Пайети привличат вниманието към себе си. Ако не се прекалява с тях, маникюр оказва много привлекателна. Освен това, дизайнерите са измислили множество варианти за маникюр с блясък (известен също като блясък). Обикновено на празник почти всички момичета искат да украсяват себе си с пайети рокля, мигли, клепачи, блестящия прах или маникюр. Наистина, пайети подчертават женската красота и създаване на празнично настроение. Но да се каже, че в ежедневието си не Можете да използвате маникюр с пайети – стереотип. Може, и още как! Най-важното е мярката.

Design manicure with sequins at homePurple за маникюр с големи искри.
Design manicure with sequins at homeЗелен маникюр с пайети.

Видове блясък и методи за неговото прилагане

Блясък се намира под формата на течност, лак с пайети или суха в буркани. Течен гланц за създаване на брилянтни маникюр много бързо. Сухи пайети изискват по-усилена работа, но ни дават възможност да мечтая и да осъществим различни проекти. В зависимост от размера на частиците блясък се предлага под формата на пясък, прах и големи пайети. Някои пайети холографски модели.

Design manicure with sequins at homeСух вид блясък.
Design manicure with sequins at homeМаникюр със специален лак с блясък.

Лак с пайети може да използвате и като обикновен лак. Сух блясък се нанася с помощта на специални техники, с помощта на плоска четка за нокти или точки. Ето няколко от най-разпространените начини за създаване на дизайн на ноктите с пайети:

    С четка, напоена с ясна основа и да го сложите в буркан с пайети. Внимателно (за зъби урежда много пайети), нанесете блясъка върху целия нокът или на отделни места. Можете да използвате шаблони. Лесният начин за създаване на френски за начинаещи. Подходящ само за дълги нокти. Прозрачен лак покриваме свободния край на нокътя и се потапя в глиттер. Допълнителен удар или се разклаща суха четка. Нанесете база върху целия нокът или се направи дизайна. Суха четка пайети и Страховице да ги отведе до ногтю, без да докосвате на нокътя. Голям блясък се нанася с точки или на върха на клечки за зъби в едно парче.

В идеи за дизайн на ноктите с пайети

През 2018-2019 модерен мач трептене с различни техники на маникюр (френски, наклон, или Омбре, кристали, цветни нокти, рисунки). Така, разновидност на класическия френски гениалния френски Милениум. По принцип, за него, за да се използват златен и сребърен цвят, но могат да бъдат и други. С помощта на шаблон се нанася пайети на върха на нокътя. Има и други варианти: да се направи права линия с пайети „усмивка“ или дъга от кожичките.

Design manicure with sequins at homeВариант френча с цвят полиран съвети.

Стил диско създаване, с помощта на голям шестоъгълник блясък в сухо състояние. Първо, ноктите покриват прозрачен лак, и тогава, на ръба на дървена пръчка, напоена с лепило, лъжичка и малко блясък и привързаност. Така поставете на целия нокът — като мозайка. Можете да свършат тежката работа на всички нокти, а на един или два пръста. Модерен мач в популярната техниката Омбре (наклон на два цвята в един ногте) като основа и орнаменти в горната част на шестостенния глиттер.

Design manicure with sequins at homeКак да се прилага суха блясък.
Design manicure with sequins at homeКомбинацията от ярки Омбре пайети.

Аквариумный маникюр – поле за дизайнер. Цветен блясък на ноктите, на която цветен пясък, кристали, фолио, пайети. По принцип аквариум изпълни маникюр на нарощенные ноктите.

Design manicure with sequins at homeБлестящ аквариум нокти.

За всеки празник, особено на Нова година, на съответните маникюр с пайети в комбинация с кристали. Малък или голям, един или няколко нокътя – всички красиви. Това е модерен изготвя Нова година, коледни елхи или снежинки. Комбинират ги с лак блестящия прах. Този празник маникюр ви издадат като кралица. И в същото време, това ще е много уместно.

Искри се прилага в най-нежните и велик ден в живота на всяко момиче сватба. В никакъв случай не те съветвам да правиш сватбен маникюр с много пайети, но пайети или кристали на безименния пръст на красив годежен пръстен на булката стрес!

Design manicure with sequins at homeПрост и стилен сватбен маникюр.
Design manicure with sequins at homeСватбен френски маникюр с кристали на безименния пръст.

Универсални съвети за всякакъв вид себеизразяване и начин за покриване на

    Подготви ръце и нокти преди всяко лак за нокти. Краищата на файла распилили лак за нокти, обработка на кожичките и кожата около нокътната плочка. Нанесете върху ноктите прозрачна основа, или по ваш вкус, цветен лак. В основата на така или иначе трябва да пайети не се надраскат ноктите. Уверете се, че базата е напълно суха, за да се избегне неравни повърхности при нанасяне на блясък. Преди започване на работа с блясък, уверете се, че вашите ръце и ръката е суха, тъй като не е опора блясък върху целия организъм. Сега, най-накрая, време е да експериментирате с пайети. Ако в процеса се използват различни пайети (различни цветове или размери), след това, преди да използвате друг вид почистете четката с лакочистител, за да не развалят дизайна на нокти с пайети. Пайети отгоре плътно фиксирате, поставете горния слой. Или дори два, ако частици, по-големи или използвате кристали.

Не ограничени, за да се предложения дизайн, за да създадете своя уникален маникюр с пайети! Защото в модата – комбинация от блясък с различни стилове и техники, и това е експеримент. Прави блясък на ноктите в техниката френч Милениум или Омбре шестоъгълник блясък или един пирон, нека то да блести и се прелива, а всички останали – с класически капак, или дори всеки нокът уникален. Придържайте се към чувство за стил, изберете маникюр към събитието, да даде воля на творчеството и ще са прекрасни!