Как да се определи възрастта на жената? Просто погледнете към ръката си. Красиви ръце-това е знак за красота от древни времена. Техните достойни за рамкиране-задачата на всяка истинска жена. Велурени ръкавици за жени могат не само да се защити от студа, но и да бъде красиво допълнение към образа.

Womens suede gloves: elegance and comfortВелурени ръкавици с домашен любимец принтом, Womens suede gloves: elegance and comfortбежови велурени ръкавици

Малко история

Ръкавици са били известни още в периода на античността. Гърците и римляните може да си позволи такива изкушения в облеклото. Жените започват да носят този аксесоар от XIII век, както и през XVI век ръкавици са станали предмет на гардероба на всяка модата.

Велурени ръкавици е лидер в продажбите вече няколко години, тъй като те изглеждат доста стилно и елегантно.

Womens suede gloves: elegance and comfortВелурени ръкавици бордо

Плюсове и минуси велурени ръкавици

Велур-това е в долния слой на кожата на животното, така че той е толкова мек. Този луксозен материал, който има своите предимства и недостатъци.

Womens suede gloves: elegance and comfortЧерни велурени ръкавици

До достоинствам материал са:

    Голям избор на цветове;Универсален стил, можете да комбинирате с всеки стил;приемлива цена;удобен за носене; – приличен външен вид.

Womens suede gloves: elegance and comfortВелур-ръкавици

От минуси може да се отбележат:

    Недолговечность при неправилна грижа;изисква почистване;се страхува от вода.

Womens suede gloves: elegance and comfortЧервени велурени ръкавици

Как да изберете велурени ръкавици?

И така, първото нещо, с което да започнете-оценка на гардероба си (цвят, прическа) и вашите Финанси. Така че можете да спестите вашето време и да не ги похарчат за нещо, което очевидно не е добре. След това трябва да се определи размер, а след това да отидете на пазар. Вземете си чифт ръкавици от велур проверете наличието на желания размер и преминете към критична оценка.

Womens suede gloves: elegance and comfortМодерни велурени ръкавици с кожа

Не си струва да купуват нещо, а не предварително да са си слагали. Твърде тесни или твърде широки ръкавици, не донесе никакво удоволствие от носенето. Ръкавици трябва да бъде като влитые, не се събират в гънките и бръчките. Ако размерът е избран правилно, а след това ръкавици лесно се носят, и те няма да пречи на движението.

Моля, обърнете внимание на качеството на материала и лигавицата. Кожата трябва да бъде тънки влакна, фин, гладък. Въси не трябва да бъдат ясно видими.

Моля, обърнете внимание на качеството на шевовете. Те трябва да са гладки и да не са малки пукнатини. Шев може да бъде както външна, така и вътрешна. Това не влияе на здравината, но за ремонт на външни шевове, много по-лесно. Нишката трябва да бъдат блестящи и добре усукани. Ако шевове и не е изключено, че лигавицата се е вкопчил в клею. Тези ръкавици бързо се влошава. Подплата ръкавици трябва да бъде задължително, това е важно! Ако ръкавици без подплата се намокри, а след това, след като те сожмутся.

Womens suede gloves: elegance and comfortМодерни велурени ръкавици с печат

Цената на продукта като цяло. Всяка двойка трябва да бъде не по-малко от 16 части. Всички декоративни елементи, намаляване на живота на продукта. По-добре да се откаже от ръкавици, телбод от парчета плат.

Ако продуктът е зле боядисани с латекс, в един ден може да се върне у дома със сиво, син или кафяв ръцете.

Womens suede gloves: elegance and comfortМодерни велурени ръкавици, розов

С какво се носят велурени ръкавици?

При създаването на образа е много важно всичко да е в хармония един с друг. Велурени ръкавици са предназначени за топло през зимните дни. Те перфектно се съчетават с елегантен начин. Ръкавици дамски цвят трябва да бъде в тон с палто, шал, шапка, обувки или чанта.

Дълги велурени ръкавици, да придадат на образа на екстравагантност. Този вариант е подходящ за палто с три четвърти ръкав или с вечерна рокля за романтична дата. Стил рокли трябва да се съчетае с модел ръкавици, дъждобрани трябва да бъдат освободени от допълнителни елементи под формата на кожа или кожа.

Велурени ръкавици, винаги ще бъдат на мода, защото добавите елегантност и шик при създаването на женски характер. Собственикът на този аксесоар придобива особен статус в очите на околните, и никой не може да се съмнява в нея изтънчения вкус.

Womens suede gloves: elegance and comfortФини велурени ръкавици,

Грижи

Велур-това е не само красива, но е много капризна. Тези неща трябва да бъдат защитени от прах, кал и влага. Веднага след закупуване на ръкавици, нанасяне на повърхността на специален състав, който предпазва от влага.

Womens suede gloves: elegance and comfortПролетни велурени ръкавици

Нека да видим как почистване на велурени ръкавици. За да се грижи за замшевой ръкавици-добре е да купувате специален инструмент. Най-често те се продават под формата на аерозол. При прилагането на инструмент на материал се образува пяна, която трябва внимателно да се разпределя, а след това внимателно четката с четка.

Womens suede gloves: elegance and comfortВелурени ръкавици жълти

Как да се измие велурени ръкавици и можете да направите това? За отговор на този въпрос трябва да се обърне внимание на етикета. Ако пране забранено, тогава по-добре не рискувайте продукт и да го химическо чистене. Там почистване на велурени ръкавици, ще бъде по-безопасно. Ако пране е разрешено, трябва да се носят ръкавици на ръцете и измийте с топла сапунена вода, след това изплакнете и подсушете с кърпа. Най-добре е да изсъхне на въздуха на специален щанд.

Да останат красиви и уверени в себе си!