полиран. Ципа внимателно отрежете или преместване. По подразбиране, най-важното условие за ръцете и ноктите трябва да са чисти, без белене и щети, без тъмни петна.

Стъпка по стъпка ръководство за извършване на самостоятелно омбре маникюр

На пръв поглед, прилагането на омбре изглежда много трудно, но след няколко сеанса ще овладеете това изкуство до съвършенство. Малко търпение, добри материали и голямо желание ви доведе до вашия успех. Ние ви предлагаме два начина.
Първият начин изисква усилия, време, но и някои добри невероятно хармонично съчетание на цветове.

Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019Дизайн на ноктите Омбре стъпка по стъпка. Стъпка 1-4 Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019дизайн нокти Омбре стъпка по стъпка. 5-8 стъпка Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019дизайн нокти Омбре стъпка по стъпка. 9-12 стъпка Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019дизайн нокти Омбре стъпка по стъпка. Стъпка 13-14

Стъпка 1.

Нанесете върху подготвени нокти слой прозрачен лак. Между етапите на нанасяне на покритие, за да издържат на време за пълното изсъхване на всеки слой. Когато прозрачен лак изсъхне, капак на нокътната плоча от бял или бежов цвят. Тя трябва да бъде непрозрачна и гъста. Тогава картината ще бъде равномерно и интензивно. Не бързайте при необходимост нанесете 2-3 слоя лак. Rainbow ефект на преливане ще бъде по-силно върху бял фон. Голи или бежов цвят малко с най-различни нюанси. Фон трябва да бъде идеално гладка.

Стъпка 2.

След изсъхване на пода, може да се премине към пряк създаването на омбре. Всички трябва да се ръчно смесени бои, гъби, палитра. Покриване на кожата около нокътната плочка детски или друг мазен крем. Вместо този край може да се запечата на хартия лента.

Сега върху фолио или картон начин за нанасяне на паралелни ивици на цветовете, които искате да виждате на ноктите си по същия начин, тъй като те се намират в картината си. Край ленти astroguide с дървена пръчка. Готов да прехвърлите изображения на гъба. За да направите това, просто го закрепете към теглене на ленти. Уверете се, че лака не е дълбоко абсорбира в пяна. А сега приложете гъба за ногтю (сега е ясно, защо ние да защити околната кожа с панделка?). Гъба, преди прилагането на фигурата леко се овлажнява с вода.

Важно е да се нанесе рисунка върху чинията. Ярки цветове в основата на нокътя в отвора. Към края на нокътя, цветът става по-тъмен и по-наситени нюанси. Такъв преход визуално удължава нокти.

Стъпка 3.

Ето, не дай цветен модел за суха, и веднага се покрива с прозрачен лак. Тогава той ще изглежда идеално гладка, а ноктите са гладки и блестящи.
Такъв сложен декор направи гел за нокти в продължение на дълго време. Ноктите растат изключително дълго време. Това за съвременната жена е непрактично. Така визуално те могат да се удължават с помощта на омбре.

Стъпка 4.

Почистете кожата около табела излишък на ноктите. За тази цел намокрете памучен тампон, напоен в течността лакочистител, и внимателно, без да вредят на изображението, премахване на ненужните цветен лак. Дъгата от преливане само за нокти.

Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019Наклон на прехода трябва да се смазват Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019, използвайте няколко нюанса на един цвят

Друг начин за създаване на омбре дома

Резултатът ще бъде същият, както и в първия вариант. Но начинът на нанасяне на малко по-различно. Може би само цвета на границите ще бъдат малко по-ясни. Но този метод е много по-лесно, отколкото на първия. Тук отиваме…

Стъпка 1.

Подготвителен етап не е отменен. Нататък, вместо да на фона на бял или бежов цвят, нанесете най-светъл цвят от избраните от вас цветове, с гладко покритие и оставете да изсъхне.

Стъпка 2.

Вторият нюанс поставен на ръба на нокътя и средата. На базата на втория слой не се прилага. Ако планирате да използвате 2 цвята, това е украса на ноктите може да се счита за пълно. Закрепете резултат на прозрачен лак.

Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019Два цвята ломбер Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019два цвята омбре. Стъпка 1 Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019BI-цвят омбре. Стъпка 2-3

Стъпка 3.

Богатият и най-тъмен нюанс нанасят с гъба на върха на плоча. Повече от 30 нюанси Омбре, като правило, не са. Последната нанесете топ покритие, което ще предпази фигурата си.

Както можете да видите, като създава стилен маникюр, това е дом.
Този метод ви дава неограничен полет на фантазията в съчетаването на цветовете и пускането им на ноктите.

Каква е разликата, наклон и омбре?

Омбре е нанасяне на цвят, с постепенен преход от един към друг. Границите се размиват. Можете да използвате спокойни пастелни цветове, малко нюанси на основния цвят. Младите смелите момичета могат да си позволят комбинация от абсолютно несвързани цветове. Получи Авангард на оригиналния чертеж.

Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019Омбре е нанасяне на цвят, с постепенен преход от един към друг. Границите се размиват Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019, може да се използва спокойни пастелни тонове, малко оттеняя основният цвят на Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019младо момиче може да си позволи комбинация от абсолютно несвързани цветове. Направи авангардным на оригиналния модел на Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019космоса за оцветяване

В омбре маникюр можете да направите един обикновен лак, но най-често се прилага гел-лак с фиксиране на светлината. Този модел ще продължи в продължение на много дни, не трябва да се актуализира или коригира. Тя ще ви зарадва и удиви други.

Наклон цвят на наклон, но това може да се направи не само в хоризонтално разпределение на тонове, но и диагонално или вертикално на нокътната плоча. Rainbow е — namegiven. Ако техниката може да се използва до три цвята, наклон, като правило, се извършва в два цвята. Цвят на прехода може да бъде не само на ноктите и пръст на пръст.

Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019Наклон на същата преливка на цветовете, но това може да се направи не само в хоризонтално разпределение на тонове, но и диагонално или вертикално върху нокътната плоча Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019, ако техниката може да се използва до три цвята, наклон обикновено се извършва в два цвята Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019градация на цветовете могат да бъдат не само ноктите, но и пръст на пръст

Как да омбре гел-лак

За опита, ще трябва известно време, за да омбре обикновените лакове – те по-лесно да премахнете, когато грешка. След това можете да отидете в дългосрочен план.

Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019За опита, ще трябва известно време, за да омбре обикновените лакове – те по-лесно да премахнете, когато грешка Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019гъба е много лесно да се прилагат боя и се смесват цветове Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019омбре гел-лак отдавна. По-добре лечение на всеки нокът поотделно, след което той ще бъде осигурена добра уравновесеност покритие

За създаване на омбре гел-лак ви е нужно:

    лампа за сушене на лак за нокти, система гел – лак за нокти – основа, цвят съединения, финишно покритие;грунд;пилочки и полиране на повърхността;фолио за палитра;лакочистител;почистване на ухото.

Леко отшлифуйте повърхност на плочите и ги покрийте грунд. Сух лак за нокти в лампата. След това на салфетки, палитра, за да затвори три ленти гел-лакове, които искате да видите на снимката, stosuje границата с клечка за зъби. Сензорен фигура гъба и веднага смени лак за нокти. Ако предварително не третирания участък на кожата, незабавно махнете лак за нокти. След изсушаване на лампа, това е невъзможно, без да се нарушава модел. Процедура с прилагането на цвят за пореден път, сух въздух в лака. Омбре гел лак дълга. По-добре лечение на всеки нокът поотделно, след което той ще бъде осигурена добра покритие уравновесеност. Когато фигура е готов и резултата е добър, покриване на нокти на топ-гел, оставете да изсъхне малко повече светлина. Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019Омбре маникюр две лакове. Стъпка 1-4 Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019маникюр омбре две лакове. Стъпка 5-8

Какви комбинации са подходящи в лак за нокти–арт през 2019 г.?

    На дифузна покритие може да се прилага ясни щрихи в контрастен цвят. Това се прави до определяне на покритие. Омбре може да се направи не само с лак, но и кристали в различни цветове. Нанесете плътен цвят база и да започне да покрива ноктите с пайети на същия принцип, и лъки от светло до тъмно основни съвети. Но техниката блясък много по-лесно. Всичко, което можете да направите, е просто четка. Съветвам ви да опитате смела комбинация от синьо – синьо – виолетов блясък. Той не се нуждае от заливане граници.

Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019На дифузна покритие може да се прилага ясни щрихи в контрастен цвят. Това се прави преди закреплением покритие Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019сложен вариант на преход на цветовете под формата на рисунки Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019на върха на нокътя по-тъмен от основния

Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019Неоновите дизайн Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019омбре не на всички нокти, Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019дълги ногтевые плоча идеален за игри тон Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019ломбер дизайн се използва само на безименния пръст на

Дизайн за нокти Френски маникюр с прехода на цветове

Много момичета предпочитат стилен и елегантен френски маникюр. Той винаги изглежда елегантно и е подходящ за празничния, така и в ежедневното облекло. Може да се комбинира успешно с техниката омбре. Как да стане това?

Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019Много момичета предпочитат стилен и елегантен френски маникюр Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019, Той винаги изглежда елегантно и е подходящ за празнични и ежедневни по Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019оригинално решение — комбинация от френски и омбре

Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019Цветен френски маникюр в техниката омбре, Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019ярки нокти изглежда много интересно

Съвет! Френски маникюр тенденции 2019 губи своето православие, и се поддава на творчески вариации.

Дизайн на ноктите Омбре печат

Защо наслаивать цвят е станала толкова популярна сред съвременните модата? Този метод дава възможност за визуално удължаване на ноктите, тя често се прилага на малки, къси нокти. И дори в тази дължина на добре изглеждат блестящи декорации модел.

Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019Защо наслаивать цвят е станала толкова популярна сред съвременните модата? Този метод дава възможност за визуално удължаване на ноктите, тя често се прилага на малки, къси нокти Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019в нокти Омбре изглежда добре дискретен модел Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019, можете да украсите ноктите кристали или камъни

Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019Фантазия fashionistas са безкрайни. Омбре, както и обикновена цветна красят корицата на шаблони, орнаменти, Design nails Ombre (50 photos) — Fashion trends manicure 2019цветни нокти трябва да бъде централен елемент на маникюр. Можете да украсите един или два пръста

Theme by Anders Norén